hoSSohbeT.com  Sohbet  forumlari

Anasayfa Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   hoSSohbeT.com Sohbet forumlari > Yaşam ve Eğlence > Eğlence Mizah Komedi
Kayıt ol Yardım Sohbet Gazete oku Diyetsaglik Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20-10-08, 05:46   #51
Yeni Üye

cansin25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 cansin25 10
Cevap: Başımızdan geçen Komik olaylar

Bende Anlatim Bari Birkaç Tane Bende Malzeme Çok Ailem Saolsun...

Bir Ara Evde Okey Oynama Çılgınlığı Başlamıştı. Ama Öle Böle Değil Yani Abartmıştık Olayı. Sabah Kahvaltısı Ardından Okey Öğle Yemeği Ardından Okey Bla Bla...

Neyse Benim Annane Akıllara Zarar Bi Hatun... Bu Atıo Ben Alıyorum Taşları... Derken Dalgınlıkla Okeyi Atmasın mı Bana.Ben Tabi Havada Kaptım, Ardından da Kahkahayı Patlattım. " Okey,Okey... Saol Valla Ya Sen Olmasan Napcam Ben..." İşte Bu Lafımın Ardından Geçen Dialog:

- Ne Olmuş Canım İnsanlık Hali.Dalmışım, Farketmemiş Atmışım. Yaşlıyım Ben Sende Faydalanıon Benim Halimden...

- Annane Hiç Ajitasyona Girme Yemezler Atmasaydın

- Öylemiiii.O Zaman Sen O Okeyi Aldın Ya Şimdi.

- Eeed Aldım

- Heh İşte, Allah Ne Muradın Varsa Mahrum Kılsın Seni Ondan. Allah Başın Dururken Ayağına Taş Değdirmesin. Anan Baban Öldüklerinde Nur İçinde Yatsınlarda Sen Yer Bulama İnş...

- Höh Annane Naptın Sen Ya...Taam Al Al...

- Heh Aferin Saa.Tööövbeee Ya Rabbim.

---------------------------------------------------------------------

Dedim Ya Bizim Aile Biraz Gariptir. Hemen Her Zaman Biryerden Bişeyler Bulurlar.

Benim Bi Büyüğüm (Müjdat Gezen De Bir Müddet Tiyatro Eğitimi Gördü) Olan Ablamla Minibüse Bindik. Sazan Gibide Gidip Şöför Arkası ikiliye Oturduk. Arkalardan Doğru Zibil Gibi Para Yağıo...

- Pardoon Maltepe bi Tane, Bitane Bostancı, 2 Dene Kadıköy vs...

Ablama Artık Bay Geldii Para Üstü Uzatmaktan... Neyseki Bitti Bi Süre Sonra.Ama Yoldan Orta Yaşlı Bi Bayan Bindi Ve Hemen Ona Verilen Yer Olan Arkamızdaki Koltuğa Oturdu. Ablamı Dürterek
- Şunu Uzatırmısın Dedi.
Ablam Bayanın Verdiği 10 ytl yi Aldı. Bana Bi Göz Kırptı Ve Kağıt Paranın İki Ucundan Tutup Çekiştirmeye Başladı... Suratında Çok Zorlanıyormuş Gibi Mimiklerle PArayı Çekiştirip Duruo.Ve Onu İzleyen Herkes Gibi Bende Ne Yapmaya Çalıştını MErak Ediyorum.

Sonra Parayı Aldı Havaya Doğru Kaldırdı Dudaklarını Büzdü Ve Arkaya Dönerek

- Afedersiniz Bayan Ama Ne Yaparsam Yapim Bu PAra Daha Fazla Uzamıyor Dedi...

Herkes Koptu Tabi... Bayan Hariç...

- Terbiyesiz... Dalgamı Geçion Sen Benle

-

Konu cansin25 tarafından (20-10-08 Saat 05:50 ) değiştirilmiştir..
cansin25 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Bookmark Post in Technorati
Alt 20-10-08, 18:58   #52
Ne KaVGaM BiTTi Ne SeVDaM

StresLi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 2890 StresLi 1000 StresLi 1000 StresLi 1000 StresLi 1000 StresLi 1000 StresLi 1000 StresLi 1000 StresLi 1000 StresLi 1000 StresLi 1000 StresLi 1000
--->: Başımızdan geçen Komik olaylar

gerçekten güzel dialoglar..paylaştığın için teşekkür ederim cansın25

ŞekLi mi...? ŞemaLi mi...? Rengi mi...?HayaLi mi...?
Görmediğin
Hicbirşeyin peşine düşme... :thumbup:

"Her sözümüz dudaklarda gülüş oldu.Dönmek ihtimali yok artık, o gülüşler düş oldu"
StresLi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 20-10-08, 19:11   #53
Code'S

TonyaLi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 229 TonyaLi 1000 TonyaLi 1000 TonyaLi 1000 TonyaLi 1000 TonyaLi 1000 TonyaLi 1000 TonyaLi 1000 TonyaLi 1000 TonyaLi 1000 TonyaLi 1000 TonyaLi 1000

ilkokul 2. sınıftayım. o zamanlar bizim okul daha köy okuluydu küçücüktü. 5. sınıfa kadar eğitim veriliyodu... neyse sabah törende andımız okuncak. kırk yılın başında hoca beni seçti. parmak bile kaldırmadıydım.( nedeni andımızı bilmememdi :D)neyse mecbur çıktık meydana :D andımızı okuyacam.. başladım ilk başlardan biraz biliyodum ztn :D.. tekleye tekleye okuyom :D.. arkadan üst sınıftan bi arkadaş sıraya geçerken nabıyon lan orda diyi verince bende koca okulun önünde andımızn ortasında

-hass......tir lan deyivermişim :D:D

rezillik :D hoca derhal indirdi bi tekme popoya :D tekrar baştan okudular :D
Alt 20-10-08, 19:33   #54
Ne KaVGaM BiTTi Ne SeVDaM

StresLi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 2890 StresLi 1000 StresLi 1000 StresLi 1000 StresLi 1000 StresLi 1000 StresLi 1000 StresLi 1000 StresLi 1000 StresLi 1000 StresLi 1000 StresLi 1000

StresLi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 20-10-08, 21:28   #55
Özel Üye

"skb" - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 6839 "skb" 1000 "skb" 1000 "skb" 1000 "skb" 1000 "skb" 1000 "skb" 1000 "skb" 1000 "skb" 1000 "skb" 1000 "skb" 1000 "skb" 1000

Biz bundan iki sene önce bilgisayar kursuna gititk3 arkadaş.sene sonunda klasik piknikler vardır ya..İyi gittik.Neyse askeriyeye yakın bir yerdi gittiğmiz alan.Neyse biz taksiden indik.Bide pikniğe taksiyle.Murat hocanın üstün zekasıBiz daha bir yerler ararken piknik için 2 tane asker geldi "burda ateş yakamasın aşağıda ancak piknik yapabilirsiniz"dedi..İyi hoş hoca da diyo ki "yok yok zaten piknik yapmıcaz."Askerler gitti.Dedim ki"hocam mangal adamalrın gözüne giriyodu nerdeyse siz diyosunuz ki mangal yakmıcaz"
Neyse biz gelidğimiz mesafenin yarısını aşağı indik tekrar.İyi bulduk oturcak bir yer..İçimizde tek erkek hoca.Biz şimdi mangalı yakcak diye beklyirouz.Hoca uğraştı uğraştı yok..olmuyo.Sonunda kayaların arasında bir yere girmiş ..Ordan da denize giren bir çocuğun atletini almış tutuşturmuş..Fırlatmış onu da denize sözde.Ama tkaılıp kalmış çalılara.Bide diyo ki "Ayşe,tutuştu mu orda bşey?"..Bende deim hocam mangal dışında herşeyi tutuşturdunuz zaten... :)))Hoca o hırsla yaktı ama. etler biraz çiğ olmuştu.
Hocam kusura bakmayın anlamıyosunuz bu işlerden...
"Been"
cevabının ses analizini yapıp, kişinin kim olduğunu anlayabilen eşsiz bir gene sahibiz.
"skb" isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 21-10-08, 13:36   #56
Yeni Üye

cansin25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 cansin25 10

güzel paylaşımlar
cansin25 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 26-12-08, 16:03   #57
Çalışkan üye

Tiesto_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 7 Tiesto_ 10

Güzelmiş emeklerine sağlık
Tiesto_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 26-12-08, 16:49   #58
Çalışkan üye

Dscvry2001 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 8 Dscvry2001 1000

Sene 2004. İstiklal Caddesin'de bir bardayız. Barda oturan epey alkollü bir kişi dikkatimizi çekti; 40 yaşlarında, John Lennon gözlüklü, inanılmaz alkollü biriydi ve sürekli olarak barda görevli bayanlara şirinlik yapma çabası içindeydi. Neyse, biz barın diğer ucunda sohbetimize devam ettik.

Bir ara bir "boffff" sesi geldi; başımızı çevirince aynı adamın bayanlara yaranmak için bir numara denediğini gördük. Elini yumruk gibi yapıyor, içine çakmak gazını dolduruyor, sonra elini ağzına götürüp avcunda sıkışan gazı üflerken çakmağı yakıyor, güya alev üflüyordu. Bayanlar dahil, pek oralı olan olmadı.

Bir kaç dakika daha geçmemişti ki son derece loş olan bar bir anda aydınlandı! Bir döndük, ne görelim: Adam kendi saçlarını tutuşturmuş ve kafası alevler içinde! İşin ilginç yanı, kendi farkında değil, o derece alkollü!!!

Yanındakiler alevleri söndürmek için kafasına tokat atmaya başlayınca adam bir de sinirlenip "ne vuruyorsunuz laaaynnn" diye bağırmaya başlamaz mı!

O panik anında nasıl oldu anlamadık ama, adamın kafasını söndürmeyi başardılar.

2 koruma adamı kollarından tutup, kafasından dumanlar çıkar halde kapıya doğru sürüklemeye başladılar.

O ana kadar zaten çok komik olan olaya korumalardan biri adama şöyle diyerek nokta koydu:

"Ne o len minik ejderha? Bizi de mi yakıcan? Yürrrüüüü"

:)

.

"Oh God, I could be bounded in a nutshell and still count myself as the king of infinite space" - Hamlet, II, 2 / Shakesperare

...
Waitin' for you.. Lemme know when you come..
...
Dscvry2001 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 28-12-08, 12:11   #59
Code'S

TonyaLi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 229 TonyaLi 1000 TonyaLi 1000 TonyaLi 1000 TonyaLi 1000 TonyaLi 1000 TonyaLi 1000 TonyaLi 1000 TonyaLi 1000 TonyaLi 1000 TonyaLi 1000 TonyaLi 1000

orta okuldayız .. son senemiz .. tabi haylazlık hat safhalarda:D .. grup halindeyiz.. neyse bi gün dedik hadi denize kaçalım tmm mı tmm :D ... cumartesi sabahı kalktık 7 de toplandık yürüme gidiyoruz denize.. 6 kişiyiz.. yaklaşık bi 6 km var :D .. neyse yolda giderken dedik bari kola fln da alalım yer içeriz.. bi karpuz aldık karpuzcudan bide bıçağını ödünç aldık :D .. bide bakkaldan kola aldık ... :D .. neyse gittik plaja.. dedik bari karpuzla kolayı kuma gömelim soğusunlar.. gömdük yan yana biz girdik denize.. 1 saat sonra çıktık hadi yiyelim içelim .. kazdık kumu.. karpuzu çıkardık.. kola ortada yok :D ... ulan nereye gitti bu kola yan yana gömmedikmi . :D .. kaz kaz bi hal olduk neredeyse 1 metre aşağıya indik yok .. enlemesine 5 metre kazdık yok lan kola :D .. biz kafayı yiyoz .. lan hangi a..... na kodumm yürüttü lan bunu :D ... neyse arkadaşı yolladık gitti bi kola daha aldı :D kazdığımızla kaldık :D aradan 5 sene geçti biz bulamadık kolayı bulana haram olsun :D

Konu TonyaLi tarafından (28-12-08 Saat 19:33 ) değiştirilmiştir..
TonyaLi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 21-02-09, 16:21   #60
Asistan

Gül_güzeli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 3741 Gül_güzeli 1000 Gül_güzeli 1000 Gül_güzeli 1000 Gül_güzeli 1000 Gül_güzeli 1000 Gül_güzeli 1000 Gül_güzeli 1000 Gül_güzeli 1000 Gül_güzeli 1000 Gül_güzeli 1000 Gül_güzeli 1000
Rofl Cevap: Başımızdan geçen Komik olaylar

komik gerçekten
Gül_güzeli isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

• Submit Thread to Digg Digg
  • Submit Thread to del.icio.us del.icio.us
  • Submit Thread to StumbleUpon StumbleUpon
  • Submit Thread to Google Google
  • Bookmarks

Seçenekler
    Stil