hoSSohbeT.com  Sohbet  forumlari

Anasayfa Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   hoSSohbeT.com Sohbet forumlari > Sevgi - Aşk - Tutku > Aşk
Kayıt ol Yardım Sohbet Gazete oku Diyetsaglik Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Aşk Aşk nedir?

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-02-09, 21:44   #1
Asistan

Tecrübe Puanı: 113 RüYaM 1000 RüYaM 1000 RüYaM 1000 RüYaM 1000 RüYaM 1000 RüYaM 1000 RüYaM 1000 RüYaM 1000 RüYaM 1000 RüYaM 1000 RüYaM 1000
"aŞk'ın iÇ yüZü.."

kimse biLmez gerçekteN seven birinin neLer çektiğini..değmeyen biri için biLe oLsa gözyaşLarı kayar gider eLinde oLmadan..karŞıdaki değmiyo oLsa biLe o artık hayatının bir parçasıdır..atsaN atamazsın..satsan satamaZ..aŞk böyLe bişey karŞı tarafı yüceLtirkeN ..seNi süründürür..

kimse biLmez biLemez..anLayamaz seni..aŞkım,sevgiLim dediğin..hayatını onun için ortaya koyduğun insaN biLe..senin gözyaşLarın süzülürken yanaklarından..o umursamaz biLe artık..!beNim için ağLama değmez der..aŞık oLduğunu ona bağlandığını anLadığı gün ise; seNin değerin düşmüştür artık Onun gözünde..nasıLsa bu kız bana aŞık , beNsiz yapamaz der.eLindesindir artIk ; O ise senin kaLbinde..buNu haLa anLamaz buNu haLa göremez.kaç kere ayrıLık keLimesi geçti hayatımdaN..hiÇbiri senLe oLanLar gibi koymadı bana.hiç biri bu kadar ağLatmaDı beni..hayatıMa sebep oLmadı..artık seninde umrunda değiLdi hayatım..beNi kaybetsen ne farkederdi ki ..?seN benDen miLyonLarca buLabilirdin..ama bir kerede bana sorsaN; beN seNden kaç tane buLabilirdim söyLesene..GERÇEK aŞkımdaN..gerçek anLıyor musun..içinde yaLan doLAN OLmayan ,saf duyguLarLa besLenmiş yetişmiş bir aŞk..beLkide buNu anLayamazsıN..beNdede yaşamamıştıN..inan biLmiyorum..anLamıyorum seNi..sen baNa neLer yaptıN ..beN saNa neLer kazandırdım..hayatımdan neLer çaLdın hiç bir zaman farkında oLmadIN oLmayacaksıNda..ben sana kıyamadım..kıyamamDa..kendimi hiÇe sayarak seni yaşamaya devam edicem..şu son günLerde bana tek bir cümLen yetti..seNi anLamama* " Keşke hiç baŞalmasaydık seninLe baştan çıkmakLa haTa yaptık.." işte bu Laftan sonra yüreğim paramparça oLdu ben bana yaptığın bütün hataLarLa kabuLLendim seNi..seNse haLa yargıLıyorsun beNi..ne diyim heLaL oLsun..beLkide baNa haLa inanmıyorsuN.. beN sana ne kendimi ne aŞkımı ispatLamak zorunda değiLim..bıraK ben kendi kendime yaşıyım seNi..eN başından beri de böyLe oLmadı mı zateN ..seN sevemedin benim kadar..

"YÜREğim ÇoK seVDi seNi.."
Digg this Post!Bookmark Post in Technorati

• Submit Thread to Digg Digg
  • Submit Thread to del.icio.us del.icio.us
  • Submit Thread to StumbleUpon StumbleUpon
  • Submit Thread to Google Google
  • Bookmarks

Seçenekler
    Stil