hoSSohbeT.com  Sohbet  forumlari

Anasayfa Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   hoSSohbeT.com Sohbet forumlari > Sevgi - Aşk - Tutku > Aşk
Kayıt ol Yardım Sohbet Gazete oku Diyetsaglik Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Aşk Aşk nedir?

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-12-09, 16:41   #1
(İroji Nemrin Daye)

tantana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 20254 tantana 1000 tantana 1000 tantana 1000 tantana 1000 tantana 1000 tantana 1000 tantana 1000 tantana 1000 tantana 1000 tantana 1000 tantana 1000
Sessizliğimi Bozan Akşamın Şarkısı..

Günlerdir Limon (sarı araba!) ve ben serin bir sessizlik içindeyiz. Bir iki üç tıp oynamışız! Sus olmuş her şey. Neredeyse seçici konuşmazlık hastalığına yakalanmışız. Bi hekim görse tanı alacak düzeydeyiz.
Konuşmuyoruz. Birbirimize hal hatır bile sormuyoruz. Çünkü bazı zamanlar vardır ki beklemek gerekir. Konuşmaktan bile gitmek gerekir. Takvimler Nisan olsa bile! Hiç konuşmamak gerekir. Bu gibi zamanlarda kelimeler ne anısal ne de anlamsal olarak bir şey ifade ediyor.
Birincil ihtiyaçlarımızın bile önemi kalmamış. Uyku zaten ancak bedenim yorulduğunda 4-5 saat kadar sığındığım bir yolculuk. Yemek! En son ne yedim ne zaman yedim? Süte boğulmuş çeşitli aromalardaki kahvede artık tat vermiyor. Suya döndüm! Sadece iş için konuşuyorum. Durumu iyi idare ediyorum. AYS (Akdeniz gözlü bana yakın Kadın!) işin farkında ama elleşmiyor.
İşte bu minvalde dolaşırken bizim Duygu Can (radyo!) açıldı.. Bir şarkı başladı. İkinci işime doğru gidiyorum. Yollarda yağmur havası. Ortada yağmur yok. Yollar boş! Herkes maça hazırlanıyor. Bu sefer kim bikini giyecek? Bence bikini yetmez yokini ile gezsinler! Ama bunun bile önemi yok. Soyunsunlar! Ama kendilerine karşı soyunsunlar.. Keşke tüm şu sesler susabilse..
**

ne verdin [Üye Olmadan Linkleri Göremessin! Üye Olmak İçin Tıkla...]a?
ne verdin ki sen?
ıslanan bir mendilden b[Üye Olmadan Linkleri Göremessin! Üye Olmak İçin Tıkla...]a
bir anlık meşke harcadın beni
biraz vicdan olsaydı keşke..

**
Vicdan ve [Üye Olmadan Linkleri Göremessin! Üye Olmak İçin Tıkla...]. İlginç bir ikili.. Söyle bakalım şarkını arkadaşım. En vijdansız aşık duruyor karşında. Kendine karşı bak ne kadar vijdanlı! Aklıma Şener Şen geldi. Veriyor musun derya Münür Özkul’a defalarca izlediğimiz o filmde Vecihi.. Baba kaşıyla hayır der Ayşen Gruda ağlamaklı.. Kara vijdanlı diye şarkı başlar ardını döner ve gider Vecihi.. Her film aslında bir kare benim için.. Şarkı devam ediyor.. Duygu Can (radyo!) sessiz. Limon (sarı araba!) vitrin gezme modunda 40-50 km hızla gidiyor..
derin kederlere sal beni
canın sağolsun da kır beni
sevdamızı yağmura yazdım
bir serçe üşürken gör beni..
Ne kadar manipülatif bir şarkı! Kayahan’ın atın beni denizlere şarkısından bile daha manipülatif. Kardeşim kedere dalacaksan bana ihtiyacın yok! Sevdayı yağmura yazma. Üzerimize yağar diye inledi Limon (sarı araba!).. Sadece sustum.. Şarkı güzeldi aslında..
kanadım kırık yüreğim savruk
yıkmaz beni derdinden başka
sevdalar buruk insanlar çürük
sen de masum olsaydın keşke..
Sevdalar bitince insan neden hep karşıdakine dönüyor. İlginç olanıysa ben kendime dönüyorum. Sessizliğe sarılıyorum. Ölümleri anımsıyorum. Kayıplarımı sarıyorum. Masumiyet denilen zırh ne ki? Sessizlik her şeyi örten bir gece mi?
kayan yıldızlara say beni
batan gemilere koy beni
o vefasız taş yüreğinde
bir çığlık koparken duy beni..

Annem’in telefonu beni kendime getirdi. Gülümsedim! Çok uzun zamandır bunu yapmadığımı fark ettim. Acıktığımı fark ettim. Maç için herkes geliyor. Tüm kuzenlerin.. Geç kalma.. Bikini giymedim ben hiç dedim.. Güldü! Ben de dedi Annem! Müzik mi dinliyorsun dedi.. Sessizlik bozuldu yani.. Güldüm! Farkındasın yani dedim.. Hadi gel artık sesini özledim! Yüzünü gözledim. Gözlerindeki kendimi görmeyi özledim dedi. Canlı bana yaşama enerjisi veren kızımı özledim. Zeki Triko’da indirim varmış ikimize bikini alıp geleyim mi dedim! Güldü! Ahmet Çakar bize yollar dedi.. İşte bu arada Şarkı bitti. Sonu neydi derseniz.. Unuttum gitti!

Çıma ez daye..??
tantana isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Bookmark Post in Technorati
Alt 08-12-09, 17:10   #2
Asistan

Necmi_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 131 Necmi_06 1000 Necmi_06 1000 Necmi_06 1000 Necmi_06 1000 Necmi_06 1000 Necmi_06 1000 Necmi_06 1000 Necmi_06 1000 Necmi_06 1000 Necmi_06 1000 Necmi_06 1000
--->: Sessizliğimi Bozan Akşamın Şarkısı..

çok uzunya gözüm agrıdı okuyana kadar :P
İSMET ÜNÜNÜ
Necmi_06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-12-09, 17:15   #3
(İroji Nemrin Daye)

tantana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 20254 tantana 1000 tantana 1000 tantana 1000 tantana 1000 tantana 1000 tantana 1000 tantana 1000 tantana 1000 tantana 1000 tantana 1000 tantana 1000
Cevap: Sessizliğimi Bozan Akşamın Şarkısı..

:)) ama güzeL
tantana isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

• Submit Thread to Digg Digg
  • Submit Thread to del.icio.us del.icio.us
  • Submit Thread to StumbleUpon StumbleUpon
  • Submit Thread to Google Google
  • Bookmarks

Seçenekler
    Stil