hoSSohbeT.com  Sohbet  forumlari

Anasayfa Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   hoSSohbeT.com Sohbet forumlari > Sevgi - Aşk - Tutku > Aşk
Kayıt ol Yardım Sohbet Gazete oku Diyetsaglik Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Aşk Aşk nedir?

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04-11-09, 19:00   #1
Banned

Tecrübe Puanı: 0 EnGiN 1000 EnGiN 1000 EnGiN 1000 EnGiN 1000 EnGiN 1000 EnGiN 1000 EnGiN 1000 EnGiN 1000 EnGiN 1000 EnGiN 1000 EnGiN 1000
EnGiN - MSN üzeri Mesaj gönder
Cocuktum Cünkü..

Kimseye kin gütmezdim ..
Gurur nedir bilmezdim ..
Ağlardım ama ..
Gözyaşımın değerini fark edemezdim ..
Bi amca vardı mahallemizde ..
Ne zaman ağladığımı görse ..
Elinde bir şeker uzatırdı yüzüme ..
Yeterdi o şeker Gözyaşlarımı dindirmeye ..
Yeterdi kirpiklerimin kurumasına ..
Gözyaşımı tebessüme çevirir mutlu ederdi beni o amca ..
Ve O renkli şeker ..
Çocuktum çünkü ..
Maviydi düşlerim ..

Bi çocuk vardı mahallemizde ..

Onun yüreği vardı benim ise param ..
O çocuk olsaydım keşke ..
Ben oyuncaklarımla oynardım ..
O kardeşleriyle ..
Ben bakkaldan çikolata alırdım ..
O sokakta mendil satardı ..
Onun duyguları vardı benim oyunlarım ..
Bazen üzgün görürdüm onu ..
Oyuncağımı uzatırdım ona ..
Oynardık beraber ..
Özledim ben onu ..
fark edememişim küçüklüğümü ..
Çocuktum çünkü .
EnGiN isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Bookmark Post in Technorati
Alt 04-11-09, 19:02   #2
Banned

Tecrübe Puanı: 0 EnGiN 1000 EnGiN 1000 EnGiN 1000 EnGiN 1000 EnGiN 1000 EnGiN 1000 EnGiN 1000 EnGiN 1000 EnGiN 1000 EnGiN 1000 EnGiN 1000
--->: Cocuktum Cünkü..

Çocuktum daha ..
Henüz maviydi hayallerim ..
Tazeydi Heveslerim ..
Şikayetçi değildim yaşamaktan ..
Ben bile fark etmemiştim çocuk oldugumu ..
Nasıl da geçmiş güzel günlerim ..
Çocuktum ..
Maviydi düşlerim ..

Ne zaman üşüyen birini görsem ..

Kızardım Soğuklara..
Nerde ağlayan bi arkadasımı görsem ..
Sanki bende ağlardım ..
Bindiğim salıncağın tadı hala aynı ..
Eksik olan tekrar bindiğimde aynı mutluluğu alamamak ..
Çocuktum işte o zaman ..
Maviydi benim düşlerim ..

Yağmuru severdim ..
Ama yağmurun ıslattıgı üsüttüğü birini görsem ..
Mikail ‘ e şikayet ederdim ..
Ama o yağdırıdı ..
Dinlemezdi beni ..
İşte o zaman ..
Yağmurada küserdim Meleklere de …
Çünkü Maviydi o zaman benim düşlerim ..

Yağmurdan nefret bile ederdim bazen ..

Şimsek Çıkarttıgı zamanlarda ..
Sonra o küçücük gözlerimle seyrederdim şimşeği ..
Evimin penceresinden ..
Ya korkan arkadaslarım ..
Onların evi yoktu ..
Sokaktı onların evi ..
Onlar seyredemezdi ben gibi penceremden ..
O zaman anlayamazdım bunu ..
Çocuktum çünkü ..
Maviydi düşlerim ..

Kimseye kin gütmezdim ..
Gurur nedir bilmezdim ..
Ağlardım ama ..
Gözyaşımın değerini fark edemezdim ..
Bi amca vardı mahallemizde ..
Ne zaman ağladığımı görse ..
Elinde bir şeker uzatırdı yüzüme ..
Yeterdi o şeker Gözyaşlarımı dindirmeye ..
Yeterdi kirpiklerimin kurumasına ..
Gözyaşımı tebessüme çevirir mutlu ederdi beni o amca ..
Ve O renkli şeker ..
Çocuktum çünkü ..
Maviydi düşlerim ..
Alt 04-11-09, 19:02   #3
Banned

Saklı düşlerimin tek hakimi
Bir şiir oku bana bakışlarınla
Yağmuru ve susayan toprağı anlat
Sonbaharı sararan yaprağı anlat
Dün geceki benli rüyanı
Hani kuşlarına söylettiğin ilk söz
Birde biri varya anlatman gereken
Hadi yürek yaram canözüm ; onu anlat

Bir bakışın bin mana içerir derdin
Bir gözyaşı olsun
Yada bir tebbesüm ile bana beni anlat
Bir ceylan anlat bana gözleri seninkine benzeyen
Bir de sen kokan aşkı anlat bana illaki ebedi olan

Bana sen kokan bir yer anlat
Laleyi menekşeyizambağı anlat
Leylayı Aslıyı Zin i anlat
Yanlızlığıayrılığı
Gerçek ölümü birde sensiz beni anlat
Yada umudu pembeyi göğün mavisini anlat
Saklı düşlerimin tek sahibi

Ah yürek yaram
Hadi konuştur gözlerini
Duymak istediğim sözleri anlat
Sadece iki kelime bilirsin
Önce ben söyleyeyim canözüm
______ Seni Seviyorum ______
Hadi yürek yaram sıra sende
Alt 04-11-09, 19:03   #4
Banned

Mevsimin Getirdiği ''Yağmur''sun Bana...

Islanıyorumdenizin üzerinde martılar uçuşuyor . Küle batırılmış tenlerinde yağmur kokusu.Dalgaların kat kat yükseldiği bir ummanla boğuşuyorum . Bulutların makyajı akıyor içime ve ben yüzümü ayrılıkla yıkıyorum.
Yolların saçlarına yapraklar yapışıyor karıştırıyorum geceyi suskunluğun ertesinde ufkadalıyorum.Bastığım kumsalda deniz iyot karıştırıyor ruhuma.
Acılarıma ayaklanıyorum.Seninle başlıyorum zamanın diğer yarısına.Kapıların ardında yanan ışıklardan bir hüzme oluyorum dudaklarına.Sadece izi bulunmayan bir hasret kalıyor bana ucu yanık elektronik postaların köşelerinden.
Dalıp gidiyorum yosunların kimsesizliğine . Sanki hiç olmamış gibi balık oluyorum.Yüzgeçlerimde oksijen baloncukları dans ediyor . Yeryüzünü göremiyorum . O masmavi rengi sanki artık hiç tanımıyorum.
Ne okuyorum sonrasında ne de yazabiliyorum aşkı sana. Sen anlatıyorsun bana ben iki elimi bırakıp yangın yerinde yani yüreğimde hiç yazmayan bir kalemin
alışılmadık gölgesinde sana çoğalan düşlerimle seni dinliyorum.
Sevmeliyim diyorum seni aklıma zıpkın gibi girdiğin uzaklardan . Görmeliyim diyorum . Daha çok içime çekebilmeliyim seni . Derken ucu bucağı sınırsız bir okyanus sessizliğinde seni buluyorum . Sor beni yalnızlığa diyorum . Daha önce yazdığım gibi . Anlatsın kaç iklimi sırtımda taşıdığımı sana . Bilmezsin biliyorum.
İlmek ilmek saçlarına dolanan yıldızlara bakıyorum . Göz kırpıyorum belkide sana . Bir yanda yankısı vücuduma mimlenen derin bir sabrı tırnaklıyor gözlerindiğer yandan uğultusu başımdan hiç eksik olmayan rüzgarlarına tutunuyor ellerin.
Hiç bulut olurken gördünmü sen beni.Güne uyanan sevinçlerini kumlara bıraktın mı yakamoz parıltılarının peşi sıra.İskele ayaklarına yaslanıp çaresizliğe verdin mi yüreğini.
Denize karşıhiç deniz oldun mu sen benim gibi.Günün en sakin zamanlarında hoyrat bir alışkanlığa terkettiğim hatıralarımı çalıyorum aşktan yana . Serenad öykünmelerinde paranoya kurgularına gömülüyor tutkularım . Bir varım bir yokum . Yokluğunun çoğuluyum.
Özlemek sol yanımda ağrısıdinmeyen bir yarayı deşiyor hesapsızca. Çekip vursalar beni bu saatten sonra yinede illaki sen diyorum.
Dalgalar yüzümde yıkıyor suskunluğun kalelerini . En olmadık anda tutuyorum kendi ellerimden sana geliyorum.
Var mısın diyorum var mısın yalınayak koşmaya hayata . Cam kırıkları ile kaplanıyor hayallerim . Varmadan daha sabaha.
Eski bir evin çatı arasında tozlanıyor ışığın avcundaki silüetler.Kitaplar bir kaldırılıyor bir çıkarılıyor aşk adına . Şiirler bir yazılıyor bir siliniyor sevdaya infaz edilen uykularına.
Nefes nefese kalıyor yüreğim . Neon ışıkları altında tenime bırakılan suskunluğun peşindeyim.
^^Yeryüzünü terkediyor gençliğim ve denizde balık olmayı bekliyor sendeki düşlerim.
Külbastı bir martıya yem olmadanbelkide bu son dileğim.^^
Alt 04-11-09, 19:04   #5
Banned

Yıldızlara Kapat Gözlerini

Yine güneşin üzerine zifiri karanlıklara örtüldüğü gecelerden sesleniyorum sana...Yıldızların geceye sevdanın yüreğime vurduğu saatlerdeyim yine..Üç duvar ve duvarlara sinmiş yalnızlık..İçimde sensizlik yalpalıyor sessizliği...Ürperiyorum sokağımı işgal eden ayazlardan.Acılarının bağdaş kurup oturmuş yalnızlıklarda dayanma sebebin olan gamzelerimden seni mahrum etmekten korkuyorum...Sana sığınıyorum..Göz çukurlarının altındaki ince cizgilere sığınıyorum...

Yüreğimi sana bırakıyorum...Gece değil gözlerinde yaşanan...Sanki sıcak bir deniz gibi gözlerindeki nem....Bırak ne olur yüreğinden nefes alayım kurak topraklarıma...Bir dem cekeyim hücrelerinin ateşe vurulduğu saatlerde..Ve karanlıklar üzerime cullanmadan gözlerindeki güneşi sereyim karanlıklarıma.Yağmurların fırtınalara sarılmadan ben yüreğindeki Cennete gireyim..Hadi ellerini uzat...Yıldızlarin icinde yeniden doğalim ....Ummanların derinliklerini korkutmasin seni...Yıldızlara kapat o gülen gözlerini.

Bu sabah perdeleri açmayacağım gül yüreklim..Yüreğimde" güneşim" olmuşken yüreğin karanlıklara gülümsüyorum bir cocuk misali...Gamzelerimde acan gülüşlerin varken baharlara küskünlügümü ilan ediyorum....Bırak acıların ecel tarlam olsun...Gözyaşların ise son nefesim..Kücücük ellerimle gecelerin koynunda ıslattığın gözbebeklerini silemesem de bırak yüregindeki tüm umutları bir nefes diye içime cekeyim...Aslında bir özür borcluyum sana....Gözyaşlarından düşen her damlayı yüreğimle öpemediğim icin...

Yüreğine düşen sızıları ve sancıları söküyorum ellerimle...Gözlerini ıslatan yağmurlarla kavgalardayım..Aldırma gömleğimin kan revan icinde olduğuna...Bırak aksın canımdaki nefesim yollarına...Aksın ki gönül bahcendeki kuru toprakları kanımla ıslansın...Sen uyurken geceleri ben sana gelmekteyim...Saclarını çözüyorum kırmızı tokalarından her teline yıldızları giydirmek için...Ben nefesini geceye bıraktığın dudaklarindan bir dem sıcaklık alıyorum..Ne olur kızma seni öpmek icin değil ; kuruyan dudaklarına Cennetin mis kokan nehirlerini bırakmak icin...

Ve bir gün karanlıklarda kalırsam gözlerindeki güneşi giydirecegim gözlerime...Bir gün ayazlarin icinde uykusuzluğa isyan edersem yüreğindeki Cennetin en güzel bahcelerine uzanıp huzuru doldurucağım gecelerime...Sen " hasretini ve umudunu " ektiğin ciceğe ben her gün yüreğimin denizlerinden sevdamı bosaltacağım...Ektigin cicege dokunduğun her an ben uzaklardan senin icin bir beyaz güvercin kanatlandıracağım..Kanatlarında yüreğim gözlerinde ise gülen gamzelerimin olduğu..

Hadi uyu ne olur birazdan sabah olacak...Gözlerini kapat..Sanma ki ben seninle uyuyacağım..Sen uyudugun zaman kirpiklerine gökkusagın en güzel renklerini dikmekle uğraşmalıyı..Ve ki sen güneşe gözlerini açtığında ben karanlıklarda sana ve yüreğindeki günahlarına yanıyor olacağım..Ve sen baharlara gülümserken acılarla yaralanmış bedenine yüreğimin sevda elbiselerini giydirecegim....Korkma sancılarından...Gözlerini kapat sen...Gözlerini güneşe açtığında ben olmayacağım yanında..Ama ben senin ruhunun en derinlerinde sana yaşıyor olacağım....

" Sen ki gül yüreklim;
Karanlıklarıma gülümseyen güneşim
Acılarımda sığındığım nefesim
Gülümsediğimde gamzelerimsin...
Hadi gözlerini kapat yıldızlara.
Ve ben gözlerindeki Cennetin icinde nefes alıyor olacağım.."
Alt 04-11-09, 19:05   #6
Banned

Hadi gidiyorsun
Yürekten kan gidiyorsen gidiyorsun
Herşey gidiyor
Gökte bulut dağda kar düzde kervan gidiyor
Solgun bir gül oluyor insan
Bir demet kar çiçeği ölüyor sen gidiyorsun
Ne ucuz yaşıyorsun ne kolay
Bir kristal gibi ellerimden düşüyorsun
Bakma öyle
Ben kanıyorum sen üşüyorsun

Kolay değil bir yalan bu
Yaralayan koca bir yalan
Yalan işte
Sevdiğim yalan
Şarkılardan arta kalan ve sabah buğusu
Ve tarla faresi ve ekmek derdindeki işçi kalbi gibi
Yumuşacık sıcak bir yalan

Islak gözlerimle geçiyorum
Yaralı bir ceylanın kalbinden
Ceplerimde kül var
Bir yangından arta kalan

Sorduğum adreslerde kimse oturmuyor
Ve kimse olmuyor ben sorduğum zaman
Herşey bir yalan gibi yandığı zaman
Yalnız olduğunu anlıyor insan
Anladım ve geçtim
Yaralı bir ceylanın kalbinden

Aynamı kırdım
fotoğraflarımı yaktım
Nasıl da acımasızdım hatıralarıma karşı
Nasıl da umarsız

Su gördüm düşümde
Karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
Ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
Sonra sabah oluyor
Ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu

Hayırdiyordu bir dağ köylüsü
Hiç bir şey için geç değil
Ve geç değil
Birşey için hiçbirşey
Birşey vardı öyleysebirşey
Beni çeken
Güneşin dağdasından uzağa
Kocaman çayırlara çeken birşey
Gümrah ırmaklara
Sonra sıcağa sonra acıya
Sonra yaralarıma merhem olmaya kapıma dayanan
birşey

Tutsana beni bırakmasana
Olsun yaralasana
Olsun ağrısada
Yalan da olsa kalsana

Dağ köylüsü
aşkın olduğu yerde ben varım
SEN OLMASAN DA ben varım
Yağmur yağar saçlarım filizlenir
Bir yıldız düşer omuzlarıma
Islık çalar ıslanır
şarkı sözleri sözlerilarımı söyler geçerim kapımdan
Camların buğusundan ve yağmurun kokusundan

Tanırlar beni
En iyi YALANLARINI alırım onların
Adresler sorarım kimseler oturmaz orada
Ve kimseler olmaz ben sordukça

Dağköylüsü
Şimdi gidersen
Şimdi git
Kalırsan şimdi..
Alt 04-11-09, 19:06   #7
Banned

GERİYE DÖNÜP SIĞINACAK BİR KENDİM KALMADI

Senin için ;
Korkuydum…
Korkunun kendisi olmak korkuyu bekleme telaşından daha ürkütücü biliyor musun?
Bu yüzden karanlık kuyusuna kendi ellerimle bırakıyorum kendimi.
Senin için; Yaşam oLdum..
Yaşamanın sana bu kadar zor geleceğini tahmin edemeden…
Çok çabuk pes ettin bu hayatta İşte ozaman ; vazgeçişin oldum..
Bir var Bir yok oldum.
Seni tüketmek değildi amacım.
Sırf çoğalasın diye kimlik değiştirdim.
Vicdanın oldum
Merhametin oldum
Pişmanlığın oldum
Yeri geldi ;
Arkadaşın oldum
Kardeşin oldum
Sevgilin oldum
Söylesene kaç kez ben oldum
Kaç kimliğe büründü bedenim
Sırf sen mutlu olasın
Sırf benimle olasın diye….
Anlamadın mı artık varlığım sana acı vermek için değil
Sadece seni sevebilmek için yaşadım ben
Tüm sabrımı denedin.
Bense herşeyi tükettim..
Hayatım başlı başına bir korku halinde ayakta duruyor şimdi…
Geriye dönüp sığınacak bir hayatım kalmadı şimdi…
Sana veda etmeden kayboluşa karışmam da aslında sadece bunun için..

Madem varlığım acı veriyor sana ;
Madem ki ancak yokluğumda sevgimi hissettirebiliyorum..
ÖyLeyse ;
YokLuğumla kaL…

Madem ki yokluğumla daha mutlusun o halde yokluk benim bu

aşk için büründüğüm son kimlik olsun...
Alt 04-11-09, 19:07   #8
Banned

Çıldırmasına ramak kalmış bir şehirde ve çıldırmaya meyli hayli yüksek bir benliğin içinde aldığım nefesten bunalarak yaşıyorum hayatı. Çok daha farklı olacağı hayal edilmiş bir geleceğin içinde hüküm sürmekteyim. Uzun bir yol bırakmadım aslında arkamda. Yaşanmışlıklarla ölçülüyorsa eğer tecrübeler öyle çok tecrübelenmiş bir insan da değilim. Yine de biliyorum ki bugün elimde olan her pişmanlık ektiğim cesaretsizliklerden topladıklarımdır. Korkumun kanatları arasına kendimi sakladığım her anın bedeli hep gözyaşlarımdır. Gün gelip sorduğunda insan kendine "o eski ben nerede" diye alacağı cevap hep aynıdır. Çünkü hiçbir benlik aynı kalmaz zaman içinde ama en büyük hatalar hep en çabuk unutulanlardır.

Arada bir ılık rüzgarlar eser benim şehrimde yeni yetme yıllarımda yüzümü yalayan diye tabir ettiğim ama zamanla aslında yüzüme değil içime vurduğunu farkettiğim rüzgarlar. Bazen o kadar ılık dokunur ki insanın yüzüne –aslında içine- insan kendini tamamen affettiğini sanar. Sevdiğinin yollarca uzaktan üflediği sigara dumanınını içinde taşır gibidir bazen yürek tüm günahlarını yeniden hatırlar. İnsan kendine mi ikiyüzlüdür aslında yoksa gerçekten normal midir aynı anda büyük günahlar ve büyük sevaplara sahip olmak; durmadan kendine sorar. Suçluluk denilen seri katilin aklımıza kurduğu tuzaklardır aslında bunlar. Zaman geçer yaralar belki kabuk bağlar. Ama suçlu olduğunu unutmamak; ki gelmiş geçmiş en büyük çaresizliklerindendir insanoğlunun; gün be gün kanımıza karışırbedenimizde kök salar.

Bugün kendime acıma cesaretini gösteremiyorsam eğer ve gözyaşlarıma karşı hiçbir merhamet duymuyorsam; buna yegane sebep kulaklarımda uğuldamaktan bıkmayan vicdanımdır. Hani böyle kendi etrafinda dolanan ateşböcekleri arar ya bazen insan çevresinde dönülsün kur yapılsın ister ya; benim ateşböceklerim kurutup sakladığım yalnızlığımdır. Hansel’le Gratel yaparken iyidir açgözlülüğü doymazlıkları saflık diye nitelendirilir onların. Gel gör ki ben koştuğumda bir hayalin peşinden ya da bir hayali koşturmak istediğimde peşimden; insanlık mahkemesinde bu hemen yargılanır üstüme ‘arsız’ damgası basılır. Ne kadar kanasa da içim yalnızlık göğsümün orta yerine ne kadar batsa da; layık göremem kendimi güzelliklere payıma bu esaret içinde yaşamak kalır. Kim ne almış benden kime neyi satmışım ne kadara; ne önemi var? Gün sonunda elde kalan sayılır kar-zarar hesabı yalnız rakamlara göre yapılır. Üç lira ile beş iyiliği toplamaz hiçbir kader zebanisi. Dört işlemde neye karşılık geldiysen -ki fazla basamaklı olanı makbuldür malum- kıymetin odur artık senin. Kalan kıymet meseleleri alınan iltifatlar duyulan sözler; hepsi yalandır ve er geç geri alınacaktır. Ve evet sonrasında sen çırılçıplak kalacaksındır; ayaz yüzüne vururken koşar adımlar atacak ağlayacaksındır. Büyümek buna denir anlayacaksındır.

Simdi düşünüyorum kağıtlara akıttığım şu kelimeler toplaşıp da kefaletimi denkleştirebilir mi? Unutulmayan bir aşktan bir bebek saflığından ana baba vicdanından üstte tutar mı yazdıklarım beni? Damarlarımdaki kan tamamen çekildiğinde ve insanlığımın sınır çizgisi çoktan geçildiğinde tüm bu yazdıklarım beni affettirir mi?

An gelir yaşam biter de bir gün; tüm pişmanlıklarım toplanıp beni cennet kapısından içeri iter mi?
Alt 04-11-09, 19:08   #9
Banned

Hersey bir rüya gibiydi
ilk görüs ilk bakis ilk dokunus
anlatmasi okadar zorki kelimelerle
senin varligini bilmek
var oldugunu hissetmek
bunun adi imkansiz ask da olsa
cok güzelmis be .....................
hersey rüya gibi basladi
ve gercege dönüstü
hic uyanmayAcaktım bu rüyayi kaybetmemek icin
askimiz hayalelerdede yasicak olsa
varmisin benimle imkansiz aski yasamaya
sarkida dedigi gibi
cesaretin varmi aska
elimde olsa geriye alirdim
iste ozaman tanimak isterdim seni
ozamam korkmazdim severdim
en azindan imkansiz degildi
aslinda imkansiz birsey yok
hata vardir ve cesaretin varsa
geriye dönmek vardir diyeceksin
ama bosuna
herseye ragmen bunun adi
imkansiz ask
Alt 04-11-09, 19:08   #10
Banned

Sisli geceler de arayacaksın beni.
Karanlık çökünce bir parıltı göreceksin o benim işte... Bir zamanlar senin için gökyüzünde gökkuşağı olan ben beni nasıl yorgun düşürdüğünü anlayacaksın.

Meleğindim ben senin şimdi karanlıklar da üzerimde ki sevginle yaşıyorum bu bana cesaret veriyor... O zaman gökyüzüne uçuyorum; seni oradan izliyorum neler yaptığını görüyorum ama ben sana dokunmak ve seninle olmak istiyorum.

Bu lanet çok kötü birşey görüyorum ama dokunamıyorum sana bazen karabasanlarla savaşıyorum daha rahat uyuyabilesin diye; ama bunlar yetmiyor bana...

Son nefesini yada son kez beni sevdiğini duymak istiyorum... Anla ki o zaman huzuru bulacağım yalnız zaman değil bütün asır sensiz olacak bunun farkındayım.

Her nefes alışında içine çekeceksin beni rüzgar vurduğunda ise küllerim havada uçuşacak; sen farkında olmayacaksın ama seni izliyor olacağım.

Birden rüzgar kesildiğinde bakakalacağım ardından...

Son kez bana el sallarmısın çok acı çekiyorum

Melekler bile acı çekermiş bunu öğrettin bana

Gözlerini kapattığında yanında ben olacağım beni hayal et beni düşün ellerini tutuyorum hisset beni... Hisset ki ruyalarında ben olayım...

Son bir kez kulağına fısıldıyorum hisset beni ebediyete göçtüm sebebi sensin... Sen ki uçsuz bucaksız bir dünya; ben ki üzerimdeki ölümsüz sevgini yaşayan bir melek...

Kanadım kırıldı uçamıyorum artık... Huzuru bulmak istiyorum ama dur son bir kez bakayım sana sanırım sürem doldu sanırım sen hiç bir zaman benim değildin...

Bir kez olsun son bir kez bütün ömrüm için seni seviyorum de...
Söyle ki huzuru bulayımmm.......

• Submit Thread to Digg Digg
  • Submit Thread to del.icio.us del.icio.us
  • Submit Thread to StumbleUpon StumbleUpon
  • Submit Thread to Google Google
  • Bookmarks

Seçenekler
    Stil