![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Dünyadaki güzellikler Dünyamızın çeşitli ülkelerinden tanıtımlar,resimler vs. |
| Etiketler: batmadigi , gunesin , hic , yer_ |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #11 |
| -tuby- ![]() Üyelik tarihi: 03-06-08 Nerden: Beykoz
Benim Modum: Tesekkür: 559
55 Mesajına 104 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 6 | Cevap: Güneşin hiç batmadığı yer! çok süper... :)) teşekkürler..
__________________ тєƒєккüя є∂ιρ güℓєηℓєяє вιz∂єη ѕєℓαм ѕöуℓєуιη. υмυтℓαηıρ güℓєηℓєяє вιz∂єη ѕєℓαм ѕöуℓєуιη. gєℓєη gєℓιя qι∂єη qι∂єη öη¢є вι кєz ∂ιηℓєуιη. вυ ѕєηє∂є şαмριуσηυz ѕıкıуσѕα öηℓєуιη...! |
| | |
| | #12 |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 18-03-08 Nerden: Belcika Yaş: 26
Benim Modum: Tesekkür: 106
63 Mesajına 78 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 113 | Cevap: Güneşin hiç batmadığı yer! harika :) |
| | |
| | #13 |
| Özel bayan üye ![]() Üyelik tarihi: 25-07-08
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 2 | Cevap: Güneşin hiç batmadığı yer! aksam olmak bilmiyor demek :) güzel bir manzara saatlerce izliyebilirim tesekkürler |
| | |
| | #14 |
| Yaşamak Direnmektir ![]() Üyelik tarihi: 11-03-08 Nerden: Dört Duvar Arasından
Benim Modum: Tesekkür: 137
9 Mesajına 17 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 11 | Cevap: Güneşin hiç batmadığı yer! Harika teşekürler.....
__________________ ![]() VuraL ![]() Gururlanma insanoğlu ölmemeye çarenmi var Hazan olmuş bir gül gibi solmamaya çaren mi var Düşünmezsin sen ölmeyi terketmezsin eğlenmeyi Yakası yok ak gömleği giymemeye çaren mi var Bir gün olup ecel gele kullar kulluğunda kala Zengin fakir dar kabire girmemeğe çaren mi var |
| | |
| | #15 |
| senin üçün darıxıram emre ![]() Üyelik tarihi: 20-08-08 Nerden: UZAYDAN
Benim Modum: Tesekkür: 93
66 Mesajına 115 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 4 | Cevap: Güneşin hiç batmadığı yer! çok Güzel Emegine Saglik.
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #16 |
| ~Sənin üçün darıxmışam~ ![]() Üyelik tarihi: 05-10-08
Benim Modum: Tesekkür: 49
16 Mesajına 25 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 1 | Cevap: Güneşin hiç batmadığı yer! güzel Paylaşim Emeğine Sağlik
__________________ ![]() EgiL KuLaK ver Ceddine TÜRK'e Kefen giydirmek hangi itin haddine VATANIMIZI bölmek isteyen O itlere inat Verdigimiz tüm şehitlerimiz için Bu yaziyi herkes kullansin, O itlere ulasacaktir ''SEHITLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ'' ''Vatansizlara inat VATAN SAGOLSUN''... ![]() |
| | |
| | #17 |
| Firarda...! ![]() Üyelik tarihi: 26-06-08 Nerden: ...BuRSa... Yaş: 22
Benim Modum: Tesekkür: 8
1 Mesajina 5 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 1 | Cevap: Güneşin hiç batmadığı yer! ilginç ve çok güzel bi paylaşım olmuş teşekkürler.. |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|