hoSSohbeT.com  Sohbet  forumlari

Anasayfa Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   hoSSohbeT.com Sohbet forumlari > Sevgi - Aşk - Tutku > Aşk
Kayıt ol Yardım Sohbet Gazete oku Diyetsaglik Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Aşk Aşk nedir?

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-05-08, 11:19   #1
Şehvani

SenSuaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 142 SenSuaL 1000 SenSuaL 1000 SenSuaL 1000 SenSuaL 1000 SenSuaL 1000 SenSuaL 1000 SenSuaL 1000 SenSuaL 1000 SenSuaL 1000 SenSuaL 1000 SenSuaL 1000
Wink Bir bayandan aşk hikayesi

Ben normalde çok sert hiç gülmeyen bir kızdım.Hiç aşık olmayacağım düşünüp az da olsa sevinirdim.Çünkü birgün biteceğini bilirdim.Neyse uzatmım
Ben bir gün bir çocuğa aşık oldum.Dediğine göre oda bana aşıkmış.Uzun bir süre çıktık.Çok mutluydum.Herşeyi bırakıp sadece onu düşünüyordum.Arkadaşlarıma söledim bir çocukla çıktığımı.Onlar çok mutlu olmuşlardı.Çünkü yüzüm uzun zamandır ilk defa gülüyordu.En yakın arkadaşımın biriyle tanıştırmaya karar verdim.Ben hiç böyle birşey olacağını düşünmemiştim.Çünkü hayat bana öle bi gülümsüyorduki gözümün önündeki kötü sonuçları bile anlayamacak duruma gelmiştim.Ben sevdiğim çocukla hayatıma devam ediyordum.Ama uzun bir süre sonra benden soğumaya başladı.Arkadaşım yanımdayken bana bakmıyor arkadaşıma bakıyordu.Benim yaptığım komik esprilere gülmüyor arkadaşımın ağzından çıkan kötü söze bile gülüyordu.Aralarında birşey olduğunu düşündüm.Ama en iyi arkadaşım bunu bana yapmaz diye düşünüp kendi kendime SAÇMALIYORSUN dedim.Bir gün arkadaşım yanıma geldi ve sana birşey söyleyeceğim dedi.Dinliyorum dedim.Biz onla çıkıyoruz dedi.Dünya başıma yıkıldı.Arkadaşımın gözüne öyle bir baktımki gözlerimdeki siniri anlamıştı.Ordan çekip gittim.Bir deniz kıyısına gidip oturdum.Ağladım hemde öyyle bir ağladımki hayatımda bu kadar ağladığımı hatırlamıyorum.Akşam aynı haberi çıktığım çocukta verdi.Birlikte mutlu görünüyorlardı.Arkadaşım benim mutlu olmamı önemsememiş çıktığım çocukla çıkmıştı.Ben onun mutluluğunu önemsedim...İkisinede mutluluklar diledim.Eve geldiğimde tekrar ağladım.Karanlıkta oturuyor kurduğum hayalleri aklıma getiriyordum.Sonunda karanlık odadan çıktım.Dışarda biraz dolaşıyım dedim sonra tekrar çıktığım çocukla konuştuk.Bana geri dönmek istediğini söyledi.Yüzüne bakıp hayatta insan hata yapabilir dedim.Ama böylesi yapılamazdı.Çekip gittim.Aradan 1 yıl falan geçti.Her nekadar yüreğimde yeri olsada onu aldırmıyordum.Unutamazdım çünkü ilk aşkımdı.Sonra bir kaç kişiyle çıktım tabi hepsi en fazla 1 ay sürdü.Artık erkeklere güvenemiceğimi sandım.En iyi arkadaşımla ilk aşkımı kaybetmiştim.Sonunda başka bi çocuğa aşık oldum.Şuan onla çıkıyorum.Arkadaşımla barıştık çok samimi olmasakta yinede iyi arkadaşız diyebilirim.Onu her gördüğümde aklıma eski aşkım geliyor.2 yıl oldu hâlâ arkadaşımın gözlerine bir kere olsun bakmadım.Her Mustafa konusu açılsa arkadaşım AMAN BIRAK ŞU SALAĞI diyor.Madem salaktı neden benim mutlu olmamı engelledin diyesim geliyor ama demicem.Her zaman kalbimde olucak o.Ama şuan mutlu bi ilişkim var onuda artık hatırlamıorum...

<!-- / message -->
Alt 05-05-08, 11:30   #2
Profesör

Sempatik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 12 Sempatik 0
Cevap: Bir bayandan aşk hikayesi

emegine saglık payaşım için tşkler.
Sempatik isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Bookmark Post in Technorati
Alt 06-05-08, 10:56   #3
Asi
Ord.Prof

Asi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 25495 Asi 1000 Asi 1000 Asi 1000 Asi 1000 Asi 1000 Asi 1000 Asi 1000 Asi 1000 Asi 1000 Asi 1000 Asi 1000
--->: Bir bayandan aşk hikayesi

İnsan kime güvenceğni bilmio işte
tşk

FzL Яhтıм..! ЯhтSız єdєЯмί..? єTsє βίLє FяKєdєЯ мί..?,
...

AsaLet; boyda değiL, soydadıR.

İnceLik; beLde değiL, diLdediR.

DoğRuLuk; sözde değiL, özdediR.

GüzeLLik; yüzde değiL, yüRekTedir ...

αякαм∂αη кσηυşαηℓαя αякαм∂αη уüяüмєує ∂єναм єтѕιηℓєя...

๓ız๓ız
Asi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Bookmark Post in Technorati

• Submit Thread to Digg Digg
  • Submit Thread to del.icio.us del.icio.us
  • Submit Thread to StumbleUpon StumbleUpon
  • Submit Thread to Google Google
  • Bookmarks

Seçenekler
    Stil