hoSSohbeT.com  Sohbet  forumlari

Anasayfa Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   hoSSohbeT.com Sohbet forumlari > Romantizm - Duygusallık - Sevgi > Aşk Taktikleri
Kayıt ol Yardım Sohbet Okey Gazete oku Spor gazeteleri Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Aşk Taktikleri Taktiklerinizi paylaşalım..

Seçenekler Stil
Alt 22-05-08, 00:06   #1
CrueL

"αηηєm αηηєm"

CrueL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 63
133 Mesajına 279 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 41 CrueL 2000 CrueL 2000 CrueL 2000 CrueL 2000 CrueL 2000 CrueL 2000 CrueL 2000 CrueL 2000 CrueL 2000 CrueL 2000 CrueL 2000
Eski sevgilini unutmanın bazı yolları..

Dünyada hiçbir şey sonsuza dek sürmez. Aşk da öyle! Hayal kırıklıkları, engellemeler, uyumsuzluk gibi etkiler ilişkinizi bir anda noktalamak zorunda bırakabilir.

Peki bunları göğüslemeye ve onu unutmaya hazır mısın? Cevabın “hayır” ise işte sana onu unutmanı kolaylaştıracak 10 iyi yol...

1- Arkadaşlarınla konuş
Unutma ilk ayrılık acısını yaşayan sen değilsin. Arkadaşların, aile fertlerin ve daha çevrendeki bir çok kişi, en az bir kez yaşamıştır bu olayı! O halde neden onlardan yardım almıyorsun? Konuştukça açılacak ve duygularını daha iyi tahlil etme fırsatı bulacaksın.

2- Gerçek duygularını test et
Yaşadığın gerçek bir aşk mıydı, yoksa sadece fiziksel bir çekim mi? Bunu test etmek için biraz geç olabilir ama eğer hissettiklerin sadece bir çekimse bunun zaten geçici bir şey olduğu bilmelisin. Onu görmediğin zaman giderek azalacağından ve bir gün son bulacağından emin ol.

3- Görmemeye çalış
Ne demişler: “Gözden uzak olan gönülden ırak olur.” Her ne kadar ayrılığın ilk günlerinde aklından kolay kolay çıkmayacak olsa da, onu uzun zaman görmediğinde unutacağını bilmelisin. Bu nedenle onun olması muhtemel yerlere gitmemeye çalış. Hatta mümkünse, aynı arkadaş grubundakilerle bir süreliğine ilişkilerini askıya al.

4- Ailene zaman ayır
Sevgilin varken, ailen yüzünü görmeye hasretti. Şimdi onlara bir güzellik yap ve sevgiline ayırdığın zamanı onlara ayırmaya çalış. Dinginlik, huzur, güven hepsi bir arada! İlk zamanlar biraz sıkılır gibi olsan da, zamanla çok hoşuna gideceğinden emin olabilirsin.

5- Onu arama
Elin hep telefona gitse de bundan vazgeç. Özellikle de terk edilen taraf sensen. Bu ilişkinizi gereksiz yere uzatmaktan ve ikinizin de daha çok üzülmesinden başka bir işe yaramaz. Kendine hakim ol ve ne olursa olsun onu aramamaya çalış. Zamanla bu duruma alışacaksın.

6- Eğlenmene bak
Sanki sadece sevgilinle birlikteyken eğlenebilirmişsin düşüncesinden vazgeç. En yakın arkadaşlarınla dışarı çık, sinemaya git, bowling oyna, kırda piknik yap... Emin ol, bundan da çok zevk alacak ve sevgilin olmadan da keyifli vakit geçirebileceğinin farkına varacaksın.

7- Ona ait olan eşyaları ortadan kaldır
Fotoğraf, mektup, ya da sana aldığı bir hediye... Ondan geriye kalan her şeyi ortadan kaldır. Böylece onunla ilgili anılarının depreşmesini önlemiş olursun. Ama sakın hiçbirini imha etme. İleride onlara baktığın zaman acı çekmeyeceğin günler de gelecek.

8- Zamana bırak
“Zaman her şeyin ilacıdır” derler. Ayrılığın ilk günlerinde çok acı çeksen de, zamanla aklına bile gelmeyeceğinden emin olabilirsin. Bunun için üzülmene ve kendini yıpratmaya değmez.

9- Hobilerini geliştir
Onu kafandan uzaklaştırman için en iyi yollardan biri de yeni hobiler edinmen ve kendine bol bol zaman ayırman. Böylece onu düşünme fırsatını bulamayacaksın. Özellikle arkadaşlarınla birlikte yapacağın spor aktiviteleri çok işine yarayabilir.

10- Olumsuz yönlerini düşün
İlişkiniz boyunca mutlaka hoşuna gitmeyen davranışları olmuştur. Onu özlediğin zamanlarda birlikte geçirdiğiniz güzel anlar yerine, olumsuz yönