![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Bilelim - Öğrenelim Yapılan bir araştırmaya göre hiçbir insan dirseğini yalayamaz... (Bir araştırmaya görede bu yazıyı okuyanların %75'i dirseğini yalamaya çalışmaktadır) |
| Etiketler: biliyormusunuz , hizli , okumayi |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #11 |
| Z Vitamini İçerir ![]() Üyelik tarihi: 25-02-06 Nerden: İstanbul Yaş: 19
Ettiği Teşekkür: 402 160 Mesajına 236 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 111 | Cevap: ? ? ? ? Hızlı Okumayı Biliyormusunuz ? ? ? ? ? çok hızlı okuyorum bende.. ama pek yararlı değil gibi geliyo sindire sindire her kelimeyi incelemek varken sadece manayı sindirip bi günden 300 sayfayı çöpe atmak.. sonuçta adam onu yazmak için kaç yıllık birikimi düzenliyip bişi çıkarmış.. ee işte böyle (:
__________________ ![]() Seni yordum kalbim,artık bana uyma Benim yolum uzun,istersen orda kal.. Vakit çok geç inan çok geç.. Ne oldu bana,ne oldu bana Bu gidişin sonu kötü kesin.. ![]() |
| | |
| | #12 |
| Üyecik ![]() Üyelik tarihi: 15-05-08
Ettiği Teşekkür: 38 2 Mesajına 4 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 0 | Cevap: ? ? ? ? Hızlı Okumayı Biliyormusunuz ? ? ? ? ? ilginç... paylaşım için tşkler. |
| | |
| | #13 |
| REKLAMCI abizeR ![]() Üyelik tarihi: 24-03-08
Ettiği Teşekkür: 263 468 Mesajına 1.327 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 0 | Cevap: ? ? ? ? Hızlı Okumayı Biliyormusunuz ? ? ? ? ? gözlerinize saglık ben tşkederim
__________________ REKLAMCI |
| | |
| | #14 |
| Ord.Prof ![]() Üyelik tarihi: 22-10-07 Nerden: єννєℓ zαмαη ιçιη∂єη
Ettiği Teşekkür: 1.935 807 Mesajına 1.499 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 14 | --->: ? ? ? ? Hızlı Okumayı Biliyormusunuz ? ? ? ? ? mesela bunu çok hızlı okudum ![]() teşekkürler :)
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #15 |
| Ord.Prof ![]() Üyelik tarihi: 08-06-06 Nerden: Burdan Kime Sorsan Soyler ..
Ettiği Teşekkür: 1.473 1.420 Mesajına 2.463 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 88 | Cevap: ? ? ? ? Hızlı Okumayı Biliyormusunuz ? ? ? ? ? yavas okumak iyidir.hizli okumaktan ne anlarki insan :) bu benim görüsüm.
__________________ ๑₪۩۞۩♥ღ hoSSohbet ღ♥۩۞۩₪๑ ![]() ![]() ![]() ![]() cα∂σℓσzZ |
| | |
| | #16 |
| REKLAMCI abizeR ![]() Üyelik tarihi: 24-03-08
Ettiği Teşekkür: 263 468 Mesajına 1.327 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 0 | Cevap: ? ? ? ? Hızlı Okumayı Biliyormusunuz ? ? ? ? ? Gözlerinize saglık tşkler
__________________ REKLAMCI |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|