![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Gifler Smiley Msn Yüz İfadeleri |
| Etiketler: icin , ifadeler , msn , super |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #151 |
| Dekan ![]() | --->: MSN İçin Süper İfadeler +18 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #152 |
| Dekan ![]() | --->: MSN İçin Süper İfadeler +18 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #153 |
| Dekan ![]() | --->: MSN İçin Süper İfadeler +18 ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #154 |
| Forum Demirbaşı ![]() | --->: MSN İçin Süper İfadeler +18 bela Sende Bir Alemsin haa ![]()
__________________ ![]() Seni unutmayı düşündüm bu gece. Bir sigaranın üstüne adını yazdim. Sigara bittiğinde unutacaktım seni. Duman duman atacaktım,seni içimden. Rüzgar savuracaktı, küllerini fakat...Seni unutmayı düşünürken. Nerden bilebilirdim ki. Seni her nefeste içime çektiğimi! ██▓▒ღhoSSohbetღ▒▓██ ![]() Biz Bu Vatanı KarşıLıksız SevdiK... |
| | |
| | #155 |
| Dekan ![]() | --->: MSN İçin Süper İfadeler +18 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #156 |
| Dekan ![]() | --->: MSN İçin Süper İfadeler +18 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #157 |
| Dekan ![]() | --->: MSN İçin Süper İfadeler +18 |
| | |
| | #158 |
| Dekan ![]() | --->: MSN İçin Süper İfadeler +18 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #159 |
| Dekan ![]() | --->: MSN İçin Süper İfadeler +18 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #160 |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 06-10-06 Nerden: kocaeli/gölcük Yaş: 19
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 | --->: MSN İçin Süper İfadeler +18 çokkk güzeller teşekürlerrrr |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|