hoSSohbeT.com  Sohbet  forumlari

Anasayfa Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   hoSSohbeT.com Sohbet forumlari > Astroloji Fal Burçlar Tarot > Astroloji
Kayıt ol Yardım Sohbet Okey Gazete oku Spor gazeteleri Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Astroloji Burçlar ve Fal Dünyası ..Fala inanır mısınız? Burcunuz ne diyor?

Seçenekler Arama Stil
Alt 16-07-08, 08:40   #1
SerSeri Asik
O Şimdi Asker

SerSeri Asik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 0
12 Mesajına 19 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 326 SerSeri Asik has a reputation beyond repute SerSeri Asik has a reputation beyond repute SerSeri Asik has a reputation beyond repute SerSeri Asik has a reputation beyond repute SerSeri Asik has a reputation beyond repute SerSeri Asik has a reputation beyond repute SerSeri Asik has a reputation beyond repute SerSeri Asik has a reputation beyond repute SerSeri Asik has a reputation beyond repute SerSeri Asik has a reputation beyond repute SerSeri Asik has a reputation beyond repute
Soyunma tarzınız karakterinizi ele veriyor.

Gelişigüzel soyunanlar: Eğer soyunurken çıkardıklarınızı rastgele evinizin herhangi bir tarafına fırlatanlardansanız, arkadaş canlısı birisiniz. Hayatı bir parti gibi görüyorsunuz. Düşüncelerinizde rahat ve açık fikirlisiniz. Başkalarının sizin hakkınızda ne düşündüğü ise hiç umurunuzda değil. (Zaten muhtemelen ardınızdan bunları toplayacak biri vardır. Yoksa sıkar biraz bu kadar dağınıklık. Bu tip insanların beraberlik ya da evlilik hayatlarında mutlaka çorap kavgası olur.)

Titiz soyunanlar: Eğer çıkardıklarınızı düzgün bir şekilde bir yere
koyuyorsanız ciddi birisiniz ve sakin yaşamayı tercih ediyorsunuz. Rutinliği seviyorsunuz. Hayattaki problemlerin üstesinden gelmenin en iyi yolunun onlardan uzak olmak gerektiğine inanıyorsunuz. (Bunlar kirlileri ayırdıktan sonra ceketleri hemen havalandırmaya götürür, asılacak bir şey varsa da asarlar. Zaten çoğu şeyi de kirliye atarlar. Aman ütülendikten sonra bir şeyi yanlış yere koymayın, kıyamet kopar.)

İlk ayakkabı ve çorapları çıkaranlar: Mükemmeliyetçi, utangaç ve yoğun birisiniz. Bir karar vermeden önce iyice düşünürsünüz. Güvenilir birisiniz. Nelere ne kadar dikkat edilmesi gerektiğini iyi biliyorsunuz. Üzerinize düşenleri methodik bir biçimde büyük konsantrasyonla çözümlüyorsunuz.

Yavaş soyunanlar: Eğer tişörtünüzü çıkardıktan sonra pantolonunuzu on dakika sonra çıkaranlardansanız, Mesit Yılmaz gibisiniz demektir. Kendine güvenen, entelektüel, derin düşünen ve fazla zorluk çıkartılmasını istemeyen birisiniz. Ayrıca kendinize fazla zaman ayırmayı ve dolayısı ile yalnızlığı seviyorsunuz. (Hayatınızdaki kişi böyle biri ise çamaşır makinesini kurmak için asla onu beklememelisiniz. Ayrıca soyunduğu gibi giyiniyorsa yorum yok!)

Hızlı soyunanlar: Eğer kıyafetlerinizi olabildiğince çabuk çıkaranlardansanız başkalarına önem veren birisiniz. Diğer insanların sizden beklentileri çok önemli. Kendi ihtiyaçlarınız açısından da endişelisiniz. Çoğunlukla işi gücü bol olan ve aile düşkünü birisiniz. (En idealler... Şipşak soyunur ve rahatlarlar.)

İlk mücevherler çıkıyorsa: Eğer ilk olarak mücevherlerinizi,
aksesuarlarınızı ve hatta saatinizi çıkarıyorsanız sıcak, düşünceli,
duygusal, hassas ve romantik birisiniz. (Saatinizi çıkartarak evde zaman mevhumunuzun olmadığını göstererek karşınızdakini çok mutlu ediyorsunuz bir kere. Ama lütfen alyansınızı orada burada bırakmayın. Başkasının evinde soyunmaya da hiç kalkmayın.)

Her seferinde farklı iseniz: Şüpheci ve ilginç biri olduğunuzu
söyleyebiliriz. Risk almayı ve macerayı seversiniz. O günkü tutumunuza göre ne yapacağınız değişir. (Ayrıca bunu bir sisteme oturtun artık. Ne o öyle her seferinde sizi takip etmek zorunda mıyız. Sonra "en sevdiğim bilmemnem nerdeeeee?" diye bağırmayı biliyorsunuz. Ne bilelim nerede...)

Bir de eve girip soyunmadan, bütün gün dolaştığı o kıyafetle ortada dolanan tipler vardır ki işte onlardan uzak durun. Okuldan gelmiş çocuğunuza soyunmayı öğretmek gibi ona da bunun önemini ve yararını gerekir. Hatta banyoya sokup yıkamanız da söz konusu olabilir. Neyse ki tuvaletlerini kendileri yapabilir...

Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler,
Bu delinin seni deli gibi Sevdigini..
Oy Sevmişem Seni...
Dağda Üç Beş Koyun Sürüsü, ELine ALmış Bir Bayrak Bayrak Diye MaSa ÖrTüSü, SaTsan BeŞ Para ETmez Ne DiriSi Ne ÖLüsü, Soyu Soysuz OLan Sensin Toprak Senin Neyine, ITe ItLik Yapıp KaFa Tutma Beyine, AnLasana Dediğimi Sokakdaki Köpek AğLar HaLine, DuY ULan SoySuz --> NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !
SerSeri Asik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-07-08, 08:50   #2
Zeus

Zeus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Benim Modum:
Tesekkür: 213
16 Mesajına 26 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 7 Zeus is a jewel in the rough Zeus is a jewel in the rough Zeus is a jewel in the rough Zeus is a jewel in the rough
Cevap: Soyunma tarzınız karakterinizi ele veriyor.

TeşekurLer.
BARIŞ-AŞİTİ-Concord- Peace- Reconciliation-Frieden- Paix- Paz-هدانة Pokój-Mír-Béke-Ruaha-Paco-Amani- Barэю-Vrede-Damai-Kyuui-Pi-su-Yasuragi-İtsu-Annon-Tetsu-Enman-Pax-Pacis-平和-Otium-мир-Rauha- Fred- 和平-ειρήνη-평화-Mıers-Pojednanie-Spokoj-Milczenie-Mier-Poriadok-Fridn-SCHOLEسازش-صلحوصفا-اشتى-صلح-ارامش-سلامت-سلامتى–Εiphnh-Omonoia- Frieth;ur - Kyreth; - Friethsld - Dangnefedd-Hedd-Heddwch-Nhangnefedd-Spokojnost-Tišina-Pazes - Tranquilidade - Bonança - Calma - Concórdia - Tranquilo

Bütün dillerde barışı haykırmak istiyorum. Yeter artık uyansın sağır yürekler...
Ez dixwazim bî qêrinim li ser hemu zimana u bejim aşîtî.Bese êdi. Bila dîlên kerî rabın jî xewê...
Je veux crier la Paix dans toutes les langues. ça suffit ! reveillez vous les corps sourds...

Ferman'ıM İsyaN.....
Zeus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-09-08, 14:40   #3
KemanciKiz
Özel bayan üye

KemanciKiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Benim Modum:
Tesekkür: 8
4 Mesajına 9 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 9 KemanciKiz is just really nice KemanciKiz is just really nice KemanciKiz is just really nice KemanciKiz is just really nice KemanciKiz is just really nice
--->: Soyunma tarzınız karakterinizi ele veriyor.

Tskler
Alt 03-09-08, 14:50   #4
imahli
Günaydın Gece

imahli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Nerden: Merhabadan geldim elvedaya gidiyorum selam olsun yolda gördüğüm tüm sevenlere
Benim Modum:
Tesekkür: 90
6 Mesajına 21 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 110 imahli has a reputation beyond repute imahli has a reputation beyond repute imahli has a reputation beyond repute imahli has a reputation beyond repute imahli has a reputation beyond repute imahli has a reputation beyond repute imahli has a reputation beyond repute imahli has a reputation beyond repute imahli has a reputation beyond repute imahli has a reputation beyond repute imahli has a reputation beyond repute

güzeldi can teşekkürler

imahli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-09-08, 17:42   #5
graceful
Özel bayan üye

graceful - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2
3 Mesajına 5 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 107 graceful has a reputation beyond repute graceful has a reputation beyond repute graceful has a reputation beyond repute graceful has a reputation beyond repute graceful has a reputation beyond repute graceful has a reputation beyond repute graceful has a reputation beyond repute graceful has a reputation beyond repute graceful has a reputation beyond repute graceful has a reputation beyond repute graceful has a reputation beyond repute

İlk ayakkabı ve çorapları çıkaranlar: Mükemmeliyetçi, utangaç ve yoğun birisiniz. Bir karar vermeden önce iyice düşünürsünüz. Güvenilir birisiniz. Nelere ne kadar dikkat edilmesi gerektiğini iyi biliyorsunuz. Üzerinize düşenleri methodik bir biçimde büyük konsantrasyonla çözümlüyorsunuz.

graceful isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-09-08, 18:33   #6
AsLa
Doçent

AsLa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Benim Modum:
Tesekkür: 48
6 Mesajına 7 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 4 AsLa has a spectacular aura about AsLa has a spectacular aura about AsLa has a spectacular aura about

Gelişigüzel soyunanlar: Eğer soyunurken çıkardıklarınızı rastgele evinizin herhangi bir tarafına fırlatanlardansanız, arkadaş canlısı birisiniz. Hayatı bir parti gibi görüyorsunuz. Düşüncelerinizde rahat ve açık fikirlisiniz. Başkalarının sizin hakkınızda ne düşündüğü ise hiç umurunuzda değil. (Zaten muhtemelen ardınızdan bunları toplayacak biri vardır. Yoksa sıkar biraz bu kadar dağınıklık. Bu tip insanların beraberlik ya da evlilik hayatlarında mutlaka çorap kavgası olur.)

aha bu ben :))
tsk

ÖzéL İsimLéri ßüyük HarfLé ßaşLayarak Yazıorum
Yani {ADINI} Yani {SEVDANI} Dahası {ßİZİ}
Parantéz İçindé (YaşadIkLarImIz) VaR
Aman Kimsé DuymasIn (!)
Tırnak İçiné AldIm "ßéndéki Yéri"ni
Kém GözLérin NazarI DokunmasIn.!
AsLa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-09-08, 19:42   #7
ogeday
SeNi BiR BeN BiliRiM

ogeday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Nerden: aklıma iğrenç esprilerimden konumla alakalı bişey gelmiyor şu anda.üzgün değilim
Benim Modum:
Tesekkür: 131
2 Mesajına 6 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 1 ogeday is on a distinguished road
ogeday - MSN üzeri Mesaj gönder

ben ayakkabası hala ayağındayken soyunan kimse görmedim.
izlediklerimin arasında öyle biri yoktu yani:))))
Hayallerimin Yalancısı....

*_ _«* σgє∂αу *»_ _*
ogeday isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-09-08, 19:56   #8
niLy
Özel bayan üye

niLy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Benim Modum:
Tesekkür: 122
43 Mesajına 86 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 3 niLy has a spectacular aura about niLy has a spectacular aura about
niLy - AİM üzeri Mesaj gönder niLy - MSN üzeri Mesaj gönder niLy - YAHOO üzeri Mesaj gönder

duygusal, hassas ve romantik birisiniz. (Saatinizi çıkartarak evde zaman mevhumunuzun olmadığını göstererek karşınızdakini çok mutlu ediyorsunuz bir kere. Ama lütfen alyansınızı orada burada bırakmayın. Başkasının evinde soyunmaya da hiç kalkmayın.)
Kimse nezaketini araya vermesin suçtan pay çıkarmasın kendine!
Hasarı tespit edin yeter!

Bedelini fazlasına canımı ekleyip ödeyeceğim! .. Üstüm kalsın!
Ben giderken boşluğum hep kalpte kalır..ben gittikten sonra insan'cıklar hep yerimi almaya çalışır...ancak yerimi çok az kişi alırr...!ben hayatında varlığımla kalbini ısıtırken..bazılarıysa ben çekip gittiğimde,BEDEN'leriyle arkamda bıraktığım yatağını ısıtırr...!!!
niLy
niLy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-09-08, 20:00   #9
ogeday
SeNi BiR BeN BiliRiM

ogeday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Nerden: aklıma iğrenç esprilerimden konumla alakalı bişey gelmiyor şu anda.üzgün değilim
Benim Modum:
Tesekkür: 131
2 Mesajına 6 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 1 ogeday is on a distinguished road
ogeday - MSN üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
>nily<´isimli üyeden Alıntı
nilly sen şimdi hırsızlara gelin evimi soyun dedin :)
Hayallerimin Yalancısı....

*_ _«* σgє∂αу *»_ _*
ogeday isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks
Digg del.icio.us StumbleUpon Google

Seçenekler Arama
Stil