![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Bilgisayar dünyasi Bilgisayar ile ilgili her sey |
| Etiketler: bilgisayar |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #21 |
| Vezir-i Azam.. ![]() | Cevap: Bilgisayar sorunları buraya... piyasadaki anti virüs programlarının %80 i birbiriyle çakışır. heleki kaspersky nod32 ve bitdefender, 2. bir a-v yi yüklemeye izin vermez , kurulum sırasında diğer anti virüslerin silinmesini ister. yanlıs bilgi vermeyelim ;) |
| | |
| | #22 | |||||||||||||||||||||||
| Forum Demirbaşı ![]() Üyelik tarihi: 19-07-08
Benim Modum: Tesekkür: 0
11 Mesajına 12 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 1 | Cevap: Bilgisayar sorunları buraya...
| |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #23 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 18-12-07 Nerden: zonguldak
Benim Modum: Tesekkür: 379
87 Mesajına 182 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 326 | --->: Bilgisayar sorunları buraya... yeğen oyun oynarken gelen halojen midir ne karın ağrısı yerleşmiş program ekle- kaldırdan sildirmiyor kendini nasıl kaldıracağım? sistem geri yükleme ile de gitmedi rahatsız etmiyor ama duruyor orda nasıl sileceğim onu?
__________________ Küçücük mutlulukların görkemine inandır kendini ve gülümse. Umutların bitmesin asla izin verme. ![]() |
| | |
| | #24 | |||||||||||||||||||||||
| Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: 04-07-08 Nerden: Bilmiyorum
Benim Modum: Tesekkür: 56
49 Mesajına 127 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 205 | Cevap: --->: Bilgisayar sorunları buraya...
Kullanımı oldukça kolay ve çok hızlı bir program. Trojan ve Rootkits leri yakalıyor ve yokediyor. Programı kurduktan sonra crack dosyasından çıkanları C - Program Files - UnHackMe içine yapıştırın ve full sürüme çevirin. Programı açıp check butonuna basın eğer trojan yada rootkits bulursa stop a basın ve temizleyin.. Burdan İndirin...
__________________ ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #25 |
Tecrübe Puanı: 326 | --->: Bilgisayar sorunları buraya... Trojan programım var. nasıl sileceeğim bilen var mı?
__________________ Küçücük mutlulukların görkemine inandır kendini ve gülümse. Umutların bitmesin asla izin verme. ![]() |
| | |
| | #26 |
| Vezir-i Azam.. ![]() | Cevap: Bilgisayar sorunları buraya... programın ismi SmartyUninstallerPro. türkçe dili mevcut. açılışta kıs bir tarama yapar ve bilgisayarında kayıtlı programların listesini gösterir. listeden kaldıramadığın programı seçip, üstteki Zorla Kaldır butonunu tıkla ve sorgusuz sualsiz kaldırır. şu an müsait değilim. eve geçince programın install dosyasını ve kullanımını video ya çekip gösteririm. rast gele.. |
| | |
| | #27 | |||||||||||||||||||||||
Tecrübe Puanı: 326 | --->: Cevap: Bilgisayar sorunları buraya...
__________________ Küçücük mutlulukların görkemine inandır kendini ve gülümse. Umutların bitmesin asla izin verme. ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #28 |
| Vezir-i Azam.. ![]() | Cevap: Bilgisayar sorunları buraya... buyur kendi uploadım. eve gidince video da çekecem yapmak isteyipte yapamayanlar için.. http://rapidshare.com/files/13629612...Diyim.rar.html |
| | |
| | #29 |
| Vezir-i Azam.. ![]() | Cevap: Bilgisayar sorunları buraya... buyrun verdiğim sözde durdum programın kullanım videosunu çektim.. http://rapidshare.com/files/136340163/clip0018.rar.html lütfen bu topic e gereksiz tşk mesajları atmayalım.. teşekkür etmek isteyen profile etsin. boşuna post kasmaya gerek yok.. |
| | |
| | #30 |
![]() Üyelik tarihi: 17-05-05 Nerden: Cehenemin Dibinden! Yaş: 22
Tesekkür: 688
532 Mesajına 1.057 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 328 | Cevap: Bilgisayar sorunları buraya... pc vista .....vista uyumlu Deepfreeze yukledim ama sag alt kosede olmasi gereken simge cikmiyor cikmayince kapatamiyorum uyumlu deep unfreezer bulamadim bu konuda bilginiz varsa yardim edermisiniz
__________________ ![]() SuskunLuGum AsaL£timĐendir, Her Lafa Verecek Cevabım Var. Ama ßir Lafa ßakarım Lafmı Điye, ßird£ SöyLeyene ßakaRım AĐam Mı Điye!... |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme