![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Bilgisayar dünyasi Bilgisayar ile ilgili her sey |
| Etiketler: bilgisayar |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #41 |
| Dekan ![]() Üyelik tarihi: 21-03-05 Yaş: 8
Tesekkür: 0
7 Mesajına 12 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 22 | Cevap: Bilgisayar sorunları buraya... ne bileyim ben monitör görsem bomba diye alır karakola götürürüm :) vardır elbet bir bilen
__________________ http://www.hossohbet.com/sohbet.htm |
| | |
| | #42 |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 10-10-08 Nerden: İstanbul Yaş: 27
Benim Modum: Tesekkür: 27
1 Mesaja Tesekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 | Cevap: Bilgisayar sorunları buraya... Merhaba arkadaşlar... Sitenizi yeni keşfettim ve çok yararlı bilgiler verdiğinizi farkettim... Her Ne Kadar Ben Bu Konuda Birşeyler Bilmesemde. Burada Bilgisayar Konusunda Duayyen Arkadaşlar Olduğu Kesin :) Umarım Banada Yardımcı Olursunuz... Biraz Önce Bilg.da Çalışırken Birden Bire Masa Üstümdeki Tüm İkonlar Ve Çalışmakta Olduğum Belge Ve Dosyalar Ortadan Yok Oldu... Görev Yöneticisini Açtığımda Hepsi Çalışıyor Gözükmesine Rağmen Ekranımda Sadece Arka Plan Resmin Gözüküyordu. Dediğim Gibi Anlamadığım İçin Ne Olduğunu Bilg.ı Resetledim... Bilg. Yeniden Başladığında İse Ekranda ![]() ![]() Hata İletisiyle Karşılaştım. Bunun Ne Olduğu Ve Ne Yapmam Gerektiği Hakkında Hiçbir Fikrim Yok. Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim.... Şimdiden Teşekkür Ediyorum... Bu Arada Bu Fotoyu Buraya Ekleyebilmek İçinde Yarım Saatten Fazla Uğraştım. Umarım Olmuştur ![]() |
| | |
| | #43 | |||||||||||||||||||||||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 18-08-08 Nerden: Ondan UzakTa ßir YeR
Benim Modum: Tesekkür: 25
53 Mesajına 86 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 207 | Cevap: Bilgisayar sorunları buraya...
wupdmgr.exe Windows güncelleştirme penceresini açar. ve anladıgım kadarıyla windows güncelleştirmede bi problem war önceden böyle bi sorunla daha karşılaşmıştım ve bunu denemiştim işe yaramıştı seninde işne yarıyacaktır dene yazıcaklarımı on zamanlarda Windows Update 'i kullanmak isteyenlerin en sık karşılaştığı hata ve çözüme kavuşturması muhtemel olan öneriler. 1 Başlat-Çalıştır'a girin ve services.msc yazın. Windows Update'i bularak başlangıç türünü *otomatik* olarak ayarlayın ve kaydedip çıkın. 2 Başlat-Çalıştır'a girin ve services.msc yazın. Windows Installer 'ı bularak başlangıç türünü otomatik olarak ayarlayın ve kaydedip çıkın. 3 Başlat-Çalıştır'a girin ve services.msc yazın. Arka Plan Akıllı Hizmet Tarayıcısı 'nı bularak başlangıç türünü otomatik olarak ayarlayın ve kaydedip çıkın. 4 Windows Update'e girin ve yükleme seçeneklerini *otomatik* 'ten çıkarın. 5 Başlat-Çalıştır 'a girin ve cmd yazın. NET STOP WUAUSERV komutunu verin. C:\Windows\SoftwareDistribution yolunu izleyin ve *SoftwareDistribiton* klasörünün ismini *SDold* olarak değiştirin. NET START WUAUSERV komutunu verin. 6 Eğer Norton Internet Security 2008 programını kullanıyorsanız aşağıdaki ayarı yapmalısınız. Settings'e girin. Personel Firewall 'i seçin. Configure 'ye tıklayın. Program Control sekmesine geçin. Internet Security ve Firewall Options bölümüne geçerek *Application* kısmından *wupdmgr.exe* hizmetini içeri alın.Access özelliğinide *Allow* olarak ayarlayın ve değişikliği onaylayın. Bu işlemlerin ardından Windows'u tekrar başlatmayı unutmayın. | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #44 | |||||||||||||||||||||||
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 621
700 Mesajına 1.141 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: Bilgisayar sorunları buraya...
basliyorum yine kendimce anlatmaya... masa üstünde klasörler olur muzik resim vs.. klasörleri geri dönüsüm kutusu falan fistan.. maus ile tutup aldigimda yerlerini kaydirabiliyordum düne kadar sorun bugün basladi nasil basladi onuda anlamis degilim baska bir örnek bir mp3ü masa üzerinden maus ile tutup yollamak istedigimin msn penceresinden iceri atabiliyordum ama simdi oda olmuyor maus ile tutup kaydiramiyorumda bu sadece masa üstündeki sorunda degil misal burda bi smilier tutup koyabiliyordum maus ile simdi oda yok.. mausda bir bozukluk yok ayarlari kurcaladim biraz olmadi ayni.. sistemi az geri aldim yine düzelmedi.. help me pls.. :)
__________________ ![]() Egil Kulak ver Ceddine..!! TÜRK'e Kefen Giydirmek Hangi itin haddine!!! ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme