![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Dünyadaki güzellikler Dünyamızın çeşitli ülkelerinden tanıtımlar,resimler vs. |
| Etiketler: hangi , isterdiniz , lkede , neden , olmak , tatilde |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| Asistan ![]() Üyelik tarihi: 02-12-05
Tesekkür: 0
1 Mesajina 2 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 17 | Ben BALİ Adası'nı çok merak ediyorum.Yılın 265 günü tapınak törenleri warmış. Kadınlar başlarında sepetlerde meywelerle yürüyolar.Her tarafta ayin seseleri.. Anlayacağınız hem mistik hem de huzurlu bi ortam:) |
| | |
| | #2 |
| Çalışkan üye ![]() | Cevap: Tatilde Hangi Ülkede Olmak İsterdiniz? Neden? Ben ARJANTİN veya ŞİLİ...olası bir ihtimal ŞİLİ yerine PERU da olabilir...dünyanın en eski ve de en ileri medeniyetlerinin izlerini taşıyan bir yere kim gitmek istemezki...Ama güzellik görece bir kavram...kişiye göre değişir...umarım herkes hayallerine kavuşur.... By HABER-CI |
| | |
| | #3 |
| Ord.Prof ![]() Üyelik tarihi: 22-10-05 Nerden: Kelimelerin Sustuğu Yerdeyim...
7 Mesajına 12 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 21 | Cevap: Tatilde Hangi Ülkede Olmak İsterdiniz? Neden? Misir nedenmi merak iste :))
__________________ Yaprağın kaderi düşmekmiş... |
| | |
| | #4 |
| Yönetici ![]() | Cevap: Tatilde Hangi Ülkede Olmak İsterdiniz? Neden? Amsterdam-hollanda
__________________ öneri ve şikayetleriniz için sergen@hoSSohbeT.com msn adresini kullanabilirsiniz.. Sohbete girmek için ne bekliyorsunuz? Oyun oynamak istermisiniz? Okey,tavla,bilardo gibi oyunlara? |
| | |
| | #5 |
| Yeni Üye ![]() | Cevap: Tatilde Hangi Ülkede Olmak İsterdiniz? Neden? Vallahi elimde olsa şöyle bi kabir hayatını yaşaynların dertlerini,sıkıntılarını dinlemek için 15 günlüğüne bir tatile giderdim..hehehe Tek bir yer yok kafamda..görmediğim çok yer var..Tatil deyince ben sadece "gezmek,görmediğim yerleri görmek" olarak bakıyorum...:) saygılar..
__________________ ....Saydek.... Aptay Pokemon ne olucak.... |
| | |
| | #6 |
| Üyecik ![]() Üyelik tarihi: 12-06-06 Nerden: samsun
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 | Cevap: Tatilde Hangi Ülkede Olmak İsterdiniz? Neden? filipinlerde... gecen yaz oradaydım... keske omrumun sonuna kadar orada kalabılseydım |
| | |
| | #7 |
| Çalışkan üye ![]() Üyelik tarihi: 01-03-06 Yaş: 20
1 Mesaja Tesekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 6 | Cevap: Tatilde Hangi Ülkede Olmak İsterdiniz? Neden? ben kızıl mars a gıtmek ısterdım (belkıde bılımkurgu cok okyorum:)) oncelıkle lıhtesteın gıbı kucuk bır ulkeye oradan adrıyatık uzerınden roma ya gecer askın meyvelerını ızler yada toplardım.oadan kara yolu ıle messına ya gıderdım palermoyu atladıgımı unutmayın . oradan akdenızden bır fransa montecarlo parıs lıle sonra pıreneler ıle andorraya kı ıyı kayak mereslerındendır oradan katalanların meshur seralarını gorerek ıspanyanın afrıkadakı kara parcasına cebelıtarıktan gecerdım. oradan marakkes sehrıne bırkac mılyonluk hurma agaclarının yanına gıder oradan kasablancaya meshur fılmın oldugu yere oradan senegale dakar rallısıne oradan nıjer e gecer ıc savasata para kazanırıdm oradan nıjeryaya multecı olarak gırer oradan gabon gana ve fıl dısı sahılıne gıderdım eskı somurgeler nede olsa gezılecek yerlerı vardır sonucta.oradan ugandaya orta afrıka uzerınde gıder ve baskentı kampaladan gecen 0 ekvaorda pişerdim oradanda naırobıye yurur s:)) kenya ıle somalının oralarda kı su serengetı ovasında bıraz aslan kaplan ızlerdım oradan somalıye ıner modadıshudakı balck hawk down fılmını hatırlar zaıre ama adı degıst ızannedersem bu arada aklıma geldı angolaya da gıttım ama rejım benı baydı:)) oradan guney afrıka cumhurıyetıne okumaya gıderdım cunku ılk 500 de 1 tane unıv. var bıızm hıc yok once cape town sonra dıger baskentıne gıderdım okuldan ıyı dereceıle mezun olduktan sonra ıse abd batı yakasındakı mıt e gırer harvardın kampuslerıne saldırırdım.:)) oradan bıner hızlı trene bıner newjersey eskı baskent new york harlem e akar manhatten adasını kızılderılılerden 27 dolara alınıp şimdi ne kadar ettıgını heaplardım (aslında orada daha cok kalmak ıcın bır mazaret:)) ınerdım oradan florıdaya ama once texsas a dallas falan cok unluydu ya bır donem oradan florıda mıamı ocean dol gıbı bır caddelerı vardı o unlu caddede lıncoln navıgatorumlu halay esıgınde volta atardım:))oradan canım puro falan ceker gec kubaya eger kubadan abdye ulasabılrısem anlasma geregı oraya ıkamet edebılırım.ama ben ters adamım kubadakı havanadakı yurtta sulh cıahanda sulh yazısının ıspanyolcasını ogrenır eskı model arabalar kullanır şöför nebahatı hatırlarım.:))oradan domınık cumh. gecer karayıplerın buyusunu hıssederm oradan ıse trınıdat tobacco ya gecer nufusu 1 mılyon bıle olmayan bır toplumun dunya kupasını coskusunu sorarım.zaten ben 2002 de tr nın dunya 3 su olmasını hep bole kura kımsede yok dıye dusunurum guruptan brezılya favorı 2 . tr fınallere cık sonra senegal allahın teknık ozurlusu takımını yen onlarda bruno metsuyu goklere cıkarsın ya sonra japonya sonra kore brezılya zaten gene elıyor bızı boyle ball kac ulkede vardr .oradan ıse mexsıkaya gecer metrolarında kalabalıga karısırdım.acıyıda severdım:)) sonra hızlı gonzales vardı ne cızgı karakterıydı bee...:)) oradan panama kanalına gıder gorurdum 19 yy da yapılan bu sahereı abdlıler burayı ınsa etmeden once sıtma sınıklerıyle ugrsaasmıslar.mexsıkada ınkaların tapınaklarınıda gorurdum.gıder dunyanın cıgerlerıne bende bır balta mısalı kendıme bır tarla takım acardım.koskoca rıo karnavalına bakardım 15 tane mı ne samba okulu vardı gecıslerını ızler dunyada bır gunde ne kadar cok prezervatıf tuketılır anını yasardım .oradan bolıvya lapaz uzerınden arjantınden azteklerıde unutmayalım oradan şili dunyanın kuzey guney uzanan en buyuk ulkesıydı herhalde oaradna laponyaya gecer lamalarını tukuruk yarıstırmalarını ızlerdım.oradan hawwaıı adasına pearl harbor a gıderdım. daha cok yer gıderım ama ınt cafedeyım para bıttı bende gerısını baska zaman yazarım daha japonya rusya orta asya ve okyanusya vede kuzey amerıka ve avrupanın kuzeyı var once deyınmek ısterdım ama avrupanın kuzeyı neden se bana cok soguk ınsanlar gelıyorlar:)) |
| | |
| | #8 |
| Forum Demirbaşı ![]() Üyelik tarihi: 19-06-05 Yaş: 27
Benim Modum: Tesekkür: 0
Tecrübe Puanı: 7 | tatilmi o neki :D bence bir yere gitmeyin cok pahalı |
| | |
| | #9 |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 24-07-05 Nerden: ANTALYA!!!.. Yaş: 17
Tecrübe Puanı: 0 | Cevap: Tatilde Hangi Ülkede Olmak İsterdiniz? Neden? Ben Türkiye'de olmak istiyom.Türkiye'deyim ve en güzel şehirlerinden bi tanesinde oturuyorum Antalya'da o mısır,arjantin,ada seyahatlerini yaşlanınca yaparım artık ![]()
__________________ Gece çöktü üzerime baba gece çöktü bana baba sen olmadın yanımda gece çöktü gece çöktü bana.. Sen kalbimin bir prensisin sen kalbimin en güzel yerindesin unutma seni seven birisi var!Unutma sevildiğini sakın ha! Sana baba dediğimi unutma.Seni seven birisi var unutma! Sen yanımda olmasanda seni seven birisi var unutma! Hani herberaber olacaktık baba! Hani hep benim yanımdaydın baba! Şimdi nerdesin nerelerdesin. Yo! yo! yo! Annem benle ilgilenemiyor Abim beni görünce surat asıyor Nerelerdesin nerelerde baba! Seni özlüyor bu yürek unutma! Gözlerim doldu yeter baba! Ağlamak üzereyim gel yanıma Elveda demeden çekip gittin Aklıma o gün gelir ağlarım Sen uzakta ben burda Buna hangi kalp dayanır anlat! Kahroldum çile çekiyorum dayanamıyorum Baba ne oldu bize böle Acı çekmek mi bizim hayat EDA YİNE RAP YAZIYOR!! |
| | |
| | #10 | |||||||||||||||||||||||
| Çalışkan üye ![]() Üyelik tarihi: 01-03-06 Yaş: 20
1 Mesaja Tesekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 6 | Cevap: Tatilde Hangi Ülkede Olmak İsterdiniz? Neden? ot mu cekecen:))
| |||||||||||||||||||||||
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme