![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Bilelim - Öğrenelim Yapılan bir araştırmaya göre hiçbir insan dirseğini yalayamaz... (Bir araştırmaya görede bu yazıyı okuyanların %75'i dirseğini yalamaya çalışmaktadır) |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| ღ♥ღAѕỉ Pяєиѕєѕღ♥ღ ![]() Üyelik tarihi: 13-02-07 Nerden: VenüS Yaş: 20
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 124 | Facebook başınıza nasıl bela olur? Facebook başınıza nasıl bela olur?
__________________ ![]() hєякєSiη ßi мєLєq'i waяdя. ßηмdє ßı мєLєi'м waяdı .. Sσηяa ησLduquηu aηLaмadaη qiттi .. мєLєкSz кaLdм ßη !!.. ''σ'' qıттıктєη Sσηяa hıćвıяSєγ γσLuηda qıтмєdı wє ''σ'' qєяi qєLмєγєßiLяdi!! .. мєLєкLєя кσяuduqu кiSiγi ćσк Sєwмєzмi ?. ßєηiмкi ßєηi Sєwdi aмa ćσк dєiLdi.. γiηєdє ''σ'' hєя$єγdєη ćσк SєwiLdi !!.. |
| | |
| | #2 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 18-12-07 Nerden: zonguldak
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 120 | --->: Facebook başınıza nasıl bela olur? Gözlerimin yorulmasına rağmen satırını kaçırmadım.E postama geldi birkaç tane de nedir diye bakmadım valla.Bizim gençler bu yazıyı kesinlikle okumaz.Ben özetliyeyim.Uzak durun facebook tan.afferim sezoş.
__________________ Kim hesaplayabilir ki gönül kırıklarımın hacmini… Kıldan ince hasretimin keskinliği ve atomdan ağır sevdamın yok edici yakıcılığında, bir ben biliyorum gecelerin bitimsiz uzunluğunu… ![]() |
| | |
| | #3 |
| Asistan ![]() | --->: Facebook başınıza nasıl bela olur? uzakdurmaya gerek uzak durulucak seylerden uzak kaldıkca facebook iyidir.
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Çalışkan üye ![]() | --->: Facebook başınıza nasıl bela olur? saol paylaşım iiçin hepsini okudum ayrıca facebook a kadar uzak durualacak okadar cok şey var ki oooo buna kaldıysa komplo teorisi üretmenin bi anlamı yok ki arkadaşlar |
| | |
| | #5 |
| Forum Demirbaşı ![]() | --->: Facebook başınıza nasıl bela olur? Zaman kayßı sosyaLLesme deĞiL asosyaLLe$me baska bisi deĞiL.
__________________ Hic kimSe senin kadaR sevmedi.. AkLımı firara vermi$im zaten.. ßir siiri kıskandıran gözLerinle yak ßeni..!! |
| | |
| | #6 |
| Çalışkan üye ![]() | Cevap: Facebook başınıza nasıl bela olur? Recep ivedigin dedigi gibi cok ameLe kaynıyo ;D gerek yok bunlara Zaten zararLıymıs ;d
__________________ |
| | |
| | #7 |
| ''yaLnızLık moda oLsun Renginide Ben Seçeyim'' ![]() | --->: Facebook başınıza nasıl bela olur? onun iÇin ben ekSik kaLıyoRum :)) ve girmemeyi sürdürüyorummm hayattada girmemmmmmmm :))
__________________ .. Her aşk'ta kendini aradığından, her sevda'da bir benzerini bulur insan .. ......... . "RenkLer yittiginden berimi yoksa gittigin andan itibarenmi bu yokluk hissi..biLemedim!! Tek biLdigim. tıLsımımı kaybettim... ..... . ''bir adım daha atsam çıkıcaktım. sadece insanlıktan değil, bütün dünyadan. insanın kendi imkanlarıyla bir uzay mekiği inşa etmesi böyle oluyor işte. önce deneme mahiyetinde fırlatılan maymunlar gibi birkaç duygu bindiriliyor mekiğe. sonra da bütün beden, bütün beyin hazırlanıyor, dünyanın dışına yollanmaya. tek amaç, ay'a benzeyen bir uydu olmak. dünya güzel ama çok uzaktan diyebilmek... Konu ELa tarafından (20-06-08 Saat 21:08 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #8 |
Bazi aLiskanLikLar zararsizdir..hoSSohbet![]() Üyelik tarihi: 04-06-08 Nerden: Belirsizliklerden.. Yaş: 100
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 20 | Cevap: Facebook başınıza nasıl bela olur? Facebook eksik olsa ne olur sanki
__________________ ![]() |
| | |
| | #9 |
| ''yaLnızLık moda oLsun Renginide Ben Seçeyim'' ![]() | --->: Facebook başınıza nasıl bela olur? WaLLa süper oLur :))
__________________ .. Her aşk'ta kendini aradığından, her sevda'da bir benzerini bulur insan .. ......... . "RenkLer yittiginden berimi yoksa gittigin andan itibarenmi bu yokluk hissi..biLemedim!! Tek biLdigim. tıLsımımı kaybettim... ..... . ''bir adım daha atsam çıkıcaktım. sadece insanlıktan değil, bütün dünyadan. insanın kendi imkanlarıyla bir uzay mekiği inşa etmesi böyle oluyor işte. önce deneme mahiyetinde fırlatılan maymunlar gibi birkaç duygu bindiriliyor mekiğe. sonra da bütün beden, bütün beyin hazırlanıyor, dünyanın dışına yollanmaya. tek amaç, ay'a benzeyen bir uydu olmak. dünya güzel ama çok uzaktan diyebilmek... |
| |