hoSSohbeT.com  Sohbet  forumlari

Anasayfa Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   hoSSohbeT.com Sohbet forumlari > Bilgisayar ve İnternet Dünyası > Bilgisayar - İnternet > Bilgisayar Dünyası
Kayıt ol Yardım Sohbet Gazete oku Diyetsaglik Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Bilgisayar Dünyası Bilgisayar ile ilgili her sey

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14-09-11, 09:57   #1
Özel Erkek Üye

Superman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 1469 Superman 1000 Superman 1000 Superman 1000 Superman 1000 Superman 1000 Superman 1000 Superman 1000 Superman 1000 Superman 1000 Superman 1000 Superman 1000
Thumbs up Windows 8

Merakla beklenen işletim sistemi, birkaç dakika önce ortaya çıktı ve Microsoft, en yeni Windows'a ait detayları paylaştı

Windows serüveni, dünyayı değiştirmeye 1995'te başladı. Bugün Apple mağazalarında görmeye alışılan teknolojiyi ilk satın alan olma çılgınlığı o zaman Windows 95 ile başlamıştı.

Yıl 2011 ve gündemde Windows 8 var.

Şu ana kadar gösterilmeyen Windows 8, ilk olarak Build adı verilen bu etkinlikte tanıtıldı. 13 saat süren aralıksız bir uçak seyahatinden sonra, Türkiye'den sadece teknoloji sitesi ShiftDelete.Net'in katıldığı Anaheim'daki etkinlikte dünyanın her yerinden gelen medya mensupları da yeni işletim sisteminin detaylarını görmek için tabiri caizse nefes almadan konferansları izlediler.

Beklentileri Karşıladı

Hızla değişen donanım dünyasına ve alışkanlıklara karşılık kendini yenileyen bir Windows 8 bekleniyordu ve tam olarak beklentilerin karşılığı alındığı görünüyor.

Microsoft, geliştirilmesine devam edilen Windows 8'e çok güveniyor. Öyle ki, bu işletim sistemi ile hem tablet bilgisayarlarda, hem masaüstü ve dizüstü bilgisayarlarda hem de sunucularda boy gösterecek.

Bu devrimde cesur davranan firma, Windows 95'ten Windows 7'ye kadar alıştığımız masaüstü deneyimini silip atmıyor, sadece ihtiyaç olduğunda kullanııclara sunuyor.

Windows 7'den sonra teknoloji dünyasında hem donanım hem de alışkanlıklar olmak üzere nelerin değiştiğine kısaca göz atmak gerekirse;

Hızlanan ve daha az enerji harcayan işlemciler, tabletler, akıllı telefonlar derken tüketicilerin daha fazla internette olması, her yerden bağlantı sağlaması, sosyal paylaşım sitelerine olan artan ilgisi... Tüm bunlar, Microsoft'un en önemli silahı olan Windows'u da güncellemesi gerektiği gerçeğini ortaya koydu.

Etkinlikte görünen o ki Windows 8, hem kullanıcıların hem de kurumların değişen ihtiyaçlarına yanıt vermekle kalmayıp, onları daha farklı bir serüvene taşımayı görev edinmiş durumda

Alıntıdır
Superman isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Bookmark Post in Technorati
Alt 14-09-11, 10:13   #2
Co Admin

Can1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 4773 Can1 1000 Can1 1000 Can1 1000 Can1 1000 Can1 1000 Can1 1000 Can1 1000 Can1 1000 Can1 1000 Can1 1000 Can1 1000
Cevap: Windows 8

him.. bakacaz... görecez nasıl bişey :) Tşk.ler...

Can1 isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Digg this Post!Bookmark Post in Technorati
Alt 14-09-11, 10:20   #3
Deli Kiz

Tektabanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 629 Tektabanca 1000 Tektabanca 1000 Tektabanca 1000 Tektabanca 1000 Tektabanca 1000 Tektabanca 1000 Tektabanca 1000 Tektabanca 1000 Tektabanca 1000 Tektabanca 1000 Tektabanca 1000
Cevap: Windows 8

okadarda guzel degil ben kullandim hizli ama guzel degil eski windows bundan cok guzel ve ustunn ....

• Submit Thread to Digg Digg
  • Submit Thread to del.icio.us del.icio.us
  • Submit Thread to StumbleUpon StumbleUpon
  • Submit Thread to Google Google
  • Bookmarks

Seçenekler
    Stil