hoSSohbeT.com  Sohbet  forumlari

Anasayfa Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   hoSSohbeT.com Sohbet forumlari > Sevgi - Aşk - Tutku > Aşk
Kayıt ol Yardım Sohbet Gazete oku Diyetsaglik Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Aşk Aşk nedir?

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-05-08, 21:16   #1
Bayan Özel Üye

"skb" - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 6840 "skb" 1000 "skb" 1000 "skb" 1000 "skb" 1000 "skb" 1000 "skb" 1000 "skb" 1000 "skb" 1000 "skb" 1000 "skb" 1000 "skb" 1000
Sana kilon kadar mermi sıkarım...

Tuğba cezaevinden çıktıktan sonra ilk kez mahkemesi vardı. Eski sevgiliyle karşılaştı. Geçmiş ortaya döküldü. İşte ayrıntılar...

Rulet operasyonu kapsamında aralarında manken Tuğba Özay ve Yaşar Öz'ün de bulunduğu 51 sanığın yargılanmasına başlandı. İlk kez hakim karşısına çıkan Tuğba Özay, kimlik sorgusu sırasında sabıkalı olduğunu öğrendi. Özay'ın eski sevgilisi de Özay'ın menejeri tarafından "sana kilon kadar mermi sıkarım" diye tehdit edildiğini söyledi.

İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, 'suç işlemek için kurulan örgüte yardım etmek' ve 'tehdide azmettirmek' suçlarından 3.5 yıldan 9.5 yıla kadar hapsi istenen Tuğba Özay'ın da aralarında bulunduğu 11'i tutuklu 29 sanık katıldı.

NEDEN SABIKALIYIM?

İlk kez hakim karşısına çıkan Özay, kimlik tespiti sırasında tutanağa 'sabıkalı' olarak geçirilince 'Neden sabıkalı olduğumu öğrenebilir miyim?' diye sordu. Hakim bunun üzerine Özay'a İzmir'de yargılandığı bir davada hakaret nedeniyle ceza aldığı için sabıkalı olduğunu söyledi. Özay kimlik tespiti nde model ve oyuncu olduğunu belirterek aylık gelirinin 10 bin YTL olduğunu söyledi.

"SANA KİLON KADAR MERMİ SIKARIM"

Özay'ın tutuklu yargılanan eski sevgilisi Abdülkadir Akın Büyükoğlu ise, 'Her şey Tuğba Özay ile hatalı ilişkim sonucudur. Tuğba ile tanıştıktan 1.5 yıl sonra duygusal ilişki yaşamaya başladık. Daha sonra kendisi tarafından kıskançlıklar başladı. Ben Özay'a aşıktım. Hatta kendisine evlenme de teklif ettim. Bir otelde kaldıktan sonra ertesi gün onu İzmir'e yolcu ettim. Bana telefonda 'Neredesin?' diye sordu. Ben de bir restoranda olduğumu söyledim. Tartışmaya başladık. Telefonda tehdit edildim. Benim yanıma Abdülcabbar Kibaroğlu ve Savaş Arıkdoğan adlı kişiler geldi. O gün onlarla tanıştım. Savaş bana, ’Sana kilon kadar mermi sıkarım’ dedi. Akmerkez’de toplandık. Tuğba’nın dini nikahlı eşim olduğunu söyledim. Abdülcabbar, Tuğba’yı aradı. Sinirimden ağlarken 2-3 el silah sesi duydum. Abdülcabbar bana 'Sen öldün' dedi. Ben de 'neden' diye sordum. Olaydan sonra Tuğba'yı aradım; 'Allah belanı versin, senin yüzünden biri vuruldu' dedim. Daha sonra telefonu kapattım. Kimseyi tehdit etmedim. Suçlamaları kabul etmiyorum' diyerek beraatını istedi."

ÖZAY: MENEJERİMDEN OLAYLARI YATIŞTIRMASINI İSTEDİM

Herhangi bir çete ile ilgisi olmadığını belirten Özay, “Akın Büyükoğlu’nun zaman zaman bana ve çevremdekilere tehditleri sinirli anında olmuştur. 5 Ağustos’ta bir festival için İzmir’deydim. Aramızda tartışma oldu. Olayların kötüye varmasından korktum. Menajerimin tanıdığı Savaş Arıkdoğan’dan bir büyüğümmüş gibi davranarak olayları yatıştırmasını istedim” dedi.

Mahkeme başkanının Büyükoğlu’ndan şikayetçi misiniz?” sorusuna Özay “Hayır. Karşımdaki düşmanım değil” şeklinde cevap verdi.

Duruşma sonunda Akın Büyükoğlu’nun da aralarında bulunduğu 7 kişi tahliye edildi.
"Been"
cevabının ses analizini yapıp, kişinin kim olduğunu anlayabilen eşsiz bir gene sahibiz.
"skb" isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Bookmark Post in Technorati
Alt 03-05-08, 21:19   #2
Çalışkan üye

*ecemsu* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 10 *ecemsu* 50 *ecemsu* 50
Cevap: Sana kilon kadar mermi sıkarım...

teşekkurler emeğine sağlıkk...
Alt 03-05-08, 21:48   #3
Bayan Özel Üye

"skb" - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 6840 "skb" 1000 "skb" 1000 "skb" 1000 "skb" 1000 "skb" 1000 "skb" 1000 "skb" 1000 "skb" 1000 "skb" 1000 "skb" 1000 "skb" 1000
--->: Sana kilon kadar mermi sıkarım...

ne dmek gözlerine sağlık...
"skb" isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 04-05-08, 18:49   #4
Dijvar

CrueL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 300906 CrueL 1000 CrueL 1000 CrueL 1000 CrueL 1000 CrueL 1000 CrueL 1000 CrueL 1000 CrueL 1000 CrueL 1000 CrueL 1000 CrueL 1000

Hepsi Birbirinden Manyak (:
Dağlarımız,ovalarımız ve ırmaklarımız bizi bekliyor Biz bütün ömrümüzü gurbette geçirip Gurbet türküleri söylemek istemiyoruz, Biz yiğitlikleri ile destanlar yazmış bir halkız, Ve önümüzde duran bütün güçlükleri yenecek Aceme, kararlılığa ve koşullara sahibiz… Dost ve düşman herkes bilsin ki; Kazanacağız, Mutlaka KAZANACAĞIZ!

Yılmaz GÜNEY
CrueL isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05-05-08, 05:29   #5
Asi
Ord.Prof

Asi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 25495 Asi 1000 Asi 1000 Asi 1000 Asi 1000 Asi 1000 Asi 1000 Asi 1000 Asi 1000 Asi 1000 Asi 1000 Asi 1000

ben açmıştım bi kaç gün önce tşkkkk

FzL Яhтıм..! ЯhтSız єdєЯмί..? єTsє βίLє FяKєdєЯ мί..?,
...

AsaLet; boyda değiL, soydadıR.

İnceLik; beLde değiL, diLdediR.

DoğRuLuk; sözde değiL, özdediR.

GüzeLLik; yüzde değiL, yüRekTedir ...

αякαм∂αη кσηυşαηℓαя αякαм∂αη уüяüмєує ∂єναм єтѕιηℓєя...

๓ız๓ız
Asi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 03-06-08, 08:03   #6
Profesör

MaD_GiRL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 102 MaD_GiRL 1000 MaD_GiRL 1000 MaD_GiRL 1000 MaD_GiRL 1000 MaD_GiRL 1000 MaD_GiRL 1000 MaD_GiRL 1000 MaD_GiRL 1000 MaD_GiRL 1000 MaD_GiRL 1000 MaD_GiRL 1000
Cevap: Sana kilon kadar mermi sıkarım...

vay bee..kilosu kadar hee..(((:

Allah'tan boyu kadar deil..!
MaD_GiRL isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

• Submit Thread to Digg Digg
  • Submit Thread to del.icio.us del.icio.us
  • Submit Thread to StumbleUpon StumbleUpon
  • Submit Thread to Google Google
  • Bookmarks

Seçenekler
    Stil