![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
![]() "αηηєm αηηєm" ![]() Üyelik tarihi: 28-10-07 Nerden: Yok oLustan..
Tesekkür: 63
128 Mesajına 269 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 41 | Kızlara özel avatarlar.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - - -![]() - -![]() - - - - - -![]()
__________________ ..YaLnızLık PayLasıLmaz.. |
| | |
| | #2 |
| Ord.Prof ![]() Üyelik tarihi: 18-11-07
Benim Modum: Tesekkür: 1
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 11 | --->: Kızlara özel avatarlar.. cok güzeller cok sevdim birkac tanesini caldım :)
__________________ Başkalarının özgürlüğünün başladıgı yerde benm özgürlügüm biter.. Her zaman doğruyu söyle difficulty, ama her doğruyu herzaman heryerde söleme.. Kendine katı kararlar almaktan cekinme difficulty ama kararlarını her daim esnetmeyi bil.. Kapılarını tamamen kapatırsan düşman zannettiğin dostlarında sana ulaşamayabilrler.. Yapılmış yanlışları defalarca konusmaya germeye gerek yok dogruların ne oldugunu ögrenmek ve bunun üzerinde durmak lazım.. Hep bir sonrakine sakladik önceleri, oysa ne dünler vardi yarinlara ertelenmeyecek.. ![]() Biraz Sev Sakinleşsin... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #3 |
| Özel erkek üye ![]() Üyelik tarihi: 08-06-06 Nerden: Burdan Kime Sorsan Soyler ..
Benim Modum: Tesekkür: 36
26 Mesajına 64 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 91 | Cevap: Kızlara özel avatarlar.. hiiiiiiii banada avatar lazımdı zaten :) bakcaz..tskler |
| | |
| | #4 | |||||||||||||||||||||||
![]() ![]() Üyelik tarihi: 18-12-07 Nerden: zonguldak
Benim Modum: Tesekkür: 379
87 Mesajına 182 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 326 | --->: Cevap: Kızlara özel avatarlar..
__________________ Küçücük mutlulukların görkemine inandır kendini ve gülümse. Umutların bitmesin asla izin verme. ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #5 |
| Çalışkan üye ![]() Üyelik tarihi: 29-03-08
Tesekkür: 0
1 Mesaja Tesekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 2 | Cevap: Kızlara özel avatarlar.. Emegine SagLik Cok Guzel Bende Caldim Bidane :=) |
| | |
| | #6 |
| BiLSen NE BiLmeSen NE ? ![]() Üyelik tarihi: 12-09-06 Nerden: Senin oLmadıGın Bir YerDeN ...
Benim Modum: Tesekkür: 5
Tecrübe Puanı: 13 | Cevap: Kızlara özel avatarlar.. Hepsi cok güseŞ Tşkk
__________________ AySen![]() ßénimLé Tanı$mak Mı İstiosun¿ Zéki OLmaLısın... ßéni YakaLamak Mı İstiosun¿ HızLı OLmaLısın... "ßén" OLmak Mı İstiosun¿ Ahuzahaha. $aka Yapıo OLmaLısın.!! ![]() Wenn du Tränen hast zum Weinen, weine still und ungesehn. Denn es gibt auch Menschen , die dein Weinen nicht verstehn. |
| | |
| | #7 |
![]() Üyelik tarihi: 17-05-05 Nerden: Cehenemin Dibinden! Yaş: 22
Tesekkür: 688
532 Mesajına 1.057 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 328 | Cevap: Kızlara özel avatarlar.. <HR style="COLOR: #000000" SIZE=1><!-- / icon and title --><!-<!-- message --> - - - - - - - -- - - -- -![]() <!-- / message --><!-- sig -->
__________________ ![]() SuskunLuGum AsaL£timĐendir, Her Lafa Verecek Cevabım Var. Ama ßir Lafa ßakarım Lafmı Điye, ßird£ SöyLeyene ßakaRım AĐam Mı Điye!... |
| | |
| | #8 |
| ღ♥ღAѕỉ Pяєиѕєѕღ♥ღ ![]() Üyelik tarihi: 13-02-07 Nerden: VenüS Yaş: 20
Benim Modum: Tesekkür: 184
197 Mesajına 516 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 221 | --->: Kızlara özel avatarlar.. tşk hepsi çok güzeller.
__________________ ![]() ßoğazımda düğümLenen onca sözü AZAD ETTİM... Ké$ké Cocuk OLsam YéNiDén SaDécé Dü$tüqüm İcin CaNım Acısa. Ké$ké Cok Ko$tuqum iCin CaRpsa KaLbim..! Gerçeklere arkamı dönecek kadar güvenmişim düşlerime Sen seslenmeseydin bakmazdım ardıma Ve takılıp düşmezdim Ve kırılmazdı hayallerim |
| | |
| | #9 |
| Çalışkan üye ![]() Üyelik tarihi: 30-03-08 Yaş: 23
Tesekkür: 0
Tecrübe Puanı: 2 | Cevap: Kızlara özel avatarlar.. bikac resim aldim :) tsk
__________________ ![]() dêrt£êrïm£ê ßâ$ßâ$âÿïm ![]() |
| | |
| | #10 |
![]() "αηηєm αηηєm" ![]() Üyelik tarihi: 28-10-07 Nerden: Yok oLustan..
Tesekkür: 63
128 Mesajına 269 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 41 | --->: Kızlara özel avatarlar.. İstediğiniz Gibi KullanabiLirsiniz..
__________________ ..YaLnızLık PayLasıLmaz.. |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme