hoSSohbeT.com  Sohbet  forumlari

Anasayfa Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   hoSSohbeT.com Sohbet forumlari > Sevgi - Aşk - Tutku > Aşk
Kayıt ol Yardım Sohbet Gazete oku Diyetsaglik Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Aşk Aşk nedir?

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04-04-10, 21:56   #1
ღ♥ღ EFuLim ღ♥ღ

ÇiNgEnE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 144265 ÇiNgEnE 1000 ÇiNgEnE 1000 ÇiNgEnE 1000 ÇiNgEnE 1000 ÇiNgEnE 1000 ÇiNgEnE 1000 ÇiNgEnE 1000 ÇiNgEnE 1000 ÇiNgEnE 1000 ÇiNgEnE 1000 ÇiNgEnE 1000
S]adEcE 'S'ana

Sen ve ben
Aynı cümlenin içinde iki yabancıyız
Hayat ile ölüm arasında kalan boşluğa sıkışmış iki bahar
sabahı

Biraz yorgun,
biraz kırgın,
biraz endişe

Ayrılıkla şereflendirilmiş iki esir yürek
Göğsünde söz verilmişliklerin bir bıçak yarası gibi parladığı
iki süngüsüz asker
Oysa bayram sevinçlerimiz vardı yüzümüze “ gülüş “ diye taktığımız
Oysa baca dumanlarının bile yüzündeki masumluğunu kirletemediği beyaz düşlerimiz vardı ardında “ hayat “ diye koşuşturduğumuz

Hatıralar mısın seninle tanıştığımız günüFırtınalı bir zamandı

Yorgun bir gün sonrası akşamın karanlığına gizlenmiş iki yetim yürektik ikimiz
Ürkek bakışlarımız vardıSaklı cümlelerimiz, yaralı geçmişlerimiz

Sen,

mavi sulardan alınıp tozun toprağın içinde yaşatılmaya çalışan bir balık kadar çaresizVe ben tüm umutları alabora olmuş bir balıkçı kadar ümitsiz

Acılarımız ortaktı, umutlarımız ise yalnızlığa prangalıAma pes etmedikÖnüne gelen herşeyi gölgesinin önünde diz çöktüren rüzgara bile bel bükmedik bizYüreğimizi kalkan bilip sonuna kadar savaştık aşkımıza zaman biçen herşeyle

Bu savaşta yenilmeyi aynı safta ölmeyi bile göz aldık bizGöğsümüze ayrılığın madalyası takılmaktansa ölümü reva gördük umut fakiri yüreklerimize Ama belki göz ardı ettiğimiz belki de unutmak istediğimiz bir şeyler vardı sevgili

Biz bu savaşa bir sıfır geride başlamıştıkAyrılığa yakındı saflarımızGeç kalmışlık kokuyordu nefeslerimizVe göz ardı ettiğimiz teknemiz su alıyordu

Ama pes etmedik

Yanan bir şeyler vardı yavaş yavaşYenilmeye hazır iki asker vardı ayaklarımızın ürkek gölgelerinde…
Belki de er- geç ayrılmaya mahkum iki kırık yürek vardı kendimizden bile gizlendiğimiz köşelerde
Ama mühürlü kaderimize inat tek bir yürek olmaya çalıştık uçurum kenarlarında
Sevdamıza biçilen kelebek ömrüne inat biz yaşamaya çabaladık

CaMdaN FaNuSlaRda

• Küçük şeylere takarım olaycıyım..
• Benle oyun oynanmaz mızıkçıyım..
• Herzaman ilk ve son sözü ben söylerim..
• Hayat zordur bilirim ama bende kolay biri değilim..
• Benim için mantık herşeyden önemlidir gerisi hoştur ama boştur..
• Adımlarımda 'kim ne der' diye düşünmem..
• Basit kişilerle polemiğe girmem..
• Bazi yanlışları asla affetmem..
• Tutkularım vardır vazgeçmem..
• Bazen cok severim ama söylemem..
ÇiNgEnE isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Bookmark Post in Technorati
Alt 04-04-10, 21:57   #2
ღ♥ღ EFuLim ღ♥ღ

Tecrübe Puanı: 144265 ÇiNgEnE 1000 ÇiNgEnE 1000 ÇiNgEnE 1000 ÇiNgEnE 1000 ÇiNgEnE 1000 ÇiNgEnE 1000 ÇiNgEnE 1000 ÇiNgEnE 1000 ÇiNgEnE 1000 ÇiNgEnE 1000 ÇiNgEnE 1000
Cevap: S]adEcE 'S'ana

Sen gittin sevgili…

Ardında beni “ bende “ bırakarak gittin

Senden sonra sensizliği yüzüme vuran her kelimeyi, her cümleyi reddettim

Sensizliğin her harfini savurdum dilimdenSen beni öldürmüşken “ ben “ seni “ öldüremedim

Ve de yaşatamadım seni “ bende “Gittin

Ardından binlerce sitem ekledim bensiz attığın her adıma” İçi boş “ küfürler savurdum çıktığın demir kapılara…

Sen gittin…Ardından içi boşaltmış sorgular, mesnetsiz iftiralar, cevabı sorusunda saklı çapraz yanılgılar geldi…Zan altında kaldım

Geçmişinde yaşadığın acılarda tek bir payım / tek bir hissem halde “ gençliğini çalmakla, geleceğine dair tek bir pay / tek bir hisse talep etmediğim halde “ gelecek günlerini “ zimmetime geçirmekte itham edildim imzasız iddaanamelerde

Seni “ sensiz “ sevmekten yalnızlığına hüküm giydim topuksuz cümlelerin ağır yenilgilerindeSuçluydum artık

Adının kapladığı alan kadar yer tutan hücrelerde ezildim, itildimVe en sonunda yenildimAma hiçbir sorguda senin “ adını “ ifşa etmedim…

Hiçbir zaman pişmanlığı sende saklı günahlarıma seni ortak etmedim…Bu aşkın faili meçhul suçlarının hepsini üstelendim sırf sen temize çık diye sen hep bensiz de mutlu ol diye

Çünkü sen benim “ ölümle onurlandırılacak tek sebebim, mutluluklarda sayıkladığım tek nefesimdin

Şimdi sensizliğin akşamını demlemekteyim hayatın isli çaydanlığındaKim bilir ben bu satırları yazarken satırlara, sen dört duvar arasında sana biçilmiş “ mutluluk” rollerinde oynamaktasınSahne de senBaşrollerde senOysa ben senin yarım bıraktığın bu aşkın ayrılığa kalansız bölünen acılarında bana verilen repliklerini oynuyorum…Perdelerin ardında sözlerini unutmuş figuran gibi her gece sensizliğin içinde senli hatıralarımı oynuyorumVe kalabalık sokaklarda karşılaştığım her kadın gözüne yenilmişliğimin ilanını karalıyorum on puntoluk harflerle…Şimdi yüreğimin seni seven kepenklerini indirip baktığım her kadının gözlerinde “ sana gecikmişliğimi“ görmek için üzerime suskunluğumu giyiniyorumVe gördüğüm her gözde anlıyorum ki; biz iki yakası hiçbir zaman birbirine kavuşmayacak iki uçurumuzBiz seninle aynı cümlede iki yabancıyız artık…

Kırık dökük olsa da sensiz aynalar, hayat kaldığı yerden devam ediyor Senden önce yetim idim, senden sonra da öksüz kaldımSenden önce yarım bir cümleydim, senden sonra yalnızlığın avcunda kırık dökük bir kelimeSen yoksun; herşey bir noksan, herşey yarım Kısacası " sensiz " tadsız tuzsuz bir hayat Ha bıçağı göğsüne saplamışsın ha şakağına soğuk kelimeleri dayamışsın Değişen ne ki sevgiliHerşey bir " eksik ", herşey " sana " noksan Herşey çıktığın demir kapı gibi; hayat kadar dağınık , ölüm kadar soğukHerşey bıraktığın gibi, herşey bir " sen " eksik !
Alt 04-04-10, 21:57   #3
ღ♥ღ EFuLim ღ♥ღ

“ Sen gittikten sonra
Bu hayat köprüsünün altından
Daha çok seller akacak topraklarıma…
Ve sensizliğin içinde
Her an ölüm bana musallat olacak
Kâh yenilgilerimi fırlatacak yüzüme,
Kâh sana gecikmişliğimin ipini geçirecek yüreğime
Ama ben pes etmeyeceğim
Var gücümle “ seni “ bende yaşatacağım…
Yaşatmaya çalışacağım
Ama her şey bir “ sen “ eksik olacak…
Her şey tamam olsa da,
Sol yanım hep sana “ noksan “ kalacak…”

Bunca zaman bana anlatmaya çalıştığını, kendimi bulduğumda anladımHerkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmış,kendi yolumu çizdiğimde anladımBir tek yaşanarak öğrenilirmiş hayat,okuyarak, dinleyerek değilBildiklerini bana neden anlatmadığını,anladımYüreğinde aşk olmadan geçen her gün kayıpmış,aşk peşinden neden yalınayak koştuğunu anladımAcı doruğa ulaştığında gözyaşı gelmezmiş gözlerden,neden hiç ağlamadığını anladımAğlayanı güldürebilmek,ağlayanla ağlamaktan daha değerliymiş,gözyaşımı kahkahaya çevirdiğinde anladımBir insanı herhangi biri kırabilir,ama bir tek en çok sevdiği acıtabilirmiş,çok acıttığında anladımFakat,hak edermiş sevilen onun için dökülen her damla gözyaşını,gözyaşlarıyla birlikte sevinçler terk ettiğin de anladımYalan söylememek değil,gerçeği gizlememekmiş marifet,yüreğini elime koyduğunda anladım"SANA İHTİYACIM VAR,GEL!"diyebilmekmiş güçlü olmak,sana "GİT" dediğimde anladımBiri sana "GİT" dediğinde, "KALMAK İSTİYORUM" diyebilmekmiş sevmek,git dediklerinde gittiğimde anladımSana sevgim şımarık bir çocukmuş,her düştüğünde zırıl zırıl ağlayan,büyüyüp bana sımsıkı sarıldığında anladımÖzür dilemek değil, "AFFET BENİ" diye haykırmak istemekmiş pişman olmak,gerçekten pişman olduğumda anladımVe gurur,kaybedenlerin,acizlerin maskesiymiş,sevgi dolu yüreklerin gururu olmazmış,yüreğimde sevgi bulduğumda anladımÖlürcesine isteyen beklemez,sadece umut edermiş bir gün affedilmeyi,beni affetmeni ölürcesine istediğimde anladımSevgi emekmiş,emek ise özgür bırakacak ama vazgeçmeyecek kadar sevmekmişANLADIM!!!
Alt 04-04-10, 21:58   #4
ღ♥ღ EFuLim ღ♥ღ

Şimdi nerelerdesin? Bu sefer yazdıklarımın, yüreğimin acısının adresi yok! Satırları yazmakta bile zorlanıyorum Sen gideli kelime haznem daraldı Tek başıma kaldım buralarda
Ansızın dalıyorum, sürekli yollara bakıyorum ve işin acı tarafı gelmeyeceğini de çok iyi biliyorum Ah Sevgili! Çok hayallerimiz vardı Hayata dair, aşka dair, ikimizin kaybettiklerine dair Yazık! Hayallerimiz yarıda bile kalmadı Şimdi de mi kadere atılacak suç? "Kaderde var mı?" diyerek!

Sen yoksun ama ben gene sana yazıyorum her günün ardından(!)
Gözyaşlarımı, aşkımı, özlemimi yazıyorum ve sevgili her zamanki gibi seni özlemle bekliyorum Bensiz üzülme olduğun yerlerde; çünkü ben seni yüreğimde taşıyorum, sensizken bile

Kimseye söylemiyorum seni sevdiğimi sana bile (!) Çünkü içimde yaşıyorum seni, sen de beni Bizim aşkımızın kuralı da bu, baştan beri belli

Ah Sevgili(!) Özledim be seni Geleceksin biliyorum ve sabırla bekliyorum Çünkü seni ölümsüz bir aşkla seviyorum

Anlatmak istiyorum,
Bu bendeki
Sana dair en güzel duyguları
Hayat hiç bu kadar güzel olmadı
Derinliklerimle, baştan başa
Sen dolduğum günden beri

Bir haller oluyor bana
Dalıp gidiyorum öylece, sana ulaşana dek
Sevenler bunu iyi bilir…
Seni yaşamak o kadar güzel ki düşüncemde bile…
Bir ırmağın denize yürüdüğü gibi…
Bir denizin maviyle dolduğu gibi…
Sen doluyorum işte…
Yüreğime konar mutluluk kelebekleri
Dudaklarımda tebessüm
Yüzüme yayılır tatlı bir gülümseme
Gülüyorum işte kendi kendime
Kendi kendine gülümseyen bebekler gibiyim

Sen benliğim,
Sen hasretim,
Sen sevincim olduğun günden beri
Sevda çöllerinde
Leylalar ariyan mecnunlar gibiyim

Şimdi, içtenlikle söylüyorum
Seni düşünmek, seni yaşamak
Bu dünyanın en güzel duygularını
Yüklüyor yüreğime
Kokladığım çiçeklere,
Kopardığım meyvelere,
Savrulduğum rüzgarlara,
Islandığım yağmurlara,
Uzandığım topraklara,
Gökteki yıldızlara,
Yüce dağlara
Haykırıyorum!
Sen var ya sen,
Canımın içi bir tanem,
Seni, seni çok seviyorum…
Alt 04-04-10, 21:58   #5
ღ♥ღ EFuLim ღ♥ღ

Bu, son gecem gidiyorum
Gözlerine bakmadan, ellerini tutmadan,
Sana seni ne çok sevdiğimi söylemeden uzaklara gidiyorum
Karşılıksız sevmenin acısıyla
unutulmanın umutsuzluğuyla
Ve
Yüreğimde unutulmayan aşkım olan
Senle gidiyorum
Elveda aşkım!
Sonsuza kadar Elveda!

Aşkımı verdim sana yüreğimi verdimAşk sendin,sen yüreğimdinHer atışı senin iki hecelik ismini fısıldardıKimse anlamazdı ama sen duyardınHak etmişmiydin bunu?Böyle derin bir aşkla sevilmeyi hak etmiş miydin?Geç kalmış bir soru buNasıl hissettiysem öğle yaşadım ben aşkımıYüreğimi teslim etmiş olsaydım sana,aşk olmazdı onun adıBöyle yaşadım ben aşkımı sen beğensen de beğenmesen deHesaplı aşklar bana göre değil"Ne verirsem ne alırım?"sorusunu soranlardan olmadımsenin için attı yüreğim bunu söylemekten de gocunmadım
umutlarımı verdim sana,hayallerimi verdimBir gelecek düşledim senle hata mıydı? Yarım aşkları,kaç-kovala oyunlarını,göstermelik dargınlıkları bırakıp bir kenara,bu günü dolu dolu yaşarken,yarına dair umutlar besledimHepsinde sen vardın,sensiz olmayacaktımBugünüde yarını da seninle yaşayacaktımBu hayatta ne olacaksa iyi kötü birlikte karşılayacaktıkBirbirimize güç verecektik,hayata karşı direnme gücünü birbirimizden alacaktıkRuhumu verdim sana,bedenimibedenimi verdimOlmadıgın zamanlardaruhumu bıraktım sana yalnız kalmayasın diyeÇünküsensiz olamazdı benim ruhumİçimisıkıntılar basardıMüebbete mahküm bir hükümlü gibi bedenime tünel kazıp firar etmeyi düşündürdü hepBu yüzden özgür bıraktım onuVe ruhumun gideceği tek yer her zaman senin yanındıYa bedenim?Gözlerimgördüğü hiçbir şeyi ayıramazdı sensizkenEllerim dokunmazdı hiçbir şeyeYürümezdi bacaklarım senin olmadıgın yollardaOysa sana her dokunuşum,yeniden doğuşu olurdu bedeniminYenilenir,arınır cıkardı karşina her zamanHayatımı verdim sana"Can"deseydin onuda alırdın bendenGözümü bile kırpmazdımzaten aşk bu degil midir?Sevgiliye dokunduğun anda,"Ölsem umrumda olmaz"denek degil midir aşk?Bunu demiyorsan eğer neden yaşayasın aşkı?Bütün bunlar yetmedi sana biliyorumYetseydi eğer, şimdi bunları yazıyor olmazdım zatenİsyan sanma bunları,ben hayatı kendimde arıyorum

Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var:
Yaşadın mı, yoğunluğuna yaşayacaksın bir şeyi
Sevgilin bitkin kalmalı öpülmekten
Sen bitkin düşmelisin koklamaktan bir çiçeği

İnsan saatlerce bakabilir gökyüzüne
Denize saatlerce bakabilir, bir kuşa, bir çocuğa
Yaşamak yeryüzünde, onunla karışmaktır
Kopmaz kökler salmaktır oraya

Kucakladın mı sımsıkı kucaklayacaksın arkadaşını
Kavgaya tüm kaslarınla, gövdenle, tutkunla gireceksin
Ve uzandın mı bir kez sımsıcak kumlara
Bir kum tanesi gibi, bir yaprak gibi, bir taş gibi dinleneceksin

İnsan bütün güzel müzikleri dinlemeli alabildiğine
Hem de tüm benliği seslerle, ezgilerle dolarcasına
İnsan balıklama dalmalı içine hayatın
Bir kayadan zümrüt bir denize dalarcasına

Uzak ülkeler çekmeli seni, tanımadığın insanlar
Bütün kitapları okumak, bütün hayatları tanımak arzusuyla yanmalısın
Değişmemelisin hiçbir şeyle bir bardak su içmenin mutluluğunu
Fakat ne kadar sevinç varsa yaşamak özlemiyle dolmalısın

Ve kederi de yaşamalısın, namusluca, bütün benliğinle
Çünkü acılar da, sevinçler gibi olgunlaştırır insanı
Kanın karışmalı hayatın büyük dolaşımına
Dolaşmalı damarlarında hayatın sonsuz taze kanı

Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var:
Yaşadın mı büyük yaşayacaksın, ırmaklara, göğe, bütün evrene karışırcasına
Çünkü ömür dediğimiz şey, hayata sunulmuş bir armağandır
Ve hayat, sunulmuş bir armağandır insana

İÇİMİ ACITIYOR YOKLUĞUN
SENSİZ GEÇEN HER GÜNE LANET EDİYORUM
SESSİZCE AĞLIYORUM
KORKUYORUM AŞKIM SENSİZLİKTEN ÇOK KORKUYORUM

ÜRPERTİYOR İÇİMİ YOKLUĞUN
SENSİZLİK BANA VERİLMİŞ EN BÜYÜK CEZA
YOKLUĞUN İÇİMDE KANAYAN BİR YARA GİBİ
HER DAİM ACITIYOR CANIMI

ÖLESİYE HAYKIRMAK İSTİYORUM SENİ SEVDİĞİMİ
SENSİZ OLAMADIĞIMI,SENDEN KOPAMADIĞIMI
KORKUYORUM AŞKIM SENSİZLİKTEN ÇOK KORKUYORUM
Alt 04-04-10, 21:59   #6
ღ♥ღ EFuLim ღ♥ღ

AŞK

Aşk; yalnız bir operadır kış güneşinde dinlenen
Aşk; bazen bir zaman hatasıdır
Aşk; bazen kavuşamamak, adını karalamaktır kağıtlara
Uzun bir suskunluktur ya da durmadan ondan konuşmaktır
Aşk; bir filmin, bir karesinde takılıp kalmak
Bazen tuhaf bir cesaretle meydan okumaktır
Aşk; bazen nedenini bilmediğiniz bir duraksamadır
Aşk; bir harabenin ortasında birşey bulup da ne yapacağını bilemeyen
iki savaş çocuğu gibi kalmaktır
Eylül'ün toparlanıp gitmesini izlemektir
Bir bakış bile anlatmaya yeterken herşeyi
kalbinizi dolduran duyguların kalbinizde kalmasıdır
Aşk; canınızla beslemektir hüznün kuşlarını
Aşk; vazgeçmektir gözlerinden
Geceleri ansızın nedensiz uyanmaktır uykularından, usul usul ağlamaktır
Aşk; birgün anahtarın ters döneceğine inanıp ışığa kavuşmayı özlemektir
Aşk; buralardan öylece çekip gitmek ve sonunda kendine bir gül vermektir
Acını içine alıp, göz damlalarını tutup, güçlü olmaya çalışmaktır

İclâl Aydın

O geldi…

Ansızın geldi Uzundu boyu ve teni beyaz Gözlerinde bal damlalarıyla çıkageldi Kumdan bir kale sandığı, emeğimle kurduğum, gözyaşlarımla suladığım yepyeni ve paylaşılmaz dünyamı alt üst etmek için geldi İstemediğim halde, gelmesin diye dualar ettiğim halde o geldi

O geldi…

Güneşin bulutlara sarındığı bir akşamüzeri çıkageldi Beni çepeçevre sardı o doyumsuz ruh çekimi Ve anlayamadım hangi girdabın içine çekildiğimi Karman çormanlıklarımı dağıttım dört bir yere O geldi gömdüğüm anılarımı bir bir çıkarmak için toprağın derinliklerinden Geldi ve dağladı hayatımı Geldi ve akıttı bir süredir buzuldamış göz yaşlarımı

O geldi…

O kadar karşı konulmazdı ki gelişi Hamurunu bir zamanlar ellerimle yoğurduğum sevgimizin katili o değilmiş gibi fütursuz, onursuz çıkageldi Bal damlasıydı gözleri Ve ellerinde papatyaların kokusu Gülüşlerinde alaycı bir mertlik Ve o geldi ******** bir namludan çıkacak son kurşunu sıkmak için kalbimin orta yerine Geldi ve gökten bir bir inmeye başladı yağmur damlaları…

O geldi…

Ben ne kadar istemiyorsam o kadar çok geldi Pencerelerimi açtı, perdelerimi araladı Kilitlediğim kapılarımı açtı elinde tuttuğu paslanmaz bir tükenmez kalemle Ve sancıttı içimde çoktandır küllenmiş bir yanardağ ağzını Bir anlık sarmaşık çiçeği olmaya özendim Sarılmak istedim sımsıkı, sarılmak istedim ne kadar üzdüyse beni Sarılmak istedim bu gelişinden ne kadar mut(lu)suz olduğumu bilsin diye, anlasın diye…

O geldi…

Ve bir anda soldurdu bütün renklerimi Tepe taklak etti yine düşlerimi, gülüşlerimi Gelmesini istemediğimi söylediğimde yüzünde solmuş bir gül goncası takılı kaldı Kıyamadım Gözlerimi kapadım, bal damlası gözlere bakamadım Bir zamanlar o gözlere ne şiirler yazardım Ben ve geçmişim, ben ve kapalı kapılar ardı, ben ve oynadığımız saklambaç Ah güneş yüzlü adam, ben sobelendim sense hep saklandın oynadığımız sevgi kılığına girmiş bu saklambaç oyunu boyunca

O geldi…

Gitsin diye gözlerimi kapatıp dualar ettim, sadece bir rüya olsun diye adaklar adadım ama o bütün somutluğuyla çıkageldi Gözlerinde bal damlaları, elinde papatyaların kokusu, karşımda duruverdi Yıkmak için yepyeni, emeğimle kurduğum , gözyaşlarımla suladığım hayatımı Geldi… Bir kez daha sobelendim o yağmurlu akşamüzeri Yosun kokusuydu kırgın bakışları, ve ben çaresizliğin o an en anlamlı tanımıydım Bir şeyler kaçtı, bir şeyler kovaladı Tarifsiz bir sokağın 8283 numaralı binasında kalakaldım Şifrelerim bana saklandı, ben şifrelerimi sakladım Bir tane sekiz bir tane iki bir tane daha sekiz ve bir tane üç… Asılı kaldım rakamlar arasında O geldi… Yıkıverdi onsuz geçirdiğim dört koca yılı… Gitsin diye dilekler diledim, gitmedi… O geldi Yapılacak bir şey yoktu, çaresizliğimi alıp ben düştüm bu kez yollara O ne kadar geldiyse, ben o kadar gittim ondan… O geldikçe ben uzaklaştım korkularımla… O geldi, ama artık ben yoktum!

rüzgarın uğultusu kulaklarımda "seni seviyorum" der gibi
bir tek sen kaldın özLemLerimde bir tek sana kavuştum ben düşlerde
seni sevmeye doyamadım seni düşünmekten bıkmadım
seni hep şurada taşıdım gözlerini gözlerimde ıslattım yaş oldun gözlerimden, hüzünlere aktın
sesinle kulaklarımda çınladın
seni sevdim ben
seni çok sevdim
ve inan hep sevmeye devam edeceğim
uzaklara inat seviyorum
gözlerim kapalı
dinliyorum
dalga sesleri var yüreğimde
her vakit kıyılarıma sen vuruyorsun
Alt 04-04-10, 22:00   #7
ღ♥ღ EFuLim ღ♥ღ

Sen beni terkettin ve aşk cekip gittiyse
Öyleyse Ben de seni terkediyorum
Seni sevmeyi, özlemeyi, istemeyi ardimda bırakiyorum
Yagmuru, geceyi, gözyaşini bir cirpida unutuyorum
Ben de seni terkediyorum Aşk cekip gittiyse Üşüyorum

Umudumu tüketip, küstürüyorsan beni yaşama
İcin sizlamiyorsa aglamaktan kizaran gözlerime, soguktan moraran dudaklarima
Derdim derdin olmaktan cok beriyse ve hakikaten hal böyleyse
Seni beklemekten vazgeciyorum

Beklemenin yorgunlugunu
Umudun sancisini
Tutamadigimiz sözlerin yasini
Gercekleştiremedigimiz hayallerin acisini sana birakiyorum

Umudu yanima arkadaş, yaşami kendime yol ediniyorum
Ben gidiyorum
Kalbimi sana bırakiyorumOnu bari birakma
Cok üşüyorum bu gece,onu hic birakma Olur mu?

En azından bir parçam olduğunu biliyim sende

Bir zamanlar sen vardın ya ben böyle yok değildim
Düşünürdüm neyi mi? Hep seni odalarda
Kimdi bana benziyen baktığım aynalarda
Senden başkası mıydı o sessiz beklediğim
Bir zamanlar sen vardın ya ben böyle değildim
Kim bilir ağlamayı ölüp kendi kabrinde
Sensizliği bu türlü benim kadar kim bilir
Akşam karanlığında herkes gider o gelir
En sevdiğim çiçekler çürümüş ellerinde
Kim bilir ağlamayı ölüp kendi kabrinde
Ya sensizlik ölmekse her gün bir başka türlü
Ya bir şey olmamaksa sen olmak o yerlerde
Yaşamak nerde hani yaşamak gücü nerde
Bilinmez sensiz kalan yaşıyor mu ölü mü
Ya sensizlik ölmekse her gün bir başka türlü
Alt 04-04-10, 22:01   #8
ღ♥ღ EFuLim ღ♥ღ

Sevdim Seni
Seni sevmek öyle güzel ki Çünküsü ve nedeni yok bu sevginin Birşeye bağlı olarak sevmek istemiyorum çünkü Seni sadece sen olduğun için seviyorum Eskiden hep ben diye başlardım cümlelerime Şimdi biz diyorum farkında mısın? Sen ve ben yani biz yani ikimiz Biliyor musun en küçük olmusuzlukta ölmeyi düşünürdüm eskiden Risklere girmekten korkardım Şimdi birçok riski göze alabiliyorum Hem de ölmeyi düşünmeden Sen varsın çünkü biz varız Ve tüm zorlukları birlikte aşacağız Sen yokken günler birbirinin aynısıydı Hiçbir fark yoktu ve hayat öyle boştu ki benim için Seninle birlikte yepyeni bir sayfa açtım hayatıma O sayfa öyle güzel ki hiç sonu yok Hiç karalama silme yok Herşey ilk günkü gibi Bana güç verdin , destek oldun ve Herzaman güvendin Hayallerim hedeflerim oldu sayende Düşlerim gerçeklerim Ve geleceğim Unutma ben senin geleceğinim Sen de benim Çok zorluklar var önümüzde Ne kadar güçlüyüm bilmiyorum Günün birinde bir taşa takılıp düşebilirim Ya da yuvarlanabilirim bir uçurumdan aşağı Ama yanımda sen oldukça Korkmuyorum hiçbir şeyden Ne taştan, Ne uçurumdan , Ne de ölümden AŞKI ögrendim seninle papatyam Sevmeyi ve sevilmeyi Geçmişin hiçbir önemi yok benim için Değiştiremem çünkü Gelecek de çok önemli Ama daha önemli birşey var ŞİMDİ Yaşadığımız içinde bulunduğumuz an Ve ben şimdi çok mutluyum

ÇÜNKÜ SENİ SEVİYORUM ÇÜNKÜ SENİ SEVMEK ÇOK GÜZEL ÇÜNKÜ SENİ SEVMEK : HER YENİ GÜNE SENİNLE BAŞLAMAK VE HER GÜNÜN BİTİŞİNDE HERŞEYE RAĞMEN SENİ SEVMEK ÇOK GÜZEL DİYEBİLMEK

İki beden , iki farklı yerde olsa bile ruhların buluşmasını ne engeller…Ruhumu sana adamalıyım Ruhum senin olmalı Sen ruhumu güzel kıldın Seninle ruhum yeryüzünde yaşamaktan her zamankinden daha fazla mutlu İzin ver ruhum sende kalsın Bu kararı kalbim ve bedenimle aldık Kalbimde bedenimde bu karardan dolayı ferah Çünkü sen ruhumu kendinle donattın Gülücüklerinle, sözcüklerinle, bakışlarınla!
Biliyorum ki sen en nice mutluluklarla bezeli yaşamlarda uyumalısın Fazlasıyla hak ettiğin sevinçlerin gelmeli bir bir yüreğine Gelmeli ki; geçmişinde ki acıların buhar olup kaybolmalı tümden Öykülerinde ki sevinçler seninle yaşamalı hep Senin olmalılar dirilip Yüreğini geçmişindeki loş boşluktan çekmeliler Çekip akmalılar yaşamına Akıp sarılmalılar sana sonu gelmez bir nehir gibi
Titreyen yüreğine merhem olmalı yaşayacağın her an Sen ve kalbin gözyaşlarını sadece mutlulukların için tüketmeli Geçmişin asla ağlatmamalı seni Ağlatırsa bile her ağlayıştan sonra daha fazla mutlu olmalısın Çünkü yüreğin uçsuz bucaksız bir iyilik tarlası Biliyorum ki bu tarlayı o iyi, sıcak umutların çapaladı hep Geçmişinin sana sızılarla örülü dikenli tellerle barikat kurmasına rağmen masmavi bir tarla yarattın içinde Gelecekteki mesut düşlerin bu tarlada saklıdır
Hayallerin birikmişlikten ağırlaştı farkındayım Hayallerden çekindiğini, ürktüğünü de biliyorum Ve her şeye rağmen hayallerin sana yaklaşmasından korkmadığını da biliyorum! Hayallerin mavi tarlanda gerçek olup misafir olacaklar yüreğine Senin incitmeye çalışanlar hatta incitenler oldu Buna engel olamadın Ama hayallerine zarar verdirtmedin! Çünkü hayallerin senin için kutsal ve özgür Emin ol hayallerin de senin için aynı şeyi düşünüyorlar Sen ve hayallerin senin gerçeğin Gerçeklerinse senin güzelliklerinle yoğrulmuş kalbinin yaşama bakan uzantıları
mavi tarlanda mutlu olmanı arzuluyorum yaşamının sonuna kadar! Benimle mutlu olmak istiyorsan ben yeryüzünden göçene kadar kalbim senin! Ruhlar asla kaybolmazlar İnan bana bir an bile ruhumun senin olmasından pişmanlık duymayacağım Zaten eğer alırsan ruhumu ona yabancılık çekmeyeceksin Çünkü tamamen seninle dolu! Seninle ve yaşattıklarınla Seninle ve sözcüklerinle Seninle ve geleceğinle

Beni deli bir sevdaya sürükledinuzun zamandır hasret kaldığım duygular denizinde yüzüyorum şimdigeçmişin karanlığından,adı batasıca acılardan,hiçlik duygusundan ve yalnızlığın hüznünden kurtardındünyayı yeniden yaşanır kıldın,hayatıma heyecanlar,yeni umutlar ekledinhayal etmenin ne kadar güzel bir şey olduğunu öğrettinteşekkürler sevgilim
dünyada herkesin bir eşi,bir ruh eşi var biliyorumkimisi hiç bulamadangöçüp gider hayattankimisi şanslıdır,bulur ve mutlu yaşarben de o şanslılardanı işteçünkü buldum seniçıkmasaydın karşıma,hayat boyu sürecek bir arayışın içinde olacaktımher karşıma çıkana'işte bu o' diye sarılıp yanılacaktımmutsuzluk mutsuzluğu kovalayacak,umutsuzluk hayatımın heryerini saracak ve ben senin yokluğuna alışacaktım;ama varsın,iyiki varsınteşekkürler sevgilim
hayatımda ilk kez birine güvenmenin ne demek olduğunu anlıyorumilk kez hiçbir kaygı duymadan yaşıyorum aşkıihanetlerin,yalanların yer almadığı bir sevda bizimkisioysa karşımdakilere her an bir şey yapacakmış gibi bakardım daha önceyaptılar dahoyratça harcadılar duygularımıgüzele dair ne varsa yok ettilerçaresiz,güvenmeden yaşamayı öğrendimyüreğimi korumak için öğrenmek zorundaydımher sevdanın derin bir yara açtığı yüreğimin bir başka darbeye daha dayanacak gücü kalmamıştı çünküve sensildin bu kötü anılarısevdan,insan sevgisini yeniden aşıladı içimeteşekkürler sevgilim
aşkımızı güzelleştirmek için çabalıyorsun,bu bana onur veriyorbir aşk için çaba göstermelibunun en iyi kanıtısın senbeyninle,yüreğinle seviyorsun benibenliğini adadın aşkımızabil ki ben de öyleyimbiliyor musun,sensiz geçen her dakika,benim heycanımı dahada artırıyorsadece bu heyecan için bile binlerce kez teşekkür etmeliyim sanateşekkürler sevgilim

Nasıl usulca,habersiz girdim hayatınaÖylece giderimBen bile bulamam izlerimi

Kış gününde yanmaya,kahkahalarla ağlamaya,kendimi anlamamaya başlayınca anlayacağım sensizlik geldiAma dönemem,gelememBu kısa bir bahardıBu dalda zaten kurumuş bir tek yaprak vardıŞimdi onu da bırakıyorum rüzgarlara

Ya bir hayal kursam,yada bir hayalin arkasına saklansamYazmak bile zor gelirken,kalemimi ağlatsamBilirsi sudan korkarımBir havuza mı atlasam?

Bu kadar düşünürken seni ve düşmüşken bu anlamsızlığa,ne yapsam?
Bir kelebek kanadıyla yüzümü okşarken bahar,herşey yeniden dirilmeye durmuşken,ben bu mahzunluğu nere gizlerim?Ne uzansam dokunabilirimNede gidecek takatim kalır

Bu gidiş doğru zamandaDoru yöne olmaktaYanlış olan ,bahar diriltirken canları,benım canım solmakta
Alt 04-04-10, 22:01   #9
ღ♥ღ EFuLim ღ♥ღ

Söz vermistin kisa ayrilik var diye
Bak yil oldu sen yine yoksun
Senden ayri kalmak kahir derdin
Sensiz her saniye kahir
Senden ayri yasamaktansa
Hosgeldin ölüm derim derdin
Gec olsa anliyorum
Tüm gercekler sadece lafda gercekmis
Simdi soruyorum real olmayan lafda kalan
Seviyor görünüp biranlik heves icin
Seveni aldatmak Hangi ask,in kanununda var
Simdilik sen kazandin bu ask oyununu
Sakin ola sen düsme benim halime
Bak söz vermistin kisa ayrilik diye
Yil oldu sen yoksun yine

Karanlıkta, sessizce yatağımın üzerine oturup,
Seni düşünüyorum
Beni ne kadar incittiğini
Ya da başka türlü
Nasıl daha kötüsünü yaşatabileceğini bana
Yaşatamazsın herhalde…
Bana sensizliği yaşatıyorsun
Bunun daha kötüsünü düşünüyorum
Ne olabilir diye
Bu kadar düşüncelerin arasında
tuhaf olan ne biliyor musun?
Garip olan…
Her şeye rağmen…
Seni o kadar çok sevmeme rağmen
Şu an seni özlemiyorum!!!
İçimdeki her şeyi yıktın
Yıktın da gittin hayatımdan
Sadece yaşanmamışlıkların ya da
yarım kalanların özlemini yaşıyorum
Şu an tek başıma
Seninle her zaman beraber olamamanın;
Yüzüne karşı seni seviyorum diyememenin;
Saatlerce baş başa yürüyememenin ve her şeyin…
Dedim ya; Yaşanmamışlıkların özlemini yaşıyorum
Ve asla yaşanmayacak olanın…
Alt 04-04-10, 22:02   #10
ღ♥ღ EFuLim ღ♥ღ

_Ağladığımda Mendilim Ol_

Dün yine gökyüzünün masmavi görkemi ve hayalini çizdiğim bembeyaz bulutlarının altında seni bekledim Uzaklarda gülümseyen gökkuşağının renkleri içinde aradım seni, yoktun Yokluğun, bir canavarın dişlerinde yüreğimi kemirip duruyor Yokluğun cehennemim, yokluğun zifiri karanlığım, zindanım oldu Belki, bir köşeden çıkıp gelirsin diye bütün gün seni düşleyip, gözlerim ufukta, kucağım dolu sevgi, yüreğimde binbir umut yeşertip ve ölesiye bir özlemle bekledim seni, gelmedin Seni ne kadar özlediğimi bilmiyorsun Bir bilsen seni ne kadar çok özlediğimi; dağları, tepeleri aşar, denizleri, ovaları devirip gelirdin bana

İçim özleminle nasıl dolup taşıyor, özleminle nasıl tutuşuyor bir bilsen Yüreğimin bütün bentleri paramparça sensiz Şimdi yüreğimin her kıyısından özlem sızıyor Yüreğime de söz geçiremiyorum artık Biz bu dünyada seninle çıkarsız, yalansız, hilesiz hesapsız sevdik birbirimizi Yüreğimizin bembeyaz tuvaline maviyi fonlayarak ve aşkın da kıpkızıl resmini de çizerek; insanları, kuşları, dağları, çiçekleri, suları da öyle hilesiz sevmiştik

Biz seninle bütün engellere rağmen, bitmez tükenmez bir azimle sevginin doruğuna erişmek için tırmandık hayat yokuşunu Ve bitip tükenmeyen bir aşkla sevdik birbirimizi Biz seninle uzak dağ başlarına yazdık umutlarımızı Denizlere, dalgalara, fırtınalara, acılara, korkulara, uçurumlara yazdık sevdamızı Biz seninle kanatları sevdalı iki güvercindik mavi göklerde Kanat çırptıkça yükseldik sevdalara, yükseldikçe sevdalara avcılar düştü peşimize

Zamanın acımazsızlığına, aramızdaki mesafelere, etrafımızdaki çirkinliklere, günübirlik aşklara, saldırılara, satılık sevgilere rağmen, biz yine de yüreğimizde hiç sönmeyen bir yangınla özledik birbirimizi, en kutsal aşkla sevdik, kirletmeden umutlarımızı bekledik

Senden ayrılalı günlerin, ayların, yılların nasıl geçtiğini bilemez, hesabını tutamaz oldum Her seher uyanınca dağların esen rüzgarlarına açıyorum penceremi, o ölümüne özlediğim kokunu getirir diye Bir nebze de olsa dindirir yada söndürür diye yüreğimdeki özlemin ateşini

Her gece menekşe rengi gözlerini demledim hayalimde İpek saçlarını, sevdalı gülüşlerini, inci dişlerini demledim Ne çok severdin yayla yollarında türküler söylemeyi, ellerimi avucunun içine alıp, başını göğsüme dayamayı Şimdi her gece, insana hayat veren ve yüreğime nakış nakış işleyen sevda sözlerin dolaşıyor kulaklarımda , paylaştığımız ümit dolu tatlı hayalleímiz

Yılmak yoktu bizim için bu yolda Ağlamak, sızlanmak yoktu, geriye dönmek hiç yoktu Zordu, çetindi bizim sevdamız ama her şeye ve çekilen tüm acılara değerdi Sabır diyordun Sabrı, ümit etmeyi, sevmeyi, zorluklara karşı direnmeyi de senden öğrenmiştim Konuşurken insanın yüzüne dosdoğru bakmayı, dürüst ve namuslu bakmayı, merhameti, acımayı, insan gibi düşünmeyi senden öğrenmiştim Senden öğrenmiştim sevdalara türkü yakmayı

Şimdi Ren nehrinin kıyısında dalgın bakışlarla dalıp dalıp gidiyorum uzaklara Gökyüzü masmavi ve saatler yorgun bir su gibi akıp gidiyor gözlerimde Ufka, gökmavisinin kızılla birleştiği o ince sıcak ve yumuşak çizgiye bakıyorum Bir kuş gelip konuyor saçlarıma, yüreğimi ipekten kanatlarına sarıp sana gönderiyorum

Seni düşünüyorum Seni düşünmek gökyüzü olmak gibi bir şey bazen, ya da rotası belli olmayan bir gemiye binip, yeni iklimlere yelken açmak gibi İnsan olmayan bir adada inip, Robinson gibi insansız bir yaşam kurmak istiyorum Ve o adada bir ömür yalnız seni beklemek istiyorum

Saatler su gibi akıp gidiyor Bir gemi yanaşıyor kıyıya, inen yolcuları izliyorum, sen yoksun “ Kahretsin !” diyorum” Ne olur çıkıp gelse, sarılsa boynuma” Bir gemi uzaklaşıyor limandan Suların devinimleri akıyor gözlerimde, karışıp gidiyor uzaklara Seninle suyu pırıl pırıl bir pınarın başında buluşmak, ellerini tutmak, yüreğinin sımsıcak yerinden, menekşe gözlerinden, narçiçeği dudaklarından öpmek, serin nefesini doyasıya içmek ve doyasıya içime çekmek geçiyor içimden Sonra sarılıp, sımsıkı kucaklamak ve sevinçten havalara uçmak geçiyor

Ağladığımda mendil, güldüğümde kahkaha, susadığımda su olmanı, uyuduğumda rüyalarıma girmeni, her sabah alnımdan öperek uyandırmanı istiyorum

Her gece kuş olup sana doğru uçmak, ardında serin rüzgarlar bırakarak, dağlar, denizler, ormanlar aşıp, bir pınarın başında menekşe gözlerine konmak geçiyor içimden Dalgın bakışlarından, sevdalı yüreğinden öpmek geçiyor O an bütün ağaçlar diz çökmeli diyorum, özleminle kanayan yüreğime Bütün yıldızlar göz kırpmalı mutluluklara “Allahım bu kadar mutluluk çok” deyip, ellerimi gökyüzüne kaldırıp ağlamalıyım Gökler de ağlamalı benimle, bulutlar, ırmaklar, yıldızlar da ağlamalı

Şunu bilmelisin ki, nerede olursam olayım, hangi iklimde kalırsam kalayım, vakti geldiğinde bir gün mutlaka, yüreğim alıp beni sana getirecektir Ben buna bütün kalbimle inanıyorum, sen de bütün kalbinle inan Hiç bir yol bilmesem de, gelmeye kalmasa da mecalim geleceğim inan Bekle

Sevgiler büyüttüm

kır çiçeklerinden, güneşin kanını emen

umutlar yeşerttim bahar renginde al yeşil

dağlarda kar erirken ceylanlar emzirdim

melekler uyandırdım her tan ağardığında

toplamak için bütün düş kırıklarını aynalardan

yıldızlarla selam yolladım sana

ve her gece mavi bir kuş tutup avuçlarıma

dudaklara gül ve rüzgar iliştirdim dağların doruklarına

gelmedin

upuzun köprüler kurdum içimdeki yolculuklara sana kavuşmak için

beyaz günlere uzandım beyaz atlarla, sana getirsinler diye umutlarımı