![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Dünyadaki güzellikler Dünyamızın çeşitli ülkelerinden tanıtımlar,resimler vs. |
| Etiketler: dunyada , gezilecek , yer |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #11 |
| Üyecik ![]() Üyelik tarihi: 17-11-06 Nerden: kaf daginda......
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 | --->: Dünya'da Gezilecek 14 Yer Aslinda dunyada gezilecek 15yer var. 15.ciside Norvec teki Larvik kenti......orada gunesin batisini ve dogusunu ayni anda izleyebilirsiniz ![]()
__________________ BENI BIR BASKASIYLA UNUTMAYI ASLA DENEME,BIR TANE DAHA BEN YOKKI BOSUNA UGRASIRSIN |
| | |
| | #12 |
| ''yaLnızLık moda oLsun Renginide Ben Seçeyim'' ![]() | gelin bizim evi gezinn daha otantik farklı bi havası varrrr :))
__________________ .. Her aşk'ta kendini aradığından, her sevda'da bir benzerini bulur insan .. ......... ![]() "RenkLer yittiginden berimi yoksa gittigin andan itibarenmi bu yokluk hissi..biLemedim!! Tek biLdigim. tıLsımımı kaybettim... ..... . ''bir adım daha atsam çıkıcaktım. sadece insanlıktan değil, bütün dünyadan. insanın kendi imkanlarıyla bir uzay mekiği inşa etmesi böyle oluyor işte. önce deneme mahiyetinde fırlatılan maymunlar gibi birkaç duygu bindiriliyor mekiğe. sonra da bütün beden, bütün beyin hazırlanıyor, dünyanın dışına yollanmaya. tek amaç, ay'a benzeyen bir uydu olmak. dünya güzel ama çok uzaktan diyebilmek... |
| | |
| | #13 |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 06-02-07 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 0 | --->: Dünya'da Gezilecek 14 Yer tabiki montenegro...
__________________ ![]() Benim Rahat Edemediğim Yerde Kimse İstirahat Edemez Keyfe Keder.. Şu Saatten Sonra Kralına Değil Alayına Gider.. |
| | |
| | #14 | ||
| Üyecik ![]() Üyelik tarihi: 16-02-07
Tecrübe Puanı: 0 |
| ||
| | |
| | #15 |
| Moderator ![]() | --->: Dünya'da Gezilecek 14 Yer Monaco :)
__________________ Bir başka dünya bulsam içinde sen olmasan. |
| | |
| | #16 |
![]() | --->: Dünya'da Gezilecek 14 Yer denizi sevdiğim için deniz olan her yer olur bnm için :D
__________________ - Güllerede küstüm açmasınlar Kuşlarada küstüm uçmasınlar Selamımı kestim dostlarımdan ARAMASINLAR... ![]() - |
| | |
| | #17 |
| Forum Demirbaşı ![]() | --->: Dünya'da Gezilecek 14 Yer Bende heryerine Gitmek İsterim
__________________ ![]() Seni unutmayı düşündüm bu gece. Bir sigaranın üstüne adını yazdim. Sigara bittiğinde unutacaktım seni. Duman duman atacaktım,seni içimden. Rüzgar savuracaktı, küllerini fakat...Seni unutmayı düşünürken. Nerden bilebilirdim ki. Seni her nefeste içime çektiğimi! ██▓▒ღhoSSohbetღ▒▓██ ![]() Biz Bu Vatanı KarşıLıksız SevdiK... |
| | |
| | #18 |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 30-08-07 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 0 | --->: Dünya'da Gezilecek 14 Yer benc paris |
| | |
| | #19 |
![]() "αηηєm αηηєm" ![]() Üyelik tarihi: 28-10-07 Nerden: Yok oLustan..
Tesekkür: 63
128 Mesajına 269 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 41 | --->: Dünya'da Gezilecek 14 Yer Hepsi güzeLmiş
__________________ ..YaLnızLık PayLasıLmaz.. |
| | |
| | #20 |
| aLemin En Süper dj'i ![]() Üyelik tarihi: 19-11-06 Nerden: iStanbuL Yaş: 24
Benim Modum: Tesekkür: 2
1 Mesajina 4 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 5 | --->: Dünya'da Gezilecek 14 Yer Dinlenmek İcin MONTENEGRO
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme