hoSSohbeT.com  Sohbet  forumlari

Anasayfa Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   hoSSohbeT.com Sohbet forumlari > Sağlık Sorunları > Sağlık İle İlgili Herşey > Cinsel
Kayıt ol Yardım Sohbet Gazete oku Diyetsaglik Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Cinsel Cinsel sağlık problemleri



Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07-11-11, 20:44   #1
╠► Shetan-ın MeLeqi ◄╣
 
SahiL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 08-11-08
Yaş: 30
Mesajlar: 10,992
Tecrübe Puanı: 1098 SahiL 1000 SahiL 1000 SahiL 1000 SahiL 1000 SahiL 1000 SahiL 1000 SahiL 1000 SahiL 1000 SahiL 1000 SahiL 1000 SahiL 1000
SahiL - MSN üzeri Mesaj gönder SahiL isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
'Cinsel asistanlık' tartışma yarattı

'Cinsel asistanlık' tartışma yarattı

Engelli insanların cinselliklerini yaşamasını sağlamayı amaçlayan ‘cinsel asistanlık’, Avrupa’da son tartışma konusu...

07 Kasım 2011 Pazartesi Saat: 10:58


Bazı Avrupa ülkelerinin ‘profesyonel meslek’ saydığı cinsel asistanlığa, diğerlerinde farklı gözle bakılıyor. Bu da bu mesleği icra edenleri de, hizmeti alanları da rencide ediyor.

Hürriyet'in haberine göre; Avrupa'da engelli insanların cinselliklerini yaşamalarına yardımcı olmayı öngören ve profesyonel bir meslek olarak kabul gören cinsel asistanlık tartışma konusu. 50 yaşında ve üç çocuk babası olan İsviçreli Jacques Arnould, işi hakkında konuşan nadir cinsel asistanlardan biri. Bu işi yapıp da basına konuşan ender insanlardan olan Arnould’a göre, İsviçre’de bile son 8 yıldır meslek statüsü kazanan cinsel asistanlık, halen tabu. Diplomalı bir fizyoterapist olan Arnould, AFP’ye, “Engelli de insandır. Fantezileri, beklentileri, arzuları var. Cinsel asistanın işi bunlara cevap vermek ve cinselliğini aktive edip kendisini normal bir insan gibi hissetmesini sağlamak” dedi.

SAATTE 400 LİRA
İşin mahiyeti ise biraz belirsiz. Bazı cinsel asistanlar, engelli hastaya “nasıl dokunacağını ve dokunulacağını” gösteriyor. Bazıları ise “orgazma ulaşmasına yardımcı oluyor.” Burada belirleyici olan, kişinin ihtiyaçlarının ne olduğu ile fiziksel olarak ne kadarına ulaşabileceği. Cinsel asistanlar, Hollanda, Almanya ve Danimarka’da da var. Ancak Fransa gibi meslek statüsü verilmemiş ülkelerde engelliler bunun mücadelesini veriyor. İsviçre’de cinsel asistan “bakıcı” olarak kabul edilmiyor, bu nedenle hasta ücreti kendisi ödüyor. Örneğin Michelle adlı bir cinsel asistan, hastadan saatte 222 euro (yaklaşık 400 lira) talep ediyor.

CİNSEL İLİŞKİ YOK
Bunun karşılığında klasik masajdan erojen bölge masajına (mastürbasyon) kadar bir dizi hizmet sunuyor. Cinsel ilişkiye (penetrasyon) ise izin verilmiyor. Michelle, “Bu tür talepte bulunanları tanıdığım fahişelere yönlendiriyorum” diyor. Cinsel asistanlar, fahişelere göre aileler tarafından da “daha makul” görülüyor. Cinsel asistanlar, “daha fazla zaman ve temas” ihtiyacı olan engellilere daha duyarlı bir hizmet sunuyor. Onların fiziksel engellerine göre bilinçli hareket ediyor.
__________________
Harf Cerrahı

SahiL
SahiL isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Bookmark Post in Technorati
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

  • Submit Thread to Digg Digg
  • Submit Thread to del.icio.us del.icio.us
  • Submit Thread to StumbleUpon StumbleUpon
  • Submit Thread to Google Google
  • Bookmarks

    Etiketler
    'cinsel asistanlık' , tartışma yarattı

    Seçenekler
    Stil

    Yetkileriniz
    You may not post new threads
    You may not post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is Açık
    Smileler Açık
    [IMG] Kodları Açık
    HTML-KodlarıAçık
    Trackbacks are Açık
    Pingbacks are Açık
    Refbacks are Açık



    Bütün Zaman Ayarları WEZ olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:58 .


    Powered by vBulletin Version 3.8.7
    Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
    Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.5.0 RC2
    Sohbet ve Sohbet odalari sitesi

    Sohbet Chat Forum Oyunlar1