hoSSohbeT.com  Sohbet  forumlari

Anasayfa Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   hoSSohbeT.com Sohbet forumlari > Sevgi - Aşk - Tutku > Aşk
Kayıt ol Yardım Sohbet Gazete oku Diyetsaglik Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Aşk Aşk nedir?

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-12-09, 14:49   #1
(İroji Nemrin Daye)

tantana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 20254 tantana 1000 tantana 1000 tantana 1000 tantana 1000 tantana 1000 tantana 1000 tantana 1000 tantana 1000 tantana 1000 tantana 1000 tantana 1000
Beni Bekleme Sevgili!

Hepsi kırılıp parçalandı. Ne varsa [Üye Olmadan Linkleri Göremessin! Üye Olmak İçin Tıkla...]ımıza ait kirletip kenara attık. Vakit geç oldu artık dönmek zor. Sen b[Üye Olmadan Linkleri Göremessin! Üye Olmak İçin Tıkla...]a bir ele dokundun ben yabancı bir kuşun kanadından düştüm. Biz ayrılalı sanki bir asır oldu. Şimdi “gel” diyorsun; beni bekleme sevgili!

Beni Bekleme Sevgili!

Seni hala kalbimin bir köşesinde saklamadığım için değil; geçirdiğimiz zamanı değersiz kıldığım için de değil; artık çok geç oldu dönemem dönemeyiz. Sevda dediğin narin bir çiçek gibidir toprağından sökülen tohum bir daha yeşerir mi?
Üstümüzden yıllar geçti. Sen b[Üye Olmadan Linkleri Göremessin! Üye Olmak İçin Tıkla...]a kollarda aradın beni biliyorum çünkü ben de seni bulamadık. Kimse sen gibi dokunmadı kimse ben gibi sarılmadı. Pişmanlıklarımızla girdik yabancı yataklara birbirimizin düşlerini gördük ait olmadığımız uykularda. Ne acı!
Barışalım istiyorsun. Her şeye yeniden başlayıp temiz bir sayfa açalım şu hayat denilen romana beceririz sanıyorsun. Zannediyorsun ki bunca tecrübe kalp yarası değerini yükseltir [Üye Olmadan Linkleri Göremessin! Üye Olmak İçin Tıkla...]ın. Yanılıyorsun!
Ne zaman nefeslerimiz yakınlaşsa yok olduğumuz anları düşüneceğiz. Daha mı çok sevilmiştik daha mı güzel sevişmiştik nasıl öpmüştük yabancıları hasretle hep aklımıza gelecek düşüneceğiz. Oysa biz de yabancıydık bir zamanlar birbirimize biz de b[Üye Olmadan Linkleri Göremessin! Üye Olmak İçin Tıkla...]a bir kalbin üstünden atlayarak gelmiştik. Orasını unutacağız. Sanki doğduğumuzdan beri kalbimiz b[Üye Olmadan Linkleri Göremessin! Üye Olmak İçin Tıkla...]aları için hiç çarpmamış gibi kendimizi tapulayacağız birbirimize.
Anıları hafızamızı silip atmazsak yeniden başlamak zor iştir. Hadi başladık diyelim ne kadar devam edebiliriz ki? Sen beni ben seni aynadaki yüzümüzden bile iyi tanırken nasıl kandırırız aklımızı?Barışmak ruhumuzdaki eskimişliği silecek mi? Önceden kimsenin oturmadığı bir eve taşınsak daha önce keşfedilmemiş bir ada bulup içine sığınsak hiç kullanılmamış eşyalar alsak kendimizi kandırabilecek miyiz? Yeni gibi olsak da gerçekte biz yeni miyiz?
Sırtında kaç tane ben olduğunu bilirim. Kızınca ne yaptığını hangi yemeği sevdiğini annene neden bu kadar öfkeli olduğunu hepsini bilirim. Ben yokken bunlar değişti mi? Nasıl uyuduğumu hırslarımı inadımı ezbere bilmez misin? Bedenimin kıvrımlarımı televizyon seyrederken çerez atıştırdığımı çorapları içe doğru katlayarak çekmeceye koymaya sinir olduğumu unuttun mu? Sen de beni ismin kadar iyi bilmez misin?
Sen yokken ben değişmedim. Hala aynı şekilde seviyorum hala kitap okumadan uyumuyorum geceleri ve hala sigara içiyorum. Sadece olgunluk çöktü yüzüme tepkilerime ama ben hala ayrıldığın kadınım. O yüzden seni beni boşuna bekleme sevgili……

Çıma ez daye..??
tantana isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Bookmark Post in Technorati

• Submit Thread to Digg Digg
  • Submit Thread to del.icio.us del.icio.us
  • Submit Thread to StumbleUpon StumbleUpon
  • Submit Thread to Google Google
  • Bookmarks

Seçenekler
    Stil