![]() |
| | #1 |
![]() Üyelik tarihi: 29-06-06 Nerden: ツツツGeLdimSe Bu Dünyayaツツツ Yaş: 20
Tesekkür: 0
12 Mesajına 19 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 326 | Vuslat Gönlümün sahibi bir hüsn-ü ân sın. Temâşâ etmeye doyamam sana. Uzakta değilsin, cân içre Cân sın; Aşkın bi-zâtihi vuslatttır bana. Huzurlu sabahsın, kutlu gecesin. Dillerde ezkârsın bitmez hecesin. Her-dem şahikâsın, her-dem yücesin Aşkın bi-zâtihi vuslattır bana. Tahayyül dışında "an" da Sen varsın. Bildiğim en güzel "zan" da Sen varsın. Yürekte, damarda "kan" da Sen varsın Aşkın bi-zâtihi vuslattır bana. alıntı
__________________ “Gök âşık oLmâsâydi, Gögsü'de Pâk oLmâzdi.. Günes âşık oLmâsâydi, PâriLdâyân Isigi oLmâzdi“ Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi Sevdigini.. ![]() Oy Sevmişem Seni... ![]() |
| | |
| | #2 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 05-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 293
400 Mesajına 613 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: Vuslat yüregine saglik
__________________ Egil Kulak ver Ceddine..!! TÜRK'e Kefen Giydirmek Hangi itin haddine!!! ![]() |
| | |
| | #3 |
| Ben Secilmem, SeceriM ![]() Üyelik tarihi: 29-03-07 Nerden: İstanbuL Yaş: 27
Benim Modum: Tesekkür: 30
5 Mesajına 10 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 127 | Cevap: Vuslat tşkler
__________________ ![]() |
| | |
| | #4 |
![]() Üyelik tarihi: 29-06-06 Nerden: ツツツGeLdimSe Bu Dünyayaツツツ Yaş: 20
Tesekkür: 0
12 Mesajına 19 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 326 | Cevap: Vuslat GözLerinize SağLık
__________________ “Gök âşık oLmâsâydi, Gögsü'de Pâk oLmâzdi.. Günes âşık oLmâsâydi, PâriLdâyân Isigi oLmâzdi“ Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi Sevdigini.. ![]() Oy Sevmişem Seni... ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|