![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
Bazi aLiskanLikLar zararsizdir..hoSSohbet![]() Üyelik tarihi: 04-06-08 Nerden: Belirsizliklerden.. Yaş: 100
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 20 | ![]() dikkat:hamburgeri yiyende kafa yapmaz..ama din bilgisine güvendigim bi dostum haram oldugunu söledi...nobalı bana deil ama gerçekten çok lezzetli bir yemek..evde yapılmaz piknik gibi ortamlarda müthiş gider..evde ateş yakmayın... MALZEMELER 1 kilo dana kıyma 6 adet küçük hamburger ekmeği 1 çay kaşığı tuz 1 diş ince kıyılmış sarımsak 2 yemek kaşığı ince kıyılmış soğan 1 çay kaşığı acılı sos 1 yemek kaşığı ketçap ½ su bardağı bira tuz biber ızgara sosu için: ½ su bardağı ketçap ½ su bardağı bira 2 yemek kaşığı şeker 2 yemek kaşığı sirke tuz biber 2 yemek kaşığı acılı sos HAZIRLANIŞI Sos malzemesini iyice karıştırın. Hamburger malzemesini de bir kapta iyice karıştırın. Birer parça alın ve elinizde yassıltın. Hazırladığınız sosa bulayıp, 8-10 dakika süre ile ateşte kızartın. Hamburger ekmeklerini ortadan ikiye bolun ve köfteleri arasına yerleştirin.
__________________ ![]() |
| | |
| | #2 |
| Ben Secilmem, SeceriM ![]() Üyelik tarihi: 29-03-07 Nerden: İstanbuL Yaş: 27
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 126 | Cevap: müthiş lezzetli bir hamburger tarifi (biralı burger) hamburger haram değil içindeki bira haramdır tşkler :)
__________________ ![]() |
| | |
| | #3 |
![]() "αηηєm αηηєm" ![]() Üyelik tarihi: 28-10-07 Nerden: Amed
Tecrübe Puanı: 40 | --->: müthiş lezzetli bir hamburger tarifi (biralı burger) Ben bunu aLmim )) |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|