![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Etiketler: ataturk |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| Çalışkan üye ![]() Üyelik tarihi: 11-06-08 Nerden: İsTaNBuL
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 3 | Büyük İnsan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Renklendirilmiş Resimleri Büyük İnsan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Renklendirilmiş Resimleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #2 |
| ღ♥ღAѕỉ Pяєиѕєѕღ♥ღ ![]() Üyelik tarihi: 13-02-07 Nerden: VenüS Yaş: 20
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 124 | --->: Büyük İnsan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Renklendirilmiş Resimleri mUHTEŞEM teşekkürler jnm
__________________ ![]() hєякєSiη ßi мєLєq'i waяdя. ßηмdє ßı мєLєi'м waяdı .. Sσηяa ησLduquηu aηLaмadaη qiттi .. мєLєкSz кaLdм ßη !!.. ''σ'' qıттıктєη Sσηяa hıćвıяSєγ γσLuηda qıтмєdı wє ''σ'' qєяi qєLмєγєßiLяdi!! .. мєLєкLєя кσяuduqu кiSiγi ćσк Sєwмєzмi ?. ßєηiмкi ßєηi Sєwdi aмa ćσк dєiLdi.. γiηєdє ''σ'' hєя$єγdєη ćσк SєwiLdi !!.. |
| | |
| | #3 |
| Çalışkan üye ![]() Üyelik tarihi: 29-03-08
Tecrübe Puanı: 1 | Cevap: Büyük İnsan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Renklendirilmiş Resimleri Emegine SagLik Tesekkurler
__________________ |
| | |
| | #4 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 12-02-08 Nerden: dimki ßen
Tecrübe Puanı: 124 | Cevap: Büyük İnsan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Renklendirilmiş Resimleri Harikaaaaaaaaa ah atam atammmmmmmm varmi senin gibi karizmasiiiiii
__________________ ![]() sığdıramam bu deli maviyi ihanet kokan soluguna metropollerin üşür gözlerimde yediveren tomurcuk yedigöğün yıldızları yüreğimde bir maral ağlar hangi suya eğilsem... © nazo !!! ™ ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|