hoSSohbeT.com  Sohbet  forumlari

Anasayfa Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   hoSSohbeT.com Sohbet forumlari > Yaşam ve Eğlence > Eğlence Mizah Komedi
Kayıt ol Yardım Sohbet Gazete oku Diyetsaglik Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24-02-09, 16:08   #61
Üyecik

eSer_ist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 eSer_ist 1000
Cevap: Başımızdan geçen Komik olaylar

15 yaşındaydım.Nufus cüzdanım pembeydi :) bende bundan hep şikayet edioyordum.Babama soyledim.Nufus dairesine gidip sordu.Önemli bişi dğeil arada olur öyle şeyler demişler normal görmüşler :) Bi gün annem okul ceketimi yıkadı.Nufus cüzdanım da içinde kalmış.Solmuş yazılar silinmiş okunmuo falan.Babam la kalktık gittik nufus dairesine.Babam veznedeki kadına durumu anlattı kadın yeni kimlik vericez dedi nufus bilgilerimi istedi.Verdik...Ama kadın bulamadı benim nufusa kaydımı.Sonra nufus cüzdanım pembe ya ordan esinlenmiş bide kız die aratmış.Aratmaz olaydı :D Nufusta kız olarak kayıtlıymışım.Bide bunu bağıra bağıra soleyince tabi ordaki herkes işini gücünü bıraktı etrafıma doluştu.Benim beynime doğru bi alev bi sıcaklık vuruo kış ayında oyle bi terledimki vucudumda su kalmadı :D Sonra herkes bişiler sormaya başladı.Ben yerin dibine giriyordum.Sonra kalabalığın arasında bi boşluk farkettim ve dışarı kaçtım.Babam peşimden geldi yürü gidiyoruz dedi. Nereye baba dedim.Sağlık ocağına dedi ebenin görmesi gerekiyomuş.Neyi görcek baba dedim.Erkek mi kız mı diye bakıcakmış.:D O anda bi daha başımdan aşağı kaynar su döküldü sanki :D Sonra gittik sağlık ocağına babam diyo merak etme açtırmaz gönderir seni.İçim rahatladı biraz.Ebeyi bulduk durumu anlattık bide o bi sürü şey sordu.sonra dedi görcez...Dedim lanet olsun al gör :D Ama o kadar şey yaşadıktan sonra ben bile şüpe ettim kendimden valla :D tabi sonunda doktor onaylı erkek olarak kayıtlara geçtim :D:D
Alt 14-05-10, 14:43   #62
Bayan Özel Üye

"skb" - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 6840 "skb" 1000 "skb" 1000 "skb" 1000 "skb" 1000 "skb" 1000 "skb" 1000 "skb" 1000 "skb" 1000 "skb" 1000 "skb" 1000 "skb" 1000
--->: Cevap: Başımızdan geçen Komik olaylar

Alıntı:
eSer_ist´isimli üyeden Alıntı
15 yaşındaydım.Nufus cüzdanım pembeydi :) bende bundan hep şikayet edioyordum.Babama soyledim.Nufus dairesine gidip sordu.Önemli bişi dğeil arada olur öyle şeyler demişler normal görmüşler :) Bi gün annem okul ceketimi yıkadı.Nufus cüzdanım da içinde kalmış.Solmuş yazılar silinmiş okunmuo falan.Babam la kalktık gittik nufus dairesine.Babam veznedeki kadına durumu anlattı kadın yeni kimlik vericez dedi nufus bilgilerimi istedi.Verdik...Ama kadın bulamadı benim nufusa kaydımı.Sonra nufus cüzdanım pembe ya ordan esinlenmiş bide kız die aratmış.Aratmaz olaydı :D Nufusta kız olarak kayıtlıymışım.Bide bunu bağıra bağıra soleyince tabi ordaki herkes işini gücünü bıraktı etrafıma doluştu.Benim beynime doğru bi alev bi sıcaklık vuruo kış ayında oyle bi terledimki vucudumda su kalmadı :D Sonra herkes bişiler sormaya başladı.Ben yerin dibine giriyordum.Sonra kalabalığın arasında bi boşluk farkettim ve dışarı kaçtım.Babam peşimden geldi yürü gidiyoruz dedi. Nereye baba dedim.Sağlık ocağına dedi ebenin görmesi gerekiyomuş.Neyi görcek baba dedim.Erkek mi kız mı diye bakıcakmış.:D O anda bi daha başımdan aşağı kaynar su döküldü sanki :D Sonra gittik sağlık ocağına babam diyo merak etme açtırmaz gönderir seni.İçim rahatladı biraz.Ebeyi bulduk durumu anlattık bide o bi sürü şey sordu.sonra dedi görcez...Dedim lanet olsun al gör :D Ama o kadar şey yaşadıktan sonra ben bile şüpe ettim kendimden valla :D tabi sonunda doktor onaylı erkek olarak kayıtlara geçtim :D:D

Var mı böyle bişey ya :D
"Been"
cevabının ses analizini yapıp, kişinin kim olduğunu anlayabilen eşsiz bir gene sahibiz.
"skb" isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Bookmark Post in Technorati
Alt 16-11-11, 22:31   #63
19o3

Tecrübe Puanı: 11109 SiyahBeyazAsK 1000 SiyahBeyazAsK 1000 SiyahBeyazAsK 1000 SiyahBeyazAsK 1000 SiyahBeyazAsK 1000 SiyahBeyazAsK 1000 SiyahBeyazAsK 1000 SiyahBeyazAsK 1000 SiyahBeyazAsK 1000 SiyahBeyazAsK 1000 SiyahBeyazAsK 1000
Cevap: Başımızdan geçen Komik olaylar

Temel Dursun'a sorar ; İğnesi var, sokamaz. Kanadı var, uçamaz. Peteği var, bal yapamaz. Dursun cevap verir; Özürlü Arı

AүѓıLıκ RiтimLeѓiүLe Çαѓpαп вiѓ καLвe , αşκ mαSαjı үαpmαпıп пe αпLαmı √αѓ κi вıѓακ qeвeѓSiп !

SiyahBeyazAsK isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Bookmark Post in Technorati

• Submit Thread to Digg Digg
  • Submit Thread to del.icio.us del.icio.us
  • Submit Thread to StumbleUpon StumbleUpon
  • Submit Thread to Google Google
  • Bookmarks

Seçenekler
    Stil