hoSSohbeT.com  Sohbet  forumlari

Anasayfa Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   hoSSohbeT.com Sohbet forumlari > Astroloji Fal Burçlar Tarot > Astroloji
Kayıt ol Yardım Sohbet Okey Gazete oku Spor gazeteleri Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Astroloji Burçlar ve Fal Dünyası ..Fala inanır mısınız? Burcunuz ne diyor?

Seçenekler Stil
Alt 30-10-07, 00:25   #1
sezenNNN
ღ♥ღAѕỉ Pяєиѕєѕღ♥ღ

sezenNNN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Benim Modum:
Tesekkür: 315
331 Mesajına 873 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 322 sezenNNN 1000 sezenNNN 1000 sezenNNN 1000 sezenNNN 1000 sezenNNN 1000 sezenNNN 1000 sezenNNN 1000 sezenNNN 1000 sezenNNN 1000 sezenNNN 1000 sezenNNN 1000
ayın burcu AKREP

Güçlü ve yoğun duyguların burcu Akrep. İnanılmaz iyi ve de inanılmaz kötü olma potansiyeline sahiptir. Sevgisinde ve nefretinde aşırıya kaçabilir. Hiç belli etmez ama duyguları çok derindir. Onu keskin bakışlarından tanıyabilirsiniz. En seksi burçlardan biridir. Sadece gözle görülene değil, yüzeyin altında gelişenleri sezgileriyle görür. Oldukça ince düşüncelidir ama çok şüpheci ve kıskanç olabilir ve duygularını yine belli etmez. Su kenarlarında huzur bulur. Akrep yakınınızın doğum günü hediyesini hediye bölümünden seçebilirsiniz.

Ekim 2007
Ekim ayında Merkür gerileyecek olduğundan genel tempo yavaşlayacak ve ağustos ve eylül aylarında yaşadığımız büyük olayları sindirme ve dinlenme fırsatı bulabileceğiz. Venüs, 9 Ekim'de Başak burcuna geçecek ve Başakların aşk ve sosyal hayatlarını renklendirecek. Mars ise Mayıs 2008'e kadar Yengeçlerin gücüne güç katmaya devam edecek. 11 Ekim'de Terazi burcunun yeniayı, 26 Ekim'de ise Boğaların dolunayı oluşuyor. Merkür gerilemesinin etkisi bütün bir aya yayıldığından, yeni girişimlerde bulunmak yerine eskiye dönmek daha yararlı olacak. Sevgiler,
Eren Hattatoğlu

Astrolojide anne baba ve aile ortamı

Astrolojiyi kendimizi tanımak ve benliğimize ulaşmak için bir yol olarak kullanırken elimizdeki en önemli bilgilerden biri de yıldız haritasında açıkça görülen aile faktörüdür.
Astroloji bize genlerden gelen fiziksel özelliklerden haber veremez fakat genellikle bilinç dışımızda olan bir psikolojik mirastan bahseder. Ebeveynlerimiz bir tema veya davranış biçimi olarak doğum haritamızda belirgindir ve zihnimizde yaptığı etkileri de zodyakın çemberinde açık olarak görülür.
Devamı için tıklayın.
Dostoyevski, Madam Curie, Auguste Rodin, Monet, Picasso, Camus, Carlos Fuentes, Indira Gandhi, Prens Charles, Kral Hüseyin, Süleyman Demirel, Necmettin Erbakan, Abdullah Gül, Hillary Clinton, Bill Gates, Meg Ryan, Matthew McConaughey, Joaquin Phoenix, Jodie Foster, Leonardo DiCaprio, Julia Roberts, Demi Moore, Owen Wilson.
Akrep okuyucularımızın doğum günlerini kutluyor ve çok mutlu bir yıl diliyoruz. 10 Kasım'da burcunuzda doğan yeniayın enerjisini yeni başlangıçlar için değerlendirebilirsiniz. Senenin son aylarında maddi bakımdan avantajlı olabilirsiniz fırsatları değerlendirmeye bakın.

29 Ekim-4 Kasım 2007
Bu hafta dolunayın enerjisi azalırken ve Ay küçülürken duyguları geri plana çekip olaylara tarafsız yaklaşmak daha kolay olacak. Gerileyen Merkür düzelmeden önce ortalığı son bir defa daha ama bu defa tam karıştıracak. Yanlış anlaşılmalardan doğan gecikmelerden, hatalardan ve sinir bozucu aksaklıklardan kendimizi korumak için yeni başlangıçları gelecek haftaya ertelemekte fayda var. Pazartesi dinamik bir gün olabilir ve enerjimizi dağıtma eğiliminde olabiliriz ancak Güneş ve disiplinli Satürn arasındaki etkileşim bu dağınık enerjiyi toparlamamıza ve belirli standartlara erişmek için çaba göstermemize neden olacak. Satürn, acele etmememiz ve attığımız adımların sağlam olması için bizi frenleyecek. Diğer yanda Jüpiter ve Neptün arasındaki etkileşim ise idealist duyguları, yaratıcılığı ve büyük düşünmeyi cesaretlendirecek. Bu etkiler salı günü için de geçerli. Salı akşamı temelinde yatan duygusal nedenlerden dolayı çok çabuk sinirlenme ve ani tepkilerle hareket etme eğiliminde olabiliriz. Özellikle Yengeç, Oğlak, Terazi ve Koçlar bu etkiye çok açık. Çarşamba günü Neptün gerileme fazından çıkıyor ve düzeliyor. Özellikle Kova ve Balıklarla ilgili sürüncemede kalan bazı konularda birdenbire gelişmeler olabilir. Perşembe Ay’ın son dördün fazından dolayı mücadeleli ve zor bir gün olabilir. Bu ortama düzelmek üzere olan Merkür’ün aksamaları da ilave olunca iki kat daha fazla çaba göstermemiz gerekecek. Merkür, cuma düzeliyor ama bu günler en karmaşık günler olma potansiyeline sahip. Önümüzdeki haftadan itibaren Merkür eski enerjisine kavuşacak ve biz de yolumuza daha rahat devam edebileceğiz.

ßoğazımda düğümLenen onca sözü AZAD ETTİM...

Ké$ké Cocuk OLsam YéNiDén SaDécé Dü$tüqüm İcin CaNım Acısa.

Ké$ké Cok Ko$tuqum iCin CaRpsa KaLbim..!

Gerçeklere arkamı dönecek kadar güvenmişim düşlerime Sen seslenmeseydin
bakmazdım ardıma Ve takılıp düşmezdim Ve kırılmazdı hayallerim
sezenNNN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-10-07, 00:30   #2
ARap_KiZi
__KaRaKıZım__

ARap_KiZi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Nerden: geLdim,neReLeRe gidicem,aşKı göRsem kendime geLicem...
Benim Modum:
Tesekkür: 69
168 Mesajına 301 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 15 ARap_KiZi 650 ARap_KiZi 650 ARap_KiZi 650 ARap_KiZi 650 ARap_KiZi 650 ARap_KiZi 650 ARap_KiZi 650
ARap_KiZi - MSN üzeri Mesaj gönder ARap_KiZi isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
--->: ayın burcu AKREP

eLLerine sağlık canım

R!HANNA
ARap_KiZi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-10-07, 00:53   #3
sezenNNN
ღ♥ღAѕỉ Pяєиѕєѕღ♥ღ

sezenNNN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Benim Modum:
Tesekkür: 315
331 Mesajına 873 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 322 sezenNNN 1000 sezenNNN 1000 sezenNNN 1000 sezenNNN 1000 sezenNNN 1000 sezenNNN 1000 sezenNNN 1000 sezenNNN 1000 sezenNNN 1000 sezenNNN 1000 sezenNNN 1000
--->: ayın burcu AKREP

ne demek şekerim :)

ßoğazımda düğümLenen onca sözü AZAD ETTİM...

Ké$ké Cocuk OLsam YéNiDén SaDécé Dü$tüqüm İcin CaNım Acısa.

Ké$ké Cok Ko$tuqum iCin CaRpsa KaLbim..!

Gerçeklere arkamı dönecek kadar güvenmişim düşlerime Sen seslenmeseydin
bakmazdım ardıma Ve takılıp düşmezdim Ve kırılmazdı hayallerim
sezenNNN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

• Submit Thread to Digg Digg
  • Submit Thread to del.icio.us del.icio.us
  • Submit Thread to StumbleUpon StumbleUpon
  • Submit Thread to Google Google
  • Bookmarks

Seçenekler
    Stil