![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #2 |
| chngzl ![]() Üyelik tarihi: 26-05-08
Tesekkür: 12
15 Mesajına 21 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 3 | Cevap: 1 KaÇ tanede benden ![]() güseLLL:::)
__________________ ![]() ![]() ![]() HaksIzLIk Önünde EgiLmem Çünkü HakkImLa ßeraßer Gururumuda Kayßetmiş Olurum...ßen Tekim ßenim ßeyaz Sayfamda KaLemimde SiLgimde SevdikLerimin ELinde...ßen YazarIm ßen SiLerim... |
| | |
| | #3 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 621
700 Mesajına 1.141 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: 1 KaÇ tanede benden ![]() |
| | |
| | #4 |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 18-08-08 Nerden: Ondan UzakTa ßir YeR
Benim Modum: Tesekkür: 25
53 Mesajına 86 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 207 | Cevap: 1 KaÇ tanede benden ![]() |
| | |
| | #5 | |||||||||||||||||||||||
Bazi aLiskanLikLar zararsizdir..hoSSohbet![]() Üyelik tarihi: 04-06-08 Nerden: Belirsizliklerden.. Yaş: 100
Benim Modum: Tesekkür: 429
534 Mesajına 802 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 326 | Cevap: 1 KaÇ tanede benden
![]()
__________________ ![]() ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #6 |
![]() Günaydın Gece ![]() Üyelik tarihi: 24-06-08 Nerden: Merhabadan geldim elvedaya gidiyorum selam olsun yolda gördüğüm tüm sevenlere Yaş: 31
Benim Modum: Tesekkür: 373
81 Mesajına 156 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 113 | Cevap: 1 KaÇ tanede benden
__________________ Dün.. Denize döktüm kendimi ucuza gitmeyeyim diye, ßugün.. sıyrıldım rollerimden mutluyum, Çünkü artık yokum ßugün.. En gerçeğinizle tanıtın kendinizi. Sahte kişiliklerinize ihtiyacım yok benim. (!) -özledim- ![]() gecelerde kaldı hep gündüzlerim ... her tuttuğum dal elimde... baktımki yok başka çare bir bidon benzinde yaktım yüreğimi hasrete vadileri kuruttum sana adanan şimdi uçsuz çöller var yerlerinde kuş cıvıltıları yerine akbabalar dolaşır tepemde bavulum her daim hazırda sana adananlar var içinde göçebe bir yaşam sevginden kalan Bu gün varım yarını sorma... |
| | |
| | #7 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 621
700 Mesajına 1.141 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: 1 KaÇ tanede benden ![]()
__________________ ![]() Egil Kulak ver Ceddine..!! TÜRK'e Kefen Giydirmek Hangi itin haddine!!! ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme