![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Aşk Testleri Ne Kadar Aşıksınız?Aşkınızı Test Edin.. |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #11 |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 03-12-07 Nerden: konya Yaş: 40
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 | ilginç ve bi okadar komik teşekkürler çok eğlendim |
| | |
| | #12 |
![]() "αηηєm αηηєm" ![]() Üyelik tarihi: 28-10-07 Nerden: Yok oLustan..
Tesekkür: 63
130 Mesajına 274 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 41 | --->: aDını SoyaDını Yaz NaSıL öPüŞtüğüNü öğRen ![]() böLemi :))
__________________ ..YaLnızLık PayLasıLmaz.. |
| | |
| | #13 |
| Duyqusuz.. ![]() Üyelik tarihi: 16-10-07 Nerden: Cafeden Yaş: 24
Benim Modum: Tesekkür: 0
Tecrübe Puanı: 3 | --->: aDını SoyaDını Yaz NaSıL öPüŞtüğüNü öğRen ![]() vavvvvvvv ben neymişim ![]()
__________________ öLüм öиcєsi yorguиLuк vαr gözLєriмdє….göLgєм вiLє вoğмαк içiи fırsαт кoLLuyor ![]() |
| | |
| | #14 |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 14-07-08 Yaş: 19
Tesekkür: 0
Tecrübe Puanı: 1 | Cevap: aDını SoyaDını Yaz NaSıL öPüŞtüğüNü öğRen böyleymiş:))
__________________ nefrete sevgiden daha çok güvenirim çünkü nefretin sahtesi olmaz.. |
| | |
| | #15 |
| Özel bayan üye ![]() | Cevap: aDını SoyaDını Yaz NaSıL öPüŞtüğüNü öğRen ![]() abi bu nee:D:D
__________________ ![]() ![]() Bu hiddet benim! Kimse sahiplenmesin! Bütün suçlar yine benim! Kimse nezaketini araya vermesin suçtan pay çıkarmasın kendine!Hasarı tespit edin yeter! Bedelini fazlasına canımı ekleyip ödeyeceğim! .. Üstüm kalsın!Ben giderken boşluğum hep kalpte kalır..ben gittikten sonra insan'cıklar hep yerimi almaya çalışır...ancak yerimi çok az kişi alırr...!ben hayatında varlığımla kalbini ısıtırken..bazılarıysa ben çekip gittiğimde,BEDEN'leriyle arkamda bıraktığım yatağını ısıtırr...!!! niLy |
| | |
| | #16 |
| Super Moderator ![]() | --->: aDını SoyaDını Yaz NaSıL öPüŞtüğüNü öğRen ![]() konu cok eski ama resimde gördügünüz benim :)
__________________ |
| | |
| | #17 | |||||||||||||||||||||||
| Super Moderator ![]() | --->: aDını SoyaDını Yaz NaSıL öPüŞtüğüNü öğRen
böyleymiş:))__________________ nefrete sevgiden daha çok güvenirim çünkü nefretin sahtesi olmaz.. banada aynısını verdiler sanırım ellerinde resım kalmamış :) şimdilik üc kişiyiz
__________________ | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #18 |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 13-04-08
Benim Modum: Tesekkür: 1
Tecrübe Puanı: 3 | Cevap: aDını SoyaDını Yaz NaSıL öPüŞtüğüNü öğRen
__________________ Sevgilerim ve saygılarımla herkese iyi eğlenceler, hoş sohbetler ve güzel paylaşımlar.... ![]() |
| | |
| | #19 | |||||||||||||||||||||||
| Sana Gelen Bana Gelsin... ![]() | Cevap: aDını SoyaDını Yaz NaSıL öPüŞtüğüNü öğRen
adam bi kaç ay daha doğmasa kıl yumağı olarak doğacakmış
__________________ .....Gözlerime buğulu bir şehrin sağnak yağmurları kaldı yokluğunla amaçsızlaştı duygularım yas kokuyor şarkılarım yaşamak bir mücadeleydi sana ben belki yoruldum ama bil ki hala savaşındayım ..... | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #20 |
| Galatasaray ![]() | Cevap: aDını SoyaDını Yaz NaSıL öPüŞtüğüNü öğRen :):):):)
__________________ ![]() VuraL ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|