![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Denemeler Size Ait Yada Çok Begendiniz Denemeler.. |
| Etiketler: delilik adina hersey |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 05-05-05 Nerden: bilsin . . . ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 10000 | Delilik Adına Herşey Delilik hakkında herşeyi burada paylaşalım. Resimler, şiirler, delice fikirler,şarkı sözleri delilik konulu yazılar içinizden ne gelirse.. ![]() Diyorlar ki bazen gözlerimden Deliler dolusmus bakiyor birer birer Delilerdensen anlarsin, konus onlarla Nasil muhtacim buna.. |
| | |
| | #2 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 05-05-05 Nerden: bilsin . . . ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: Delilik Adına Herşey ![]() |
| | |
| | #3 |
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: Delilik Adına Herşey Ben Deli Bir Şairim Ben deli bir şairim kafiye bilmem kıtadan anlamam Ben deli bir şair sevsen de can gider nefret etsem de Ben deli bir şairim ozanlar söyleyemez türkümü Ben deli bir şairim hiç bir romancı yazamaz öykümü Ben delirdim artık akıllanmak bahane Zaten yaşamak hiç yakışmadı bana zaten ölmek yaşamak tan daha şahane Ben deli bir şairim Aldırmam hiçte güneşe yıldıza aya Ben deli bir şairim şiir deli etti beni Sevda deli etti Yalnızlık deli etti .. Ben deli bir şairim rüzgar ne yöne eserse essin; Ben deli bir şairim isterse yüreğimde fırtınalar kol gezsin! Ben deli bir şairim ister güneş doğmasın bu yöreye Ben deli bir şairim her an hazırım ölmeye. Ben deli bir şairim dediysem deliyimdir Ben sevdiysem sevmişimdir Ben yanmışsam yanmışımdır Ben : kimse boy ölçüşmesin bu sevdam rüzgar gibi Ben deli bir şairim gözlerim efkar gibi Ben deli bir şairim Ben deli bir şairim... Vurun karanlıklar beni bakın , bakın görün ki pes etmeyeceğim Vurun karanlıklar beni sizden ayrılsam da yari terk etmeyeceğim. Ben deli bir şairim belli olmaz sağım solum Ben deli bir şairim budur vazgeçilmez yolum !... |
| | |
| | #4 |
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: Delilik Adına Herşey Deli Aranıyor sahibi ruhumun Tam yerine mi düştüm Direniyor sahibi tutkunun Kızmış küçülmüş Aranıyor sahibi ruhumun Tam yerine mi düştüm Direniyor,direniyor,direniyor Aranıyor sahibi ruhumun Tam yerine mi düştüm Direniyor sahibi tutkunun Kızmış küçülmüş Aranıyor sahibi ruhumun Tam yerine mi düştüm Direniyor,direniyor,direniyor Beni büyütün Ağlatmayın Sevginiz nerde Övündüğünüz Beni büyütün Ağlatmayın Sahte düşlerle Bir yanım akıllı bir yanım deli Herkes akıllı bir ben deli Bir ben deli Bir ben deli Beni büyütün Ağlatmayın Sevginiz nerde Övündüğünüz Beni büyütün Ağlatmayın Sahte düşlerle Oyalamayın |
| | |
| | #5 |
| Ben Secilmem, SeceriM ![]() Üyelik tarihi: 29-03-07 Nerden: İstanbuL Yaş: 27
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 126 | --->: Delilik Adına Herşey ![]() ![]() deliyim gözü kara deliyim
__________________ ![]() |
| | |
| | #6 |
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: Delilik Adına Herşey Bir Delinin Güncesinden Notlar bir deli belki de hep deli aklımdan geçenleri düşündümde ne zaman akıllıydım diye cevapsız kaldım derler ki kim akıllıki dünyada hepimizde var bir parça delilik benimki tam delilik sanırım öyle ya karşılıksız sevilmezmiş karşılıksız iyilik yapılmazmış karşılıksız paylaşılmazmış sevgiler başkalarına üzülmekde neymiş kimin umurunda düşenin çektiği acı benim olduğunda acı ben deli oluyorsam en koyusundan bir deliyim o vakit bir delinin attığı taşı kırk akıllı çıkartamamış kuyudan akıllı kalmışmı ki dünyada kuyuya atılan taş değildi üstelik kuyuya atılan sevgiydi kuyuya atılan paylaşmaktı acımaydı bir an önce yitmesi için çıkarmadılar kuyudan onları bu yüzden onlarla kuyuya inenler Delirdi Delilik hergün bayram delilik sevgi çünkü delilik paylaşmak çünkü delilik karşılık beklememek çünkü eğer beklersen akıllı olursun Ben deli kalayım bir delinin güncesinden notları dinlediniz Murat Tali
__________________ ![]() |
| | |
| | #7 |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 18-06-08 Nerden: From the paradise
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 3 | Cevap: Delilik Adına Herşey DeLi deLi deLi deLi KuLakLarı KupeLı :))))))))))) (çok mu çoçukça oLdu açaba ) |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Etiketler |
| delilik adına herşey |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|