hoSSohbeT.com  Sohbet  forumlari

Anasayfa Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   hoSSohbeT.com Sohbet forumlari > Sevgi - Aşk - Tutku > Aşk
Kayıt ol Yardım Sohbet Gazete oku Diyetsaglik Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Aşk Aşk nedir?

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19-03-09, 10:18   #1
Üyecik

Tecrübe Puanı: 0 CiHaNi_MaHSeR 1000
Sana dokunmak…

SANA DOKUNMAK…

Sana da olur mu bilmem ama bana bazen hani çok sık olmasa da oluyor işte. Tıpkı şimdi olduğu gibi seni uzun zamandan beri tanıyor gibiyim belki bundan bu kadar rahat davranıp hiç hakkım olmasa da sitem edebiliyorum sana belki bundandır seni kendime bu kadar yakın hissedişim.
Aslında uzun zamandan beri istediğim bir dost gibisin sen öyle saatlerce yüzüne bakıp dokunmak istediğim,
Dokunmaksa öyle ellerle değil maddi değil anlayacağın manevi varlığına gözlerle dokunmak bir dağ esintisi kokusuyla bir demet Yasemenle dokunmak. Hiç kirlenmemiş bir yürekle bir rüzgârla dokunmak. Evet, aslında dokunmanın bin bir türlü çeşidi vardır. Örneğin; gururuna yediremeyip çocuğunu uykusunda sevmeye kalkan uyandı uyanacak diye telaşlı bir baba gibi içten dokunmak. Hiç anlamadım aslında şimdiye kadar babalar çocuklarını niçin uykularında severler bilmezler mi çocukların sırf babalarının sevgilerini duyabilmek için uyur numarasını yaptıklarını… İşte o babaların dokunuşları gibi dokunmak. Evet, itiraf ediyorum işte dokunmak istiyorum sana tıklım tıklım boş bir gecenin buz kesen soğukluğunda kaçıncı rüyanda olduğunu bilmediğim bir anda ansızın dokunmak rüyanda. Bir yorgunluk kahvesi kadar içten gülüşüne dokunmak aslında hep uzak kalmalısın kilometrelerce uzak bana ben bir tatlı sözle dokunmalıyım sana bir yetimin saçını okşar gibi içten olmalı dokunuşum bir annenin yavrusunu yolcu ederken ettiği dua ile dokunmalıyım sana demiştim ya dokunmanın bin bir türlü şekli var diye doğrudur var kimimiz bunun farkında olmasak ta birçok çeşidi var dokunmanın; ama önemli olan nasıl olduğu değil içten olup olmadığı. Hani dokunduğum zaman bir kuş olup uçacakmışsın gibi ürkek, hani yıllarca yarım kalmış tamamlanmamış bir öyküyü tamamlamış gibi heyecan dolu hani geleceğe dair bütün umutların kaybolduğunu hissederken içinden kayıp giden o son umudu can hıraş yakalamış gibi hani bir çocuğun elinde sıkı sıkıya tuttuğu bir elma şekeri gibi tatlı dokunmak.
Kızgın bir güneşin altında esen bir yelin yüzüne dokunuşu gibi dokunmak.
Sonra sana gelmek yorgun saatlerde akreple yelkovanı kovalayıp kan ter içinde sana gelmek gözlerinde dinlenip yüreğine uzanmak hayata tutunmak kirpiklerinde leb demeden leblebiyi anlamak hani gözlerinle konuşmak.
Her gün bir önceki günün aynısını yaşadığını hissettiğin bir zamanda açtığında gözlerini herhangi bir sabaha bugün farklı olacak dediğin o anda o umutla dokunmak. Her çıkmaz sokakta seni aramak sonra seni bulmak yağmurda herhangi bir ağaç dalında mahsur kalmış titreyen bir kuşun kanadında ve yeniden kaybetmek seni o kaybedişlerde aramak, dinmek bilmeyen bir sancının sabahında bir bebeğin sesinde bulmak seni,
Sana o sesle, yerini vuslata bırakan o özlemle dokunmak. Beni gecenin bir yarısı yatağımdan kaldıran o masum duyguyla dokunmak sana. Seni en çok neyin kızdırdığını bilmeden en çok neyin üzdüğünü bilmeden en çok neyi sevdiğini bilmeden ve seni neyin güldürdüğünü bilmeden yüreğine uzanmak semaya uzanır gibi…
Evet, işte itiraf ediyorum sana dokunmak istiyorum gözlerimden geçmişin izini bir damla yaşı siler gibi silip sadece sana dokunmak; ama ellerimle değil bir demet Yasemenin kokusuyla dokunmak…
Bedrettin ŞAHİN

Konu CiHaNi_MaHSeR tarafından (19-03-09 Saat 11:35 ) değiştirilmiştir..
CiHaNi_MaHSeR isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Bookmark Post in Technorati
Alt 19-03-09, 11:13   #2
Bayan Özel Üye

CiCiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 121 CiCiii 1000 CiCiii 1000 CiCiii 1000 CiCiii 1000 CiCiii 1000 CiCiii 1000 CiCiii 1000 CiCiii 1000 CiCiii 1000 CiCiii 1000 CiCiii 1000
Cevap: Sana dokunmak…

Bu yazılar bıraz daha buyuk Olsa fena oLmazdı yanii :-) Okumakta zorluk cekıorum

Emegine sagLık Tşk.
Hαyαт gibi gözleriмde
Nefes Gibi Dudαğıмdα Taşıмαzsαм Sen SON’uм Ol

Géri dönü$ü oLmayan, bir tünéLdéyim
Oyunun adı hayat!
Ba$r0Ldé bén!
Yardımcı oyuncuLar séwqi a$k acı qéçmi$...
Sénary0; k0nusu
Hér$éyé raqmén MutLu OLma Sanatı
wé 0yun bitti..
pérdéLér indi ı$ıkLar söndü....
CiCiii isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 19-03-09, 11:16   #3
Üyecik

cicii özür olsun yeni üye oldum anca ekleyebildim eklerken hiç yazıyı düşünmedim inan sonra gördüm haklısın çok ufak olmuş yorumun içinde tşk.ederim
Alt 19-03-09, 11:16   #4
Bayan Özel Üye

CiCiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 121 CiCiii 1000 CiCiii 1000 CiCiii 1000 CiCiii 1000 CiCiii 1000 CiCiii 1000 CiCiii 1000 CiCiii 1000 CiCiii 1000 CiCiii 1000 CiCiii 1000

Alıntı:
CiHaNi_MaHSeR´isimli üyeden Alıntı
cicii özür olsun yeni üye oldum anca ekleyebildim eklerken hiç yazıyı düşünmedim inan sonra gördüm haklısın çok ufak olmuş yorumun içinde tşk.ederim
Ben Tskederım :-)) benım gözler az bozuk
CiCiii isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 19-03-09, 11:18   #5
Üyecik

peki bilgin varmı bunu düzeltebilrmiyim yazıyı büyültsek olmaz mı cidden çok ufak yaa
Alt 19-03-09, 11:25   #6
Özel Erkek Üye

YAKISIKLIM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 608 YAKISIKLIM 1000 YAKISIKLIM 1000 YAKISIKLIM 1000 YAKISIKLIM 1000 YAKISIKLIM 1000 YAKISIKLIM 1000 YAKISIKLIM 1000 YAKISIKLIM 1000 YAKISIKLIM 1000 YAKISIKLIM 1000 YAKISIKLIM 1000
--->: Cevap: Sana dokunmak…

Alıntı:
CiHaNi_MaHSeR´isimli üyeden Alıntı
peki bilgin varmı bunu düzeltebilrmiyim yazıyı büyültsek olmaz mı cidden çok ufak yaa
Öncelikle teşekkürler, emeğinize, yüreğinize sağlık.

[Üye Olmadan Linkleri Göremessin! Üye Olmak İçin Tıkla...] e basıp konuyu fare ile seçin, mavileşsin, sonra sol üstten büyük yazan yerden 3 ya da 4 seçin, renk ya da yazı türü de seçebilirsiniz.

YAKISIKLIM isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 19-03-09, 11:38   #7
Üyecik

teşekkür ederim düzelttim çok saol şimdi tekrar okuyabilirsin gözlerin yorulmadın iyi günler:)
Alt 19-03-09, 11:40   #8
ELa
''yaLnızLık moda oLsun Renginide Ben Seçeyim''

ELa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Nerden: ARaLık kaLmış Neresi varSa hayaTımın ..Bünyede Ne kadar baStırıLmamış iSyan varSa oRDan...
Tecrübe Puanı: 25529 ELa 1000 ELa 1000 ELa 1000 ELa 1000 ELa 1000 ELa 1000 ELa 1000 ELa 1000 ELa 1000 ELa 1000 ELa 1000
--->: Sana dokunmak…

yüReginize sagLık..

tŞk'ler..

[Üye Olmadan Linkleri Göremessin! Üye Olmak İçin Tıkla...]

"RenkLer yittiginden berimi yoksa gittigin andan itibarenmi bu yokluk hissi..biLemedim!!
Tek biLdigim.
tıLsımımı kaybettim...
.....
.
''bir adım daha atsam çıkıcaktım. sadece insanlıktan değil, bütün dünyadan. insanın kendi imkanlarıyla bir uzay mekiği inşa etmesi böyle oluyor işte. önce deneme mahiyetinde fırlatılan maymunlar gibi birkaç duygu bindiriliyor mekiğe. sonra da bütün beden, bütün beyin hazırlanıyor, dünyanın dışına yollanmaya. tek amaç, ay'a benzeyen bir uydu olmak.
dünya güzel ama çok uzaktan diyebilmek...
ELa isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 19-03-09, 11:59   #9
Üyecik

ELa tşk.ederim seninde yüreğine sağlık
Alt 23-03-09, 18:43   #10
Profesör

GitmekaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 1051 GitmekaL 1000 GitmekaL 1000 GitmekaL 1000 GitmekaL 1000 GitmekaL 1000 GitmekaL 1000 GitmekaL 1000 GitmekaL 1000 GitmekaL 1000 GitmekaL 1000 GitmekaL 1000
--->: Sana dokunmak…

Yüreqine Saglık GüzeL.

• Submit Thread to Digg Digg
  • Submit Thread to del.icio.us del.icio.us
  • Submit Thread to StumbleUpon StumbleUpon
  • Submit Thread to Google Google
  • Bookmarks

Seçenekler
    Stil