hoSSohbeT.com  Sohbet  forumlari

Anasayfa Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   hoSSohbeT.com Sohbet forumlari > Sevgi - Aşk - Tutku > Forum Kahvesi
Kayıt ol Yardım Sohbet Gazete oku Diyetsaglik Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23-09-05, 00:54   #1
Karakan
Guest

-1

hiç birşey yazmak istemiyordum ama bazı yanlış anlaşılmalara ve yanlış düşüncelere mahal bırakıp ayrılışımı fırsat bilerek kına yakmak isteyenlere kapak olsun diye yazıyorum bunu..kimse okumak zorunda da degil...

Öncelikle Başka bir Sohbet sunucusuna gittigim için yada kendim yeni bir sohbet sunucusu actıgım için ayrılmadım..böyle birşeyi yapacak kadar aşagılık bi insan degilim.beni "tanıma fırsatı" bulanlar az cok bilirler..Yıllar öncesinin Cafedost'undan sonra girdigim tek Sohbet Sunucusu HoSSohbeT idi ve öyle kalacak..bunu öncelikle aklınıza kazıyın..bana HoSSohbeT'te iken de cok teklif geldi, "kendi serverini aç,400user benden" diyenlerde oldu..ama bu tür söylemlere asla pabuç bırakmadım bırakmamda hiçbir zaman..Bu konunun anlaşıldıgını sanıyorum..umarım yanılmıyorumdur..

"Satma" meselesine gelirsek..ben kimseyi satmadım..SeRGeN abi,abimdir.Herzamanda abim olarak kalacaktır.Ama ben gecemi gündüzüme katıp,Günlerce uyumadan burası için bişeyler yaptıysam,ve bunun karşılıgında "Sorumsuz" sıfatı alıp,buna ragmen "Buyuklugune verip" sineye cekerek işime devam ettiysem bu bence sorumsuzluk degil aksidir.

Ayrılmama sebep olan mesele ise, benim kendime yakın gördügüm kişilere küfür edenlere hakaret,hatta küfür etmem ve bunun rahatsız edici bulunuşudur.Ben bana küfür edenlere küfür etmedim..küfürü sevmemde zaten..ama sırf bana yakın oldugu için,yada beni savunmaya calışırken küfür yiyen kişilere,küfür edene,küfür ederim.şimdi gelsinler şimdide ederim.. Yanlış yada Dogru olması açıkcası umurumda da degil..eger ki bunu bir yöneticiye yakıştıramıyorsanız size logları da yollayım,günlük kaç kişiden küfür yedigimizin ispatı olarak..ve en nihayetinde bizde insanız..bizimde sabrımız bir yere kadar.ve ben o noktayı aştım artık..o kişilere küfür ettim ve tarzım yanlış bulundu.Madem yanlış bi yaklaşım,bir yöneticiye yakışmayan bir yaklaşım,bende yöneticiligi bıraktım.Bırakma kararımda "sorumsuz" sıfatının da etkisi oldugunu itiraf etmeliyim.Meger bu kadar ciddiye almamak gerekiyormus gibi bi düşünceye sevketti beni..sonuc olarak,Nickimi bizzat droplayıp oper yetkimi de sildim.

Özetlersek; Server Acmadım,acmayacagımda,baska bir servera takıldıgım falan da yok,Kimseyide satmadım.Sadece Yönetim içinde çıkan bir anlaşmazlık diyebiliriz.

Kırdıgım/üzdügüm kişiler varsa..üzgünüm,ama yönetici konumu bazen insanları üzmeyi de gerektirebiliyor.Benden yana hakkım varsa helal olsun,sizlerde ederseniz eyvallah,etmeyeninde canı sagolsun.

Bana Müsade,
Karakan.

Digg this Post!Bookmark Post in Technorati
Alt 23-09-05, 09:51   #2
Asistan

SiMuRG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 26 SiMuRG 1000 SiMuRG 1000 SiMuRG 1000 SiMuRG 1000 SiMuRG 1000 SiMuRG 1000 SiMuRG 1000 SiMuRG 1000
Cevap: -1

KARAKAN öncelikle sorun nedir bilmiyorum ama ne olursa olsun biz yine burdayız senin admin yada op yada bilmem her neyse işte ama burdan gitmene karşıyım unutma ne olursa olsun biz burdayız burda kalmaya devam ediyoruz evet belki kendi açından haklısın çekip gidebilirsin ama sana saygı gösteren ve bu saygı çerçevesinde seni seven insanları yüz üstü bırakıp gitmeye hakkın olduğuna inanmıyorum sen benim ne demek istediğimi gayet iyi anlamışsındır.... Şimdi düşün bakalım burayı değil sevdiğin insanlarıda değil seni seven sana saygı gösteren insanları bırakıp gitme hakkını kimden yada kendinde nasıl bulupta gidiyorsun.... Üzgünüm hakkımı helal etmem için unutmaki sana gösterdiğim saygı kadar saygıda aldım ama hak kadar hak almadım çünkü ben seni burda asla terk etmedim etmeyecemde sen edersense et yolun açık olsun bir bekleriz ama unutma sessiz gidersen kendinden çok bizi ezmiş olursun bu yüzden oturup iyice düşün acaba senmi önemlisin yoksa sen+senisevenlermi önemli bunu bir düşün cevabını bul ve ona göre davran.... Hoşçakal KARAKAN gitsende unutulmazsın silsende silinmezsin gidersende dönersende unutma seni sevenler hep burdadır... Erkeksen gitte göreyim :-}

Konu SiMuRG tarafından (23-09-05 Saat 09:56 ) değiştirilmiştir..
SiMuRG isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 23-09-05, 10:51   #3
Forum Demirbaşı

EyLuL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 15 EyLuL 10

Ne oldu bilmiyorum ama üzüldüm Karakan gidiyorsa yada gittiyse ....
Alt 23-09-05, 12:51   #4
Üyecik

Tecrübe Puanı: 0 eSkici_Neco 10

KARAKAN Senin kafani cogu kez agrittim biliyorum... ama her seye rahmen senin gitmeni istemem.. Burayi kendini bilmez çakal çukullara birakma.. Senin görevini suistimal ettiginede katilmiyorum..Seni sevenleri yüz üstü birakacak birine benzemiyorsun.. Emin ol kalirsan her kes çok sevinir buna..insallah kalirsin.!!
eSkici_Neco isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 23-09-05, 13:56   #5
Üye

aSpEr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 15 aSpEr 10

Karakan Seni Bilen Biliyor Bence Kendini Anlatmana Gerek yok... Seni Sevmeyenlerin ve Cekemeyenlerinde İstedikleri Buydu Ve Senden Ricam Yilmadigini Yikilmayacagini Göstermektir.. Cunku Sevmeyeninden Cok sevenin Oldugunu Unutma...
aSpEr isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 23-09-05, 15:45   #6
Tetikci

Tetikci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 Tetikci 10

KARAKAN sanma seni sevmediğimi aramızda tatsız şeyler yaşandı bu bir gerçek ama bu kanal senin sayende ayakta duruyor sen bırakırsan bu kanala verilen emekler bosa gider fazla dayanamaz çöker..Sen Tekrar Donersense Şayet İnan Sevınırım Çünkü Sen Gitsen senden başka kımle tartışacam ben :( üzülürüm allam a senın kac gundur zline atmanı bıle ozlemişim sen gerı don senın 1 dediğini 2 etmıyecem ınan.. yeterkı sen gerı don.. hatasız Kul Olmaz...!

Tetikci isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 23-09-05, 16:24   #7
KoF
Asistan

KoF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 16 KoF 10
Thumbs down Cevap: -1

KARAKAN.. Allah yolunu acık kılıcını keskın etsın..

( NoT: Gunah cıkartanlara....

Timsahları Bılırmısınız.. ?

Hem avlarını yerler.. hemde gozyası dokerler...

Ahh ahh senı yıyorum ama ıcım kan aglıyor....

TiMSaH GöZYaŞLaRı...)
mavi: olgunluk
mavi: zeka
mavi: sevgi
mavi: tutku
mavi: aşk
mavi: mutluluk...
Her mavi, her cümlede olmalı.
Hemen başlamalı. Maviye boyamalı heceleri
önce.. Seni yazmalı...
KoF isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 23-09-05, 20:49   #8
d
Guest

d - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 d 10

Üzüldüm.. Sen gerçekten iyi bir yöneticiydin. 7 senedir IRC ortamındayım çok yönetici gördüm, Yöneticilik yaptım ama inan gördüklerim içinde en disiplinlisi, serverde en uzun süre online kalan operatörüydün. Olan olayın içyüzünü sizden iyi kimse bilemez. Ama Gitmen inan üzüntü verici. Bak düşmanın olarak Gözüken insanlar bile gitmeni istemiyordu. Şahsen bana günde 5 z-line atsan ben üzülmezdim :p Demekki Serverde gerçekten sevilen ve saygı duyulan İNSANLARDAN ve OPERATÖRLERiNDEN birisi olmuşsun. Bu ikisininde bir arada Bulunduğu sevgi ve saygı ortamı IRC ortamında her insana Nasip olmaz. Umarım bir gün geri dönersin veya en azından servere seni seven insanlarla buluşmak için user olarak olsada girersin... Şu an Bu mesajı yazarken yanımda bulunan Berivan'da aynı düşünceleri taşıyor. Her ne kadar zamanında bizim yüzümüzden kafanı haddinden fazla şişirdiysek affola... Herşey Gönlünce olsun DOSTUM... DOSTUNUM...
DoNtSpEaK & Berivan

Konu d tarafından (23-09-05 Saat 20:52 ) değiştirilmiştir..
d isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 24-09-05, 09:27   #9
Çalışkan üye

NoKtAA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 14 NoKtAA 10

(gecıktıgım ıcın uzgunum)...KARAKAN abi Selamlar..
Senin selam vermenı bıle ornek alıyordum.Server'da saygı duydugum bır-ıkı kısı ıcındesın.
Ozelıne gelıp soru sormamı işin vs. nedenlerden dolayı cevaplayamadın.Her zaman cok sınırlenmıstım sana ama, parantez acıp mutlaka bır ısı vardır deyıp hep salladım.Bu server senı cok arar.Bırılerı cıkıp benım sana kufur ettıgımı ve KARAKAN öldü gıbı laflar sarfettıgımı iddia edıyorlar.Ama sende bılıyorsun kı senınle beraber en cok kufur yıyen ınsanlardan bırıyım.Hatta sana bunun hakkında memo atmıstım, ve bana kızmıstın.Herneyse konuyu dagıtmayayım.Senı tanımak cok guzel, cok karakterlı bır ınsansın.Üzgün vede emınım kı bu servera gelmeyeceksın.Dıyecegım sudur kı; bazı kısılerın senın hakkımda ne dusundugumu bılmeyenlere tokat gıbı cevap.Sen ve WHoppiX abi yoksun dıye+bazı kendını bılmez edepsızler+ve yonetıcılıgı tarafıma sahsı ban'a cevıren yonetıcı var dıye, artık bende bu servera bı goz atıp cıkmak harıcınde gelmeyecegım.Senı ve selamını hep ozleyecegım!Yolun ve bahtın hep acık olsun...
NoKtAA isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 24-09-05, 10:45   #10
Yeni Üye

CeSuR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 CeSuR 10

Arkadas Hafızasını biraz daha zorlarsa Cafedost'tan sonra girdigi yerleride hatirlar.. Ama Sorun o deil ben bu filmi daha KARAKAN ve aLper arkadasımız göreve basladıgı ilk günden biliyordum böyle olacagini.. Cünkü ftp ve telnet sifresi ellerinde diye server onlarin hissediyorlardi :) 400 kisi teklifine gelince o teklif edenin o kadar büyük bir yeri varmi ki sana söylüyor :) sadece gelip kline atmak userleri azarlamak egolarını tatmin ederek baska insanlari kirmak bu normal bir insanın yapacagı hareketlermi "Sorumsuz" kelimesi cok yerinde bir cümle SeRGeN arkadasımız bu cümleyi güzellestirerek bile söylemis.. Bu yazdıgım cvp silinirmi Site'den ban yerimmi bilmiyorum ama tek bildigim sey Burdaki Herkesten daha önce seni taniyip nasil biri oldugunu bilmem.. Umarım Iyi Analiz etmişindir ve kim oldugumuda biliyorsundur.. Kimse Kına yakmaz sen gittin diye cünkü 1 Kisi gider yerine 10 kisi gelir.. Burası SAnal Cünkü Unutma..Sürç-i Lisan Ettimse Affola Bunlar Benim Düsüncelerim..

• Submit Thread to Digg Digg
  • Submit Thread to del.icio.us del.icio.us
  • Submit Thread to StumbleUpon StumbleUpon
  • Submit Thread to Google Google
  • Bookmarks

Seçenekler
    Stil