hoSSohbeT.com  Sohbet  forumlari

Anasayfa Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   hoSSohbeT.com Sohbet forumlari > Sevgi - Aşk - Tutku > Aşk
Kayıt ol Yardım Sohbet Gazete oku Diyetsaglik Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Aşk Aşk nedir?

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22-05-08, 22:45   #1
Ne KaVGaM BiTTi Ne SeVDaM

StresLi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 2890 StresLi 1000 StresLi 1000 StresLi 1000 StresLi 1000 StresLi 1000 StresLi 1000 StresLi 1000 StresLi 1000 StresLi 1000 StresLi 1000 StresLi 1000
Wink Sevgisi Yalan Olana!!!!

SEVMEK SEVİLMEK ve AŞK....belki bunlar dünyanın en güzel duyguları.belki bunlar hayatı ve yaşamı anlamanın en güzel yanı belki bunlar mutluluğun birer simgesi;ama ya YALANSA evet yalansa;karsınızdakinin sevgisi size karşı koca bir yalansa,o zaman napardınız? yada naptınız...!?
Hayat göründüğü kadar adil yada cömert değil.çünkü insanoğlu elindeki nimetlerin kıymetini ve değerini bilmeyecek kadar nankör,çünkü insanoğlu çabuk sıkılgan bir mahlukat...ve işte bu yüzden zamanında destan,hikaye olmuş hatta ölümsüz değer kazanmış telaffuzu bile zor olan SEVGİ ve AŞK kelimelerinin insanoğlunun sıkılganlığı yüzünden bu zaman kadar değişmiş ve çok basit bir hal almıştır hatta bazılarına göre artık bir oyuncak bile olmuştur...
İşte çok basitleşen bu kelimeler günümüzün gençleri hatta çocuklarında bile iğrenç bir hal almıştır...

HANİ BENİ ÇOK SEVİYORDUN...?
Evet hani beni çok seviyordun? Yada noldu senin o ulaşılmaz sevgine? Yada hani benim için ölüyordun? Yada hani bizi kimse koparamazdı? Yada hani ölene kadar sen hep benimdin....Noldu!noldu şimdi,sana soruyorum noldu senin o doyumsuz sevgine ulaşılmaz aşkına...Hani ikimiz için elinden gelen her şeyi yapçaktın;Hani
sen ve ben yoktu BİZ vardı;hani aşkımız bir örnek olacaktı...NOLDU
Seninki de bir OYUNDU seninki de koca bir YALANDI demi;???
Sen çünkü SEVEMEZDİN; sen çünkü bir kişiyle YETİNEMEZDİN;çünkü sen sevmek yada sevilme yükümlülüğünü üstüne alamazdın çünkü taşıyamazdın;çünkü sen gerçeklerden korkuyordun;çünkü sen hayata toz pembe bakıyordun;çünkü sen hayatı bir oyun görüyordun;çünkü sen mutluluk ne demek bilmiyordun;çünkü sen AŞK ve SEVGİ ne demek bilmiyordun...Bilmeden nasıl sevebilirsin ki zaten;sen hayata nasıl karşı dura bilirsin ki,hadi onları da geçtim sen nasıl kendine İYİLİK yapabilirsin ki;alışmışsın çünkü hayatın yanlışlarını doğru gibi görmeye alışmışsın haya pembe gözlükle bakmaya;sen nasıl zora gelebilirsin ki...söyleeee
ŞİMDİ SORUYORUM SANA...
Yalan söyledin de eline ne geçti???mutlu oldun mu???yada amacına ulaştın mı???arkada bir insanın duygularıyla oynayıp sonra sıkılıp gitmeyi yakıştırabildin mi kendine yada hiç düşünmedin mi benimde bir gururumun olacağını???hadi bunları boş geç bunları takma gitsin bunun öteki tarafını hiç düşünmedin mi???İlla olması mı gerek hayatınızda bu oyun sitilinin???yada ne istediniz güzelim,anlamları dünyaya bedel kelimelerden,bu oyunun adını illa SEVGİ yada AŞK koymak zorunda mıydın...?
Beni ağlatmaya,hayata küstürmeye,hayallerimi yıkmaya yada AŞK VE SEVGİ kelimelerinden nefret ettirtmeye hakkın varmıydı.?

İŞTE ŞİMDİ CEVAP SIRASI SENDE SÖYLE...
alıntı
ŞekLi mi...? ŞemaLi mi...? Rengi mi...?HayaLi mi...?
Görmediğin
Hicbirşeyin peşine düşme... :thumbup:

"Her sözümüz dudaklarda gülüş oldu.Dönmek ihtimali yok artık, o gülüşler düş oldu"
StresLi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Bookmark Post in Technorati
Alt 22-05-08, 22:57   #2
SeLimS

SeLimS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 1459 SeLimS 1000 SeLimS 1000 SeLimS 1000 SeLimS 1000 SeLimS 1000 SeLimS 1000 SeLimS 1000 SeLimS 1000 SeLimS 1000 SeLimS 1000 SeLimS 1000
Cevap: Sevgisi Yalan Olana!!!!

Beni ağlatmaya,hayata küstürmeye,hayallerimi yıkmaya yada AŞK VE SEVGİ kelimelerinden nefret ettirtmeye hakkın varmıydı.?

Biraz Ağar Olmuş Bu Laf :)) Emeğine Sağlık aplacım
Tâyfâm yøk yøLcum yøk.qêmîyLê ßîrLîktê ßâtâcâk hîcßîr$êyîm yøk.
Ñê hâyâLLêrîm ñê umudum ñè dé yârIñLârIm

° ßéи hạyạLLéЯimLé мutLuyuм..°
SeLimS isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 22-05-08, 22:59   #3
Bayan Özel Üye

"skb" - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 6840 "skb" 1000 "skb" 1000 "skb" 1000 "skb" 1000 "skb" 1000 "skb" 1000 "skb" 1000 "skb" 1000 "skb" 1000 "skb" 1000 "skb" 1000
--->: Sevgisi Yalan Olana!!!!

Bir tek orası mı ağır.Bence baştan aşağı öyle...Adam olana...
"Been"
cevabının ses analizini yapıp, kişinin kim olduğunu anlayabilen eşsiz bir gene sahibiz.
"skb" isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 22-05-08, 23:04   #4
Şehvani

SenSuaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 142 SenSuaL 1000 SenSuaL 1000 SenSuaL 1000 SenSuaL 1000 SenSuaL 1000 SenSuaL 1000 SenSuaL 1000 SenSuaL 1000 SenSuaL 1000 SenSuaL 1000 SenSuaL 1000

Vlla ben suçsuzum hakim abla karanlıktı göremedim ben bişi yapmadım kimseye
kız şaka biryana okurken tırstım valla sanki mahkemede yada ahirette hesap verir gibi oldum
ama bayıldım gerçekten sitem dolu sözleri severim çünkü onlar benim içimin söyledi sözler emeğine sağlık cnm:)
Alt 22-05-08, 23:17   #5
Ne KaVGaM BiTTi Ne SeVDaM

StresLi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 2890 StresLi 1000 StresLi 1000 StresLi 1000 StresLi 1000 StresLi 1000 StresLi 1000 StresLi 1000 StresLi 1000 StresLi 1000 StresLi 1000 StresLi 1000

gözlerinize sağlık...sizler anladınızda ..ya o anlarmı
StresLi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

• Submit Thread to Digg Digg
  • Submit Thread to del.icio.us del.icio.us
  • Submit Thread to StumbleUpon StumbleUpon
  • Submit Thread to Google Google
  • Bookmarks

Seçenekler
    Stil