![]() |
| | #1 |
| Profesör ![]() Üyelik tarihi: 23-10-05 Nerden: ∂αякηєѕѕ Yaş: 21
Tesekkür: 0
3 Mesajına 3 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 8 | Atatürk'e şiir ATAM BİZ SENİ HİÇ HAKEDEMEDİK Sen ileri dedin, biz geri gittik, ATAM biz seni hiç hakedemedik Sana neler dedik, neler söyledik ? ATAM biz seni hiç hakedemedik Çağdaşlık dedin, yobazlığı seçtik, Hürriyet dedin, mandalık istedik, Hangimiz halkçı, hangimiz laik ? ATAM biz seni hiç hakedemedik Sana dinsiz diyen , dini bitirdi, Sana içti diyen, kendisi içti, Bilmez miyim Kuran'ı kimler ezdi ? ATAM biz seni hiç hakedemedik Birileri seni hiç anlamadı, Birileri hep beyinler yıkadı, Bunlar ki sarı, bunlar kara kadı, ATAM biz seni hiç hakedemedik Sen barış dedin, barışı bozdular, Sen kardeş dedin, kardeşi vurdular, Yurdumuzu bölmeye çalıştılar, ATAM biz seni hiç hakedemedik Biliyorum ATAM mekanın cennet, Sana dil uzatmak büyük gaflet, Al bu canımızı yoluna lutfet, ATAM biz seni hiç hakedemedik Ben aleviyim sen Hacıbektaşım, Necef'te degil mi senin naaşın ? Ben ki sana, Pirsultana aşığım, ATAM biz seni hiç hakedemedik Degerli forumum, sevgili canlar, Atamızı bizden iyi kim anlar ? Biz sahip çıkmazsak başkası çıkar, ATAM biz seni hiç hakedemedik
__________________ Bu üye Sitemiz Üzerinden REKLAM yaptıgı Gerekcesiyle Süresiz Banlanmıştır. |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme