hoSSohbeT.com  Sohbet  forumlari

Anasayfa Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   hoSSohbeT.com Sohbet forumlari > Yaşam ve Eğlence > Eğlence Mizah Komedi
Kayıt ol Yardım Sohbet Gazete oku Diyetsaglik Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30-10-06, 13:27   #101
Yönetici

SeRGeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 1000 SeRGeN 1000 SeRGeN 1000 SeRGeN 1000 SeRGeN 1000 SeRGeN 1000 SeRGeN 1000 SeRGeN 1000 SeRGeN 1000 SeRGeN 1000 SeRGeN 1000 SeRGeN 1000
SeRGeN - MSN üzeri Mesaj gönder
--->: Şaka gibi

Kelimeler ve bilmediğimiz anlamları

Aşk : 1 sesli, 2 sessiz ve 2 aptaldan oluşan sözcük. Baş ağrısı : Kadınlar tarafından en fazla kullanılan doğum kontrol yöntemi.
Nanosaniye : Trafikte ışığın yeşile dönmesi ve arkadaki hayvanın korna çalması arasında geçen süre.
Futbol : Kadınların kocaları yerine bilmeden evlendikleri nesne.
Hardware : Bilgisayarın software arızası nedeniyle bozulması durumunda yumruklanan kısmı.
Entellektüel : 2 saat boyunca seksten başka birşey düşünmeyi becerebilen insanoğlu.
Ekip çalışması : Bütün suçları ekibin geri kalanına yüklemeyi sağlayan çalışma biçimi.
Doktor: Hastalığınızı ilaçlarla iyileştiren, sonra da sizi faturalarla öldüren kişi.
Patron: Geç kaldığınızda işe erken gelen, erken geldiğinizde geç kalan kişi.
Gözyaşı: Erkek gücünün, kadın gücü karşısında bozguna uğratılmasına yarayan hidrolik güç birimi.
Söylenti: Ses hızından bile hızlı dağılan haberler.
Sözlük: Boşanmanın, nikahtan önce geldiği tek yer.
Evlilik: Erkeğin lisansını yitirip, kadının master (lisans üstü) olduğu bir sözleşme.
Baba: Doğanın bize armağanı olan banka.
Gülümseme: Pek çok şeyi bir doğruya çeviren eğri.
iyimser: Kazayla nehre düştüğünde banyo yapmaya başlayan kişi.
Diplomat: Size cehenneme gitmenizi öyle bir dille anlatır ki, bu yolculuk için can atarsınız.
Ofis: Gergin bir ev hayatından sonra gevşediğiniz yer.
Komite: Kendi başlarına hiçbir şey yapamayan ve birlikte hiçbir şeyin yapılamayacağına karar vermek için bir araya gelen insanlar.

Sohbete girmek için ne bekliyorsunuz?

Oyun oynamak istermisiniz?

Okey,tavla,bilardo gibi oyunlara?
SeRGeN isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Bookmark Post in Technorati
Alt 30-10-06, 13:27   #102
Yönetici

Tecrübe Puanı: 1000 SeRGeN 1000 SeRGeN 1000 SeRGeN 1000 SeRGeN 1000 SeRGeN 1000 SeRGeN 1000 SeRGeN 1000 SeRGeN 1000 SeRGeN 1000 SeRGeN 1000 SeRGeN 1000

<table align="center" border="0" cellpadding="2" cellspacing="2" width="100%"><tbody><tr><td valign="top">Elastik Türkçe

Adam gazeteciye gidiyor. "Usta bir Sabah ver, bir Akşam ver" diyor.
Gazeteci de "sana günde bir Posta yeter" diyor. Bu örneği bildikten sonra ben nasıl gönül rahatlığı ile gazete alabilirim ki?

Sonra minibüs şöförü sesleniyor: "Arkadan vermeyen kaldı mı?" Bende "arkadan uzattım sen önden alamadın mı" diyorum. Böyle bir minibüs şöförü ile kavga etmeden nasıl seyahat edebilirim ki?

Sonra lokantaya gidiyorsun, çorba içmişsin, garson geliyor: "Arkadan ne alırsınız?" diyor, ben de mesela diyorum ki "Sen önce önümdekini kaldır, Sonra döner verirsin. Arkadan kaymak isterim." Bu garson ile kavga etmeden yemeğimi nasıl yiyebilirim ki?

