![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Bilelim - Öğrenelim Yapılan bir araştırmaya göre hiçbir insan dirseğini yalayamaz... (Bir araştırmaya görede bu yazıyı okuyanların %75'i dirseğini yalamaya çalışmaktadır) |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| ღ♥ღAѕỉ Pяєиѕєѕღ♥ღ ![]() Üyelik tarihi: 13-02-07 Nerden: VenüS Yaş: 20
Benim Modum: Tesekkür: 184
197 Mesajına 516 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 221 | Facebook başınıza nasıl bela olur? Facebook başınıza nasıl bela olur?
__________________ ![]() ßoğazımda düğümLenen onca sözü AZAD ETTİM... Ké$ké Cocuk OLsam YéNiDén SaDécé Dü$tüqüm İcin CaNım Acısa. Ké$ké Cok Ko$tuqum iCin CaRpsa KaLbim..! Gerçeklere arkamı dönecek kadar güvenmişim düşlerime Sen seslenmeseydin bakmazdım ardıma Ve takılıp düşmezdim Ve kırılmazdı hayallerim |
| | |
| | #2 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 18-12-07 Nerden: zonguldak
Benim Modum: Tesekkür: 379
87 Mesajına 182 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 326 | --->: Facebook başınıza nasıl bela olur? Gözlerimin yorulmasına rağmen satırını kaçırmadım.E postama geldi birkaç tane de nedir diye bakmadım valla.Bizim gençler bu yazıyı kesinlikle okumaz.Ben özetliyeyim.Uzak durun facebook tan.afferim sezoş.
__________________ Küçücük mutlulukların görkemine inandır kendini ve gülümse. Umutların bitmesin asla izin verme. ![]() |
| | |
| | #3 |
| Asistan ![]() | --->: Facebook başınıza nasıl bela olur? uzakdurmaya gerek uzak durulucak seylerden uzak kaldıkca facebook iyidir.
__________________ MARİFET:gönlün Allah ile olan dirliğidir.Diri Olanı öldür.Budiri senin vucudundur.Ölü olanı dirilt,buda senin kalbindir.Hazır'ı kaybet,o bu dünyadır,kaybı hazır et,oda ahirettir.Var olanı yok et,bu aRzudur,yok olanı var et bu niyettir. Marifet kalpte,şehadet dildedir.Eğer cehennemden kurtulmak istiyosan hizmet et,cennet istersen niyet et. |
| | |
| | #4 |
| Çalışkan üye ![]() | --->: Facebook başınıza nasıl bela olur? saol paylaşım iiçin hepsini okudum ayrıca facebook a kadar uzak durualacak okadar cok şey var ki oooo buna kaldıysa komplo teorisi üretmenin bi anlamı yok ki arkadaşlar |
| | |
| | #5 |
| Özel bayan üye ![]() | --->: Facebook başınıza nasıl bela olur? Zaman kayßı sosyaLLesme deĞiL asosyaLLe$me baska bisi deĞiL.
__________________ Hic kimSe senin kadaR sevmedi.. AkLımı firara vermi$im zaten.. ßir siiri kıskandıran gözLerinle yak ßeni..!! |
| | |
| | #6 |
| RockFather ![]() | Cevap: Facebook başınıza nasıl bela olur? Recep ivedigin dedigi gibi cok ameLe kaynıyo ;D gerek yok bunlara Zaten zararLıymıs ;d
__________________ Uyan Türkiye!!! |
| | |
| | #7 |
| ''yaLnızLık moda oLsun Renginide Ben Seçeyim'' ![]() | --->: Facebook başınıza nasıl bela olur? onun iÇin ben ekSik kaLıyoRum :)) ve girmemeyi sürdürüyorummm hayattada girmemmmmmmm :))
__________________ .. Her aşk'ta kendini aradığından, her sevda'da bir benzerini bulur insan .. ......... ![]() "RenkLer yittiginden berimi yoksa gittigin andan itibarenmi bu yokluk hissi..biLemedim!! Tek biLdigim. tıLsımımı kaybettim... ..... . ''bir adım daha atsam çıkıcaktım. sadece insanlıktan değil, bütün dünyadan. insanın kendi imkanlarıyla bir uzay mekiği inşa etmesi böyle oluyor işte. önce deneme mahiyetinde fırlatılan maymunlar gibi birkaç duygu bindiriliyor mekiğe. sonra da bütün beden, bütün beyin hazırlanıyor, dünyanın dışına yollanmaya. tek amaç, ay'a benzeyen bir uydu olmak. dünya güzel ama çok uzaktan diyebilmek... Konu Legend tarafından (20-06-08 Saat 23:08 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #8 |
Bazi aLiskanLikLar zararsizdir..hoSSohbet![]() Üyelik tarihi: 04-06-08 Nerden: Belirsizliklerden.. Yaş: 100
Benim Modum: Tesekkür: 429
534 Mesajına 802 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 326 | Cevap: Facebook başınıza nasıl bela olur? Facebook eksik olsa ne olur sanki
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #9 |
| ''yaLnızLık moda oLsun Renginide Ben Seçeyim'' ![]() | --->: Facebook başınıza nasıl bela olur? WaLLa süper oLur :))
__________________ .. Her aşk'ta kendini aradığından, her sevda'da bir benzerini bulur insan .. ......... ![]() |