![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Dünyadaki güzellikler Dünyamızın çeşitli ülkelerinden tanıtımlar,resimler vs. |
| Etiketler: hangi , isterdiniz , lkede , neden , olmak , tatilde |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #11 |
| Çalışkan üye ![]() Üyelik tarihi: 17-06-06 Yaş: 27
Benim Modum: Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 5 | Cevap: Tatilde Hangi Ülkede Olmak İsterdiniz? Neden? Eğer gözü doymak bilmeyen patronum izin verirse ben İspanya ya Endulus e gitmek isterdim . orda benim merak ettiğim çok önemli Tarihi eserler var |
| | |
| | #12 |
| Çalışkan üye ![]() Üyelik tarihi: 01-03-06 Yaş: 20
Tesekkür: 0
1 Mesaja Tesekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 6 | Cevap: Tatilde Hangi Ülkede Olmak İsterdiniz? Neden? el hamra sarayı:)) |
| | |
| | #13 |
| Üyecik ![]() Üyelik tarihi: 28-07-06 Yaş: 8
Tecrübe Puanı: 0 | Cevap: Tatilde Hangi Ülkede Olmak İsterdiniz? Neden? mısıra neden mi zaten çok büyük bir kleopatra hayranlığım var orda onun mumyalarını falan görmek isterdim hemde başkenti kahireye gitmek isterdim |
| | |
| | #14 |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 14-05-06 Nerden: İstanbul
Benim Modum: Tesekkür: 0
Tecrübe Puanı: 0 | --->: Tatilde Hangi Ülkede Olmak İsterdiniz? Neden? avustralya
__________________ ![]() |
| | |
| | #15 |
| Özel erkek üye ![]() Üyelik tarihi: 08-06-06 Nerden: Burdan Kime Sorsan Soyler ..
Benim Modum: Tesekkür: 36
26 Mesajına 64 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 91 | --->: Tatilde Hangi Ülkede Olmak İsterdiniz? Neden? Mısırda ![]() |
| | |
| | #16 |
| Özel erkek üye ![]() Üyelik tarihi: 08-06-06 Nerden: Burdan Kime Sorsan Soyler ..
Benim Modum: Tesekkür: 36
26 Mesajına 64 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 91 | --->: Tatilde Hangi Ülkede Olmak İsterdiniz? Neden? Mısırın Gizemini kimse ÇÖözemiyo Laneti Varmı yokmu Nedir Neyin Nesidir..Belki Ben Çözerim puihihih ![]() |
| | |
| | #17 |
| Profesör ![]() Üyelik tarihi: 23-10-05 Nerden: ∂αякηєѕѕ Yaş: 21
3 Mesajına 3 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 8 | --->: Tatilde Hangi Ülkede Olmak İsterdiniz? Neden? Moskova'da orası beni büyülüyor da ondan Şubat tatilinde gidecem Moskova'ya inş sonuna görecem
__________________ Bu üye Sitemiz Üzerinden REKLAM yaptıgı Gerekcesiyle Süresiz Banlanmıştır. |
| | |
| | #18 |
| Üyecik ![]() | Cevap: Tatilde Hangi Ülkede Olmak İsterdiniz? Neden? ben tatilde ülkemde olmak isterdim karış karış dolaşıp aydınlanmayan ve bilinmeyen bir cok yerde gezmek isterdim önce kendi kültürüm yoksa yurt dışına tatile gittigimde kendi, ülkemi nasıl anlatabilirim:)))) ![]() |
| | |
| | #19 |
| Forum Demirbaşı ![]() Üyelik tarihi: 26-10-06 Yaş: 78
Tecrübe Puanı: 5 | --->: Tatilde Hangi Ülkede Olmak İsterdiniz? Neden? Ben gene parise gitmek istiyorum harika bi yerrr |
| | |
| | #20 |
| Asistan ![]() | --->: Tatilde Hangi Ülkede Olmak İsterdiniz? Neden? valla viyana miyana anlamıyız biz cıkacaksın toraoslarA ALACaksın ayranını ohhh misss gibi bir hava iç iç offf cek tabi ayranla :D :D |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme