hoSSohbeT.com  Sohbet  forumlari

Anasayfa Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   hoSSohbeT.com Sohbet forumlari > Romantizm - Duygusallık - Sevgi > Forum Kahvesi
Kayıt ol Bloglar Yardım Sohbet Okey Gazete oku Diyetsaglik Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Seçenekler Stil
Alt 28-03-08, 06:43   #1
CrueL
Ord.Prof

CrueL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Benim Modum:
Tesekkür: 865
319 Mesajına 598 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 30041 CrueL 1000 CrueL 1000 CrueL 1000 CrueL 1000 CrueL 1000 CrueL 1000 CrueL 1000 CrueL 1000 CrueL 1000 CrueL 1000 CrueL 1000
Yararlı ve Zararlı Mikroskobik Canlılar Nelerdir?

Yararlı ve Zararlı Mikroskobik Canlılar Nelerdir? Yararlı bakteriler nelerdir? Zararlı bakteriler nelerdir? Yararlı ve zararlı mikroskobik canlılar nedir?

Yararlı ve Zararlı Mikroskobik Canlılar Nelerdir?

Yararlı bakteriler sütten yoğurt peynir veya yağ yapılmasını hamurun mayalanmasını üzümden sirke yapılmasını turşunun mayalanmasını sağlarlar. Ayrıca toprakta yaşayan bazı bakteriler hayvan ve bitki artıklarının çürümesini sağlar.
Zararlı bakteriler ise hastalıklara yol açar. İnsanlarda üst solunum yolu enfeksiyonları verem kolera zatürree tifüs tifo ülser veba idrar yolu iltihabı tetanos difteri cüzam tüberküloz şarbon bel soğukluğu frengi dizanteri gibi hastalıklara neden olur. Ayrıca bakteriler besinlerin küflenip çürümesine de sebep olurlar.
(Açıkta bırakılan sebze ve meyveler çürür et kokar yoğurt ve süt ekşir ekmek küflenir).

Düşselliğinden gerçekliğime kendime kendimle olan benliğime yeniden. Yaşıyorum anlamsız bir hayatı tüm gelgitlerimi geride bırakıyorum

...
..
.
CrueL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

• Submit Thread to Digg Digg
  • Submit Thread to del.icio.us del.icio.us
  • Submit Thread to StumbleUpon StumbleUpon
  • Submit Thread to Google Google
  • Bookmarks

Seçenekler
    Stil