Bir çift otobüse biniyor, tabiki otobüs tıka basa dolu adam arka kapıdan kadın ise on kapıdan otobüse binebiliyor. Neyse bilet verecekler kadın arkadaki kocasına bağırıyor " Kocacığım ben önden senin için de verdim sen arkadan verme. </td> </tr> <!--<tr><td align="right">11.11.2004</td></tr>--> <tr><td align="left"></td></tr> <tr></tr></tbody></table>
Alt 30-10-06, 13:28   #103
Yönetici

Ünlülerden süper gaflar

°°°°° olabilirim ama aptal asla.... ASENA Ben meme kanserine şahsen karşıyım.... SİNEM GÜVEN
Mozart Türkiye'de konser vermeye gelirse tabi ki dinlemeye gideriz.....EMRAH
Allahı size emanet ediyorum.... TANSU ÇİLLER
Tüneli kaçmak için mi kazdınız .... REHA MUHTAR
İsmini vermek istemeyen bir izleyici Filiz Ovar İngiltereden arıyor.... A TAKIMI
Kendime ait görüşlerim çok güçlü görüşlerim var ama onları her zaman onaylamıyorum..... CORC W BUSH
Polis yolu az sonra işlenecek bir cinayetin tatbikatı için kapattı....KANAL D ANA HABER
Eminem dünyaca ünlü bir grup biliyorsunuz değil mi arkadaşlar....BEYAZ
23.Yüzyılı yaşadığımız bu günlerde başıma gelen bu dram...Q KIZI REYHAN
Cinayetler dışında en düşük suç oranına sahibiz..... WASHINGTON D.C. VALİSİ MARION BARRY
Sigara içmek öldürür öldüğümüzde hayatımızın önemli bir bölümünü kaybederiz ....BROOKE SHIELDS
Fransızlar amma kültürlü ufacık çocukları bile Fransızca konuşuyor....İZZET YILDIZHAN
Cumhuriyet 1927 yılında ilan edildi ......Tuğba ÖZAY
Atatürk ne demiş Yurtta sulh barışta sulh ....NİHAT DOGAN
Bugün 10 Kasım Atatürk'ün 64. ölüm yıldönümünü şölenlerle kutluyoruz......ELİFNAĞME
Alt 30-10-06, 13:29   #104
Yönetici

Bunlar da oluyormuş.... Gel de inan!

Aşağıdaki olayların hepsi gerçek. Kesinlikle düş ürünü değil. Her gün yerkürede o kadar enteresan olaylar oluyor ki... İşte bunlardan sadece bir kısmı... -Tazmanya'da kadın ölen kocasının cinsel organını boynuna asmak zorunda
-Guam'da bakirelerin evlenmesi yasak. Bunun için kızlar bekaretlerini para karşılığı bu işi yapan kişilere bozduruyor.
-Arizona'da patlak lastikli otomobil içinde sevişmek yasak. Kurala uymayan ön koltukta sevişen 25, arka koltukta sevişen 50 $ ödüyor.
-Gine'de evli kadını baştan çıkaran adamın el ve ayak parmaklarından biri kesiliyor. Kesilen parça ilişkiye giren kadına yediriliyor.
-Guyana'da banyoda sex yaparken yakalanan çiftler önce boyanıyor, sonrada bir eşşeğin arkasına bağlanarak şehirde gezdiriliyor.
-Colombia'da gelinin annesi gerdeğe giren çiftin yatağının kenarına oturarak ilk ilişkiye şahitlik ediyor.
-Hindistan'da evlere gündeliğe gelen kadınlar evdeki bekar gencin seksüel ihtiyacını karşılamak zorunda.
-Laos'da kadınların ayakları en erotik bölge kabul ediliyor. Bu nedenle kadınların ayaklarını göstermeleri yasak.
-Tayvan'da damadın akraba ya da arkadaşı gelinin bekaretini alıyor. Gerekçesi; "Damat böyle sıkıcı bir işle zaman kaybetmesin!!!"
-Liverpoll'daki dükkanlar çocuklar vitrini seyrederken kadın vitrin mankenini soyamaz ya da giydiremez.
-Amboyna adasında ürünün az olacağı belirlenirse, erkeklerin güneş batımında çıplak olarak tarlaya gidip ekinlerin arasında masturbasyon yapmaları gerekiyor.
<!--<tr><td align="right">11.11.2004</td></tr>-->
Alt 30-10-06, 13:30   #105
Yönetici

Meraklısına gereksiz bilgiler

* Ağustos böcekleri geğirmeden 10 gün boyunca yaşayabilir . * Çekirgelerde en yaygın intihar biçimi bile bile sakıza basmaktır.
* Tarantulalar teyzelerini yemezlerse kabız olur.
* Sanılanın aksine bok böceğinin ishal olanına cırcır böceği denmez.
* Çitalarda en yaygın batıl inanç "bir günde 3 kereden fazla antilop yakalayamayıp elinden kaçıran genç çitanın evde kalacağı" şeklindedir.
* Kırkayakların sondan 7.ayağı topal olur
* Tarihte perde asarken ölen ilk koca Rudolf Korniş isimli bir İngilizdir. Bu olaydan sonra °°°°° Rudolf'un anısına perde takılan şu zamazingolara korniş adı verilmiştir.
* Dünyanın en uzun kürdanı Madagaskar'da bir lokantanın yol kenarında sağdan beşinci masasındadır.
* Esra Ceyhan aralıksız 2 saat canlı yayında ağlayabilir.
* Hakan Şükür ülkesinin dışında bir takımda maksimum 6 ay oynayabilmektedir.
* Afgan tazıları bir oturuşta iki tepsi ıspanaklı kol böreğini yiyebilir.
* Norveç'te bir köyde gerdek gecesi çiftler 5000 parçalık puzzle tamamlamadan yatağa giremezler.
* Bir patlamış mısır tanesinin tıpatıp aynısının aynı poşette olma ihtimali 1/ 500000' dir.
* "Dürüyemin güğümleri kalaylı" isimli türkü tersten çalınınca bebeklerde pişiğe iyi gelmektedir.
* Yamyamlar denizden babaları çıksa yer.
* Sincaplar miras bölünmesin diye sadece akrabalarıyla evlenirler.
* Mandaların en sevdiği meyve mandalinadır.
* Zürafalarda en acıklı dizi finali genç kızın boynunun tutulmasıdır.
* Öküzlerde aynı trene 5 kereden fazla bakmak uğursuzluktur.
* Bağırsak kurtlarında okuma yazma bilenlerin nüfusa oranı sadece % 5'tir.
* Cinsel birleşmede en çok can kaybı kirpilerde yaşanmaktadır.
* Kaplumbağalarda tecavüz en ağır suçtur. Çünkü tecavüz edenin suçu sabit görülürse hem ırza tecavüzden hem de haneye tecavüzden ceza alır.
* El Salvador'da bir dağın gölgesi güneş batarken Seymen Ağa'nın yüzünün yandan görünüşü şeklini almaktadır.
Alt 30-10-06, 13:31   #106
Yönetici

Ünlülerden İnciler

Petek savaşa karşı
Savaşı istemiyorum tabii ki, beni çok etkiledi. Benim makyaj masrafım var, elbise masrafım var...
(Petek Dinçöz) Mother-boy
Gönül Yazar: Is the mother boy, you know?
Reha Muhtar: Anlıyorum ana kuzusu.
Gönül Yazar: Ana kuzusu...
Reha Muhtar: Evet ana kuzusu...
Coğrafyacı Nefise
Muhabir: Nefise, Somali'nin başkenti neresidir?
Nefise Karatay: Bu konuda yorum yapmak istemiyorum!..
Kont Trakula!
Metin Uca: Bir örümcek türü?
İsmet Badem: Trakula!
Metin Uca: Diğer yarışmacı?
Diğer yarışmacı: Tarantula...
İsmet Badem: Hay Allah!.. (Passaparola yarışmasından)
Ellettirmem!..
Sanki ben meşhur oldum da kendimi ellettirebilirim. Böyle bir zihniyet var ortada...
(Sevda Demirel)
Dağınık Gizem
Şimdiye kadar beraber olduğum erkek arkadaşlarım beni darmadağın etti...
(Gizem Özdilli)
Dilbilimci Mahmut
B çok önemli bir harftir. B olmasa, Bülent'e Ülent, Bursa'ya Ursa derdik!..
(Mahmut Tuncer)
Sanatçına sahip çık
Tanita Tikaram diye bir sanatçımız var mesela, 15 senedir kaset yapmıyor!..
(Emel Müftüoğlu...)
Alparslan Canaydın
VJ Bülent: Evet, şu anda yanımızda Alparslan Bey var, biraz kendinizi tanıtır mısınız Alparslan Bey?..
Alparslan (!) Bey: Ben Özhan Canaydın, Galatasaray Başkanı' yım...
(Kral TV Ödülleri)
Antenya Bandıras
Ben en çok Antenya Bandıras'ı seviyorum!..
(Harika Avcı)
Pencereyi kapat!..
Biz eşimle çok konuşan, beyin fırtınası yapan bir çiftiz!..
(Şenay Akay)
Ahmet Necdet Özal
Metin Uca: Ahmet ön adlı, Türkiye'nin 10'uncu Cumhurbaşkanı?..
Eylem Şenkal: Iıı... Ahmet Özal...
Uzun boyunlu gergedan
Arzu Yanardağ: Uzun boyunlu bir hayvan?..
Ece Erken: Gergedan?.. (Pazar yıldızı adlı programdan)
Uzun şey
Yaa sizin de her şeyiniz ya uzun ya geniş oluyor galiba!..
(Hülya Avşar, Diyarbakırlı karpuzcularla konuşuyor)
Kamyonu seviniz
Kamyonları seviyoruz. Onlar bizim canımız...
(Müslüm Gürses)
Arkadan!..
Sibel Can: Neden Abazoğlu sizin için farklı biri?
Deniz Akkaya: Benim için çok farklı biri, çünkü arkadan vurmuyor!..
Mesela Zeynep
Gençken özellikle yabancı aktörlerden etkilenirdim. Tarık Tarcan mesela!..
(Zeynep Mansur)
Sipitmen!
Muhabir: Örümcek Adam'ın orijinal adı nedir?
Ayşe Hatun Önal: Sipitmen!
Öküz ve Boğaz
İlham kaynağım şu gördüğünüz Boğaz. Bu deniz, öküze bile ilham verir!..
(Serdar Ortaç)
Ultrasyon
Benim o kültürsüz insanlarla işim olmaz, zaten şimdi ultrasyondan çıktım çok mutluyum!..
(Ceylan)
Neler oluyor hayatta
Bazen öyle ortamlarda oluyorsunuz ki; doğada oluyorsunuz, yapayalnız oluyorsunuz. Öğrenmek istiyor insan, dolar kaç para, Euro kaç para diye...
(Aysun Kayacı)
Büyükşehir
İngiltere bir tiyatro şehridir!
(Meltem Cumbul)
Mutlaka tanışmalı
Erkekler beni tanımadan ölmesinler...
(Demet Akalın)
Arbik Jumbik
Harun bana Arbik, Jumbik der. Hayvan isimleri bunlar?..
(Ebru Şallı)
Kuzunun sessizliği
Nazlıcan'la nasıl tanıştınız?..
(Esra Ceyhan, konuk ettiği aileye, evlerinde besledikleri Nazlıcan adlı kuzuyla ilgili soru yöneltiyor.)
Yok abi, Doritos!
En sevdiğim futbolcu şu Panço denilen oğlan, Panço mu o?
(Ömer Çavuşoğlu Pancu demek istiyor.)
Takip mesafesi
Sunucu: Hilal hanım, takip mesafesi nedir peki?
Hilal Cebeci: Takip mesafesi şey, şimdi mesela ben şu an 40 km. hızla gidiyorum ya, önümdeki araçla aramdaki mesafe de 40 km. olmalıdır...
Sunucu: Bu durumda İstanbul Ankara yolunda sadece 13 araç olabilir!
Yok abi
Guliver Pülüver çok tehlikeli bir futbolcu, Galatasaray dikkat etmeli!..
(Turgay Şeren, Kluivert'ten bahsediyor.)
Balçık bunalımı
Güneşi balçıkla bunalmaya çalışanlar vardı, yapamayacaklarını anladılar...
(Çağla Şikel)
Vallahi zeka budur!
Atatürk kaç tarihinde doğmuş, hangi yıl vefat etmiş, cumhuriyet hangi yıl ilan edilmiş bilirim. Beyin derler buna... (Tülin Şahin)
Alt 30-10-06, 13:32   #107
Yönetici

N demeliki..
Şaka gibi
Alt 30-10-06, 13:33   #108
Yönetici

Al Bundy Felsefesinin Ana Hatları.....!!!!

1.Bir erkek bütün hayatı boyunca erkektir ama bir kadın "karın" olana kadar seksidir. 2.Bir ülkeyi mahveden şeyler, bilgisayarlar ve kadınlardır.
3.Sigorta evlilik gibidir. Sürekli bir şeyler ödersin ama geri hiçbir şey alamazsın.
4.Kimse bir ayakkabı satıcısının cazibesine dayanamaz.
5.Eğer seks istiyorsan çocukların evden gitmeli, eğer iyi seks istiyorsan karın evden gitmeli.
6.Tanrı, kadınlardan spor yapmasını istemez, öyle olsaydı onları erkek olarak yaratırdı.
7.Noeller pişmanlıklar için değildir. Pişmanlıklar için evlilik yıldönümleri vardır.
Alt 30-10-06, 13:34   #109
HAYATA GÜLÜMSE

annasui - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 2014 annasui 1000 annasui 1000 annasui 1000 annasui 1000 annasui 1000 annasui 1000 annasui 1000 annasui 1000 annasui 1000 annasui 1000 annasui 1000

inanılmaz bilgiler tşk sergen :)

annasui isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 30-10-06, 13:36   #110
Yönetici

Light Erkek izin başvuru formu

İzin Başvurusunda bulunan / koca / sevgili / erkek arkadaş adı: ????.. ???? Aşağıda belirtilen periyodda hayatımın en yüksek mertebesinde ilelebet yer alacak olan insandan izin rica ediyorum:
Tarih: Ayriliş Zamanı: Dönüş Zamanı:
İzin isteğimin uygun görülmesi halinde burada resmen yemin billah ediyorum ki; sadece aşağıda belirtilen mekanlarda, belirtilen süre dahilinde bulunacağım. En az bir saat önceden hayatımın en büyük anlam ve önemini taşıyan ve en yüksek mertebede bulunan insanın yazılı veya sözlü izni alınmaksızın aşağıda adı geçmeyen hiç bir dişi ile konuşmak bir yana göz temasında dahi bulunmayacağım. Bir kaç kadeh içtikten sonra cep telefonumu kapatmayacağım ve aşağıda belirtilenden fazla alkol kesinlikle almayacağım. İzin talebim onaylanmış olsa dahi eş/kız arkadaş/nişanlımın müteakip haftalarda bir neden ileri sürmeye gerek olmadan sinirlenip canıma okuma hakkını saklı tuttuğunu da kabul ediyorum.
İzin verilen alkol miktarı (tek) ..BİR KADEH NANE LİKÖRÜ
İzin verilen Mekanlar ...........................
Karşılaşılabilecek Dişiler...... ANNE(1 ADET)
Ben en alt seviyeden bir yaşam formu, hatta besin zincirinin en alt halkasıyım. Bu ilişkide pantolon giyen tarafın kim olduğunu ve bunun ben olmadığımı çok iyi biliyorum. Hayatımın her anını tarafınızdan konan ve istendiğinde, önceden uyarı yapılmaksızın değiştirebileceğiniz kural ve prensipler dahilinde geçireceğime yemin ederim. Bunun sonunda bana pırlanta-çikolata-çiçek gibi şeylere yatıracağım bir hazineye mal olacağını da biliyorum. Kredi kartımı istediğiniz zaman ve yerde kullanma hakkına sahip olduğunuzu söylememe dahi gerek yok. Benim talep ettiğim değil, aşağıda tarafınızdan onaylanan zamanda eve dönmediğim takdirde geceyi, bir parkta, sehrin en rezil serserisi ile aynı bankta geçireceğiminde farkındayım. Eve dönerken hayallerimin ürünü bir şahısla kavga veya ağız dalaşına girmeyeceğim. Gardrop, bulaşık makinası, buzdolabı gibi seylerin içine işenmemesi gerektiğini de öğrenmiş bulunmaktayım.
En bilinçli halimle (ki bu halim bile ilişkimizin en yüce olan tarafındaki ile karşılaştırılamaz) yemin ederim ki burada yazdıklarım doğrudur.
İmza ? Erkek Arkadaş/Koca/Nişanlı:
İzin talebi ONAYLANMIŞTIR / REDDEDİLMİŞTİR
Benim koyduğum şartlar ve nihai karar tartışmaya ve her türlü yoruma kapalıdır.
Erkek Arkadaşım/Kocam/Nişanlım aşağıda belirtilen zamanda izinlidir:
Tarih: Ayrılış Zamanı:20,30 Dönüş Zamanı:23,30
İMZA ? Kız Arkadaş/Nişanlı/Eş:
<!--<tr><td align="right">11.11.2004</td></tr>-->

• Submit Thread to Digg Digg
  • Submit Thread to del.icio.us del.icio.us
  • Submit Thread to StumbleUpon StumbleUpon
  • Submit Thread to Google Google
  • Bookmarks

Seçenekler