hoSSohbeT.com  Sohbet  forumlari

Anasayfa Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   hoSSohbeT.com Sohbet forumlari > Sevgi - Aşk - Tutku > Forum Kahvesi
Kayıt ol Yardım Sohbet Gazete oku Diyetsaglik Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01-11-09, 17:15   #1
Banned

Tecrübe Puanı: 0 Kuzey_Cephesi 1000 Kuzey_Cephesi 1000 Kuzey_Cephesi 1000 Kuzey_Cephesi 1000 Kuzey_Cephesi 1000 Kuzey_Cephesi 1000 Kuzey_Cephesi 1000 Kuzey_Cephesi 1000 Kuzey_Cephesi 1000 Kuzey_Cephesi 1000 Kuzey_Cephesi 1000
Uyuyanlara Ağıt

DERİN bir uyku içindesiniz. Rahatsınız, huzurlusunuz, memnunsunuz! Olup bitenleri görememenin, uyandırılacağınızı düşünememenin keyfini sürüyorsunuz. Saadetinizin hep böyle devam etmesini, hiç uyandırılmamanızı isterdim.

Ama maalesef bir gün gelecek, siz de uyandırılacaksınız. Yazık ki o zaman, «Artık çok geç olacak!» Bir daha uyumak şöyle dursun, yatak bile bulamayacaksınız. Ve o vakit, sizin hesabınıza üzülmek yine bize düşecek.

Biliyorum: Düşünmeyi sevmiyorsunuz. Düşünürseniz rahatınızın kaçmasından korkuyorsunuz. Yuvanızın temeline dinamit koymak istiyorlar, diyoruz, aldırmıyorsunuz. Sözümüze kulak verirseniz tedbir almak gerekeceğini anlıyor, zahmete girmek istemiyorsunuz. Bir tek endişeniz var: Gününüzü gün etmek, dilediğiniz gibi yaşamak.

Mücadeleden ürküyorsunuz. Öylesine ürküyorsunuz ki, sizin için yapılan mücadelelerle ilginiz olmadığını göstermek ihtiyacını duyuyorsunuz.

Memleketimizin binbir dâvası var. Nizamınızı yıkmak isteyen düşman kuvvetler sayılamayacak kadar çok. Diken üzerindesiniz. Fakat dikenli bir yolda ayağınızı yaralamadan yürümenin mümkün olmayacağını unutuyorsunuz. Tehlikeyi görünce, korkulu bir rüya görmüşçesine, sırtınızı dönüyor, yeni ve eskiden daha derin bir uykuya dalıyorsunuz. Canınıza kasdedenler her geçen gün yatağınıza daha fazla yaklaşıyor, korunma imkânlarınızı gittikçe azaltıyorlar. Hiçbir feryat sizi uyandıramıyor, tehlikeyi anlamanızı temin edemiyor Yaklaşan düşmanın ara sıra yumruğunu yiyor, hassas bir yerinize iğne batırılmış gibi şöyle bir sıçrıyor, şaşkın şaşkın bakıyor ve sonra da sayın başınızı tekrar yastığa gömüyorsunuz. Kurtuluş ümitlerine veda etmeden uyanmanızı istiyoruz. İyi niyetimize akıl erdiremiyor, gayretlerimize yabancı kalıyorsunuz. Hattâ biz olmasak daha rahat uyuyacağınızı sandığınız, bu yüzden bize düşman kesildiğiniz bile oluyor. Yine de başucunuzda davul çalmaktan vazgeçmeyeceğiz. Gözünüzün açılması için ne mümkünse yapacağız. Gafletten sıyrılmağa biraz da sizin çalışmanızı bekliyorsak, acaba haksızlık mı ediyoruz?

değerli büyüğümüz (galip erdem ) den alıntıdır

Konu Kuzey_Cephesi tarafından (01-11-09 Saat 18:11 ) değiştirilmiştir..
Kuzey_Cephesi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Bookmark Post in Technorati
Alt 01-11-09, 18:14   #2
Banned

Tecrübe Puanı: 0 Kuzey_Cephesi 1000 Kuzey_Cephesi 1000 Kuzey_Cephesi 1000 Kuzey_Cephesi 1000 Kuzey_Cephesi 1000 Kuzey_Cephesi 1000 Kuzey_Cephesi 1000 Kuzey_Cephesi 1000 Kuzey_Cephesi 1000 Kuzey_Cephesi 1000 Kuzey_Cephesi 1000
Cevap: Uyuyanlara Ağıt

bir gün uyanıcaksınız ama köşeler tutulmuş olucak işte ozaman bi atatürk çıkarmaya çalışıcaksınız ama artık çok geç mezarından kalksa atam genede kurtaramıycak sizi bu arada o gunden önce uyanırsanız haber edin bakalım ne kadar uyanmıssınız
Alt 09-11-09, 23:07   #3
Ord.Prof

AngyaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 1859 AngyaL 1000 AngyaL 1000 AngyaL 1000 AngyaL 1000 AngyaL 1000 AngyaL 1000 AngyaL 1000 AngyaL 1000 AngyaL 1000 AngyaL 1000 AngyaL 1000

Bugün artık çocuklarımız tehdit altında...Bu böyle gitmez...
“Sen mi kurtaracaksın?”...
- “Evet ben kurtaracağım...”
“Böyle gelmiş böyle gider, sen mi değiştireceksin?”...
-“Bölge geldi ama böyle gitmeyecek, evet ben değiştireceğim.”
“Sana ne?”...
-“Hepsi, bütün bu yapılanlar bana.Hepsi benimle ilgili . Hepsi beni yokedip sömürmek üzerine kurulu bir sistem.Yokluğum ve yoksulluğum üzerine kurdular bu sistemi. Bunu yıkacağım...”
“Kendini düşünmüyorsan çocuklarını, aileni, dostlarını düşün...”
-“ Kendimi, çocuklarımı,ailemi,dostlarımı vatanımı düşünüyorum.”
“Niyazi olursun, Niyazi...Mezarlıklar senin gibi adamlarla dolu...”
_”Niyazi değil bu uğurda canımdan olurum... Vatan ve namus için...
“Bana dokunmayan yılan bin yaşasın”...
-“ Her yılanın başını ezmek gerek. Bana dokunsa da dokunmasa da...”

Çocuklarımızı , geleceğimizi, vatanımızı,namusumuzu korumak için ne mi yapalım?..
Yapacak o kadar çok şey var ki...

''Tuncay Ozkan'ın yazısından alıntı yaptım ki bu yazının ustune onun bu sozleri gercekten cok anlamlı geldi.. ne diyelim ..İyi uykular Turkiye..''

Seŋsiz Caŋ CekişmeŁeŕim βoguşuyoŕ Ruhsuz βedeŋimŁe..!

1 lc lsyaŋ MisaŁi, Hükmedemioŕ Beyŋim kaŁβime..

Agıŕ geŁioŕ PompaŁadıgı Kaŋ iŁikŁeŕime..!

Haŋi ' Eť Tŕŋakťaŋ AyŕıŁmas ' DeŕŁeŕ Ya....

" YaŁaŋ !! "

Yaşamaya ayrı, yürütmeye ayrı zaman mı ? Ben darbe kullanıyorum. Yıkıyorum. Çıkıyorum.

AngyaL isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 11-11-09, 22:37   #4
Banned

tesekkurler AngyaL
Konu Kapatılmıştır

• Submit Thread to Digg Digg
  • Submit Thread to del.icio.us del.icio.us
  • Submit Thread to StumbleUpon StumbleUpon
  • Submit Thread to Google Google
  • Bookmarks

Seçenekler
    Stil