![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Fikralar Temel,Nam-ı Kemal,Nasrettin Hoca vs,vs Tüm Fıkraları Buraya Yazabilirsiniz. |
| Etiketler: fikralari , temel |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #11 |
| Yönetici ![]() | Cevap: Temel fikralari bu baslik altina Temel bi gün kahveye girmiş. Üstü başı yırtıkmış. N'oldu diye sormuşlar. Temel : -Kaynanamı gömdük. Kahvedekiler: -Iyi de bu halin ne? -Biraz direndi de. |
| | |
| | #12 |
| Yönetici ![]() | Cevap: Temel fikralari bu baslik altina Temel' e sorarlar: "Temel sen hangi nefesleri daha çok seversin? Temel: "cigaramun ilk nefesiyle kaynanamın son nefsinu severum." |
| | |
| | #13 |
| Yönetici ![]() | Cevap: Temel fikralari bu baslik altina Temel' in bir gün kaynanası kaybolur. Temel hemen gazeteye ilan verir. İlan aynen şöyledir: Kaynanamu kaypettum. Körenlerin insaniyet namına körmemezlikten kelmeleri riça olunur. :D |
| | |
| | #14 |
| Yönetici ![]() | Cevap: Temel fikralari bu baslik altina Aralarında Temel'in de bulunduğu üç mahkum cezaevi yolundadır. Herbirine, hapiste geçirecekleri günler için bir eşya getirilmesine izin verilmistir. Otobüste, biri diğerine döner ve sorar: - Eeee sen ne getirdin? Diğer mahkum bir boya kutusu çıkarır ve bununla her şeyi boyayabileceğini söyler. İkinci mahkum bir deste iskambil kağıdı çıkarır: - Bunlarla poker oynayabilir, fal bakabilir veya herhangi bir kağıt oyunu oynayabilirim. Üçüncü mahkuma merakla sorarlar: - Sen ne getirdin ? Temel bir kutu çıkarır ve gülerek "Bu tamponları getirdim." der. Kafası karışan diğer iki mahkum merakla sorarlar : - Bunlarla ne yapabilirsin ki ? Temel sırıtır ve elindeki kutuyu göstererek şöyle der: - Kutuda yazdığına göre, bunlarla ata binebilir, yüzmeye gidebilir, hatta paten kayabilirmişim. |
| | |
| | #15 |
| Cingenem ![]() | Cevap: Temel fikralari bu baslik altina Temel turist olarak Amerikaya gitmiş. Aradan bayağı bir zaman geçmiş ve Temel'in parası tükenmiş. Açlığa fazla dayanamayacağını anlayan Temel sonunda dayakta olsa, bulaşık yıkamakta olsa yemek yemeye karar vermiş.Sağına bakmış lüks bir lokanta, soluna bakmış normal bir lokanta. Ulan demiş normal lokantada dayak yiyip bulaşık yıkıyacağım lüks lokantadada demiş ve bari yediğim dayağa değecek bir yemek olsun diyerek lüks lokantaya girmiş. İçerideki herkesin top sakallı olması ilgisini çekmiş ve yemeğini yemeye başlamış. Yan masada yemek yiyen adam kalkmış ve kapıya doğru yürümeye başlamış. Kasada görevli olan adam beyefendi hesap demiş adamda top sakalını kaşıyarak görmüyormusun AJAN demiş ve çıkmış. Bu bir iki üç derken Temel'in kafa hemen çalışmış ve yemegini yedikten sonra kapıya doğru yönelmiş. Kasadaki adamda beyefendi hesap demiş Temel'de görmüyormusun AJANIM demiş. Nasıl AJANSINIZ demiş ve Temel sağına soluna bakarak fermuarını indirerek GİZLİ AJAN demiş....... |
| | |
| | #16 |
| En Karizmatik Operator ![]() | Cevap: Temel fikralari bu baslik altina Ögretmen Temel ' e sorar: Kiz camdan bakti, güldü ve disariya el salladi cümesini bana kisaca özetle bakalim: Temel: -Orospu |
| | |
| | #17 |
| Yönetici ![]() | Cevap: Temel fikralari bu baslik altina Temel, Dursun'a arabasının öyküsünü anlatıyordu : -"Bir gün otostop yapıyordum ki önümde, bu arabayla, mini etekli güzel bir bayan durdu ve beni arabasına aldı. Bir süre gittikten sonra kadın arabayı kuytu bir köşeye çekti. Mini eteğini iyice yukarı çekip, dudaklarını ıslattı ve "Benden ne istersen alabilirsin" dedi, ben de arabasını aldım." Dursun : -"iyi etmişsin Temel, zaten mini etek sana hiç yakışmazdı!." |
| | |
| | #18 |
| Yönetici ![]() | Cevap: Temel fikralari bu baslik altina Bir suçlu yurt çapında aranıyormuş. Bütün emniyet müdürlüklerine suçlunun bir adet cepheden ve iki adet profilden resmi dağıtılmış. İki gün sonra Trabzon Emniyet Müdürü Tmel den bir fax gelmiş: - Suçlulardan ikisini yakaladık. Üçüncüsünün yakalanması an meselesi. |
| | |
| | #19 |
| Yönetici ![]() | Cevap: Temel fikralari bu baslik altina Temel'le Fadime ormanda gezerlerken birkaç adam bunlara saldırır. Temel'i ağaca bağlayıp Fadime'yi başlarlar soymaya... Fadime bağırır: - "Temeeel bunlar galiba, gali-ba beni ...." Temel: - "Başım ağrıyo de, başım ağrıyo dee!!!" |
| | |
| | #20 |
| Yönetici ![]() | Cevap: Temel fikralari bu baslik altina 100 Hamsi Dursun Temel'e sormus : Uşagum oruçlu oruçlu kaç hamsi yiyebilursun? Temel : 100 tane yerim valla... Dursun : Hadi oradan yesen yesen 1 tane yersin geriye kalan 99 hamsiyi oruçsuz yersin... Bu espri Temel in acaip hoşuna gitmis.Yolda Cemal i görmüs ve hemen sormus: Usagum oruçlu oruçlu kaç hamsi yiyebilursun? Cemal : 50 tane yerim ben... Temel : Tüh be usagim 100 deseydun sana müthis bir espiri yapacaktum... |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|