hoSSohbeT.com  Sohbet  forumlari

Anasayfa Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   hoSSohbeT.com Sohbet forumlari > Sevgi - Aşk - Tutku > Aşk
Kayıt ol Yardım Sohbet Gazete oku Diyetsaglik Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Aşk Aşk nedir?



Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21-05-08, 22:45   #1
Ne KaVGaM BiTTi Ne SeVDaM
 
StresLi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 22-01-07
Nerden: öLümüN KıyıSındaN......
Mesajlar: 5,030
Tecrübe Puanı: 2890 StresLi 1000 StresLi 1000 StresLi 1000 StresLi 1000 StresLi 1000 StresLi 1000 StresLi 1000 StresLi 1000 StresLi 1000 StresLi 1000 StresLi 1000
Smile Vazgeçilmezdin..Sigara...

İlk üniversite yıllarımda tanışmıştım seninle. Lise yıllarımda zaman, zaman karşılaşsak da ilgimi çekmemiştin. İtici ve bunaltıcı bir yapın vardı. Tüm cazibene rağmen etkileyememiştin beni.

Kılıktan kılığa girerdin; turuncu, beyaz ve kahverengi saç modellerinle farlı bir dünyaya ait olduğu hissini vermeye çalışırdın.

Bazen kısa topuklu, bazen uzun topuklu ama genellikle beyaz kıyafetinle göz boyamaya çalışırdın. Kokuların en güzelini kullansan da hoş kokmazdın.

Şimdi ilkokul öğrencilerine kadar düştüğünü görüyorum.

Her ortamda karşıma çıktın. Başı dumanlı ve kasavetli, gözü yükseklerde bir yapın olduğu her halinden belliydi. Arkadaş ortamlarında sen vardın. Lokanta ve Kafeteryalarda hep karşıma çıktın. Dostlarımdan senin ile birlikte olmam için ısrarlı teklifler aldığım olurdu.

İnsanların kanına girmek için her yolu denediğini biliyordum ama beni de etkin altına alacağını hiç düşünmemiştim. Sonunda beni de kurbanlarının arasına katmayı başardın ve bu senin için hiç şaşırtıcı değildi.

Bu senin en büyük özelliğin ve karakterindi.

Senin tutsağın olmamak için çok direndim ancak başaramadım. Sen, benim için vazgeçilmez bir tutku olmuştun artık.

İnsanlara maddi ve manevi zararlar verdiğini bile, bile senin ile birlikte olmaya başladım. Sana olan aşkları yüzünden sadece sağlıklarını değil, hayatlarını kaybedenler olduğunu görmeme rağmen delice bağlandım sana. İnsanları kanser eder, kimilerini de kalpten götürürdün.

Bu delilik değil de nedir?

Biliyorum, ben ne ilk, ne de son kurbanındım.

Tiryakindim artık. Şiddetli ayrılıklar girse de aramıza, çok sürmezdi. Her defasında kavuşmamız eskisinden daha ateşli olurdu. Sana o kadar bağlanmıştım ki her anımda yanımdaydın. Üzüntülerimde, sevincimde, mutluluğumda, hastalıkta ve sağlıkta hep sen vardın.

Gecemi ve gündüzümü sen doldururdun. Benim ile birlikteyken için için yanardın, sonra ben yanardım. Sen küllerinden doğardın yeniden. En güzel, Sezen’in “ Beni yak, kendini yak, her şeyi yak. Bir kıvılcım yeter, hadi hazırım ben. Aşk için ölmeli, aşk o zaman aşk” şarkısını söyler ve beni her defasında kandırırdın.

İşim bittikten sonra seni bir kenara atmama ya da kalbini kırmama bile aldırmazdın. İşte o zamanlar kendi kendini yiyip, bitirirdin. Hedefine ulaşmak için yılmadan, bıkmadan çalışırdın. Aynı anda birçok insana nüfuz ederdin.

Senin ile birlikteliğin insanlığa zarar verdiğini gören hükümetler, tek, tek yasak getirmeye başladılar. Kapalı alanlarda yasaksın artık. Cadde ve sokaklarda da senin ile görünmek adab-ı muaşerete aykırı olduğuna göre yollarımızı ayırmanın zamanı geldi de geçiyor bile.

Buna mecburum, bana daha fazla zarar vermene tahammül edemiyorum.

Atmosferden yeterince kirli hava teneffüs ediyoruz. Artık hayatımızdan elini çek.

Seni, yasaların bana verdiği yetkiye dayanarak boşuyorum sigara. ....
alıntı




ne yasak gelirse gelsin bırakmam seni sigaram :)
sen beni bırakana kadar !
__________________
Oradan Bakınca
Neyimi GörebiLiyorSun?
İçi mi...? DıŞ ımı...? Karakteri mi...? Dü$ünceLeri mi...? HisLerimi...? Nefreti mi...? Değeri mi...? Kendini...? Diğerini...?
ŞekLi mi...? ŞemaLi mi...? Rengi mi...?HayaLi mi...?
Görmediğin
Hicbirşeyin peşine düşme... :thumbup:


"Her sözümüz dudaklarda gülüş oldu.Dönmek ihtimali yok artık, o gülüşler düş oldu"
StresLi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Bookmark Post in Technorati
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

  • Submit Thread to Digg Digg
  • Submit Thread to del.icio.us del.icio.us
  • Submit Thread to StumbleUpon StumbleUpon
  • Submit Thread to Google Google
  • Bookmarks

    Seçenekler
    Stil

    Yetkileriniz
    You may not post new threads
    You may not post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is Açık
    Smileler Açık
    [IMG] Kodları Açık
    HTML-KodlarıKapalı
    Trackbacks are Açık
    Pingbacks are Açık
    Refbacks are Açık



    Bütün Zaman Ayarları WEZ olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:19 .


    Powered by vBulletin Version 3.8.7
    Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
    Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.5.0 RC2
    Sohbet ve Sohbet odalari sitesi

    Sohbet Chat Forum Oyunlar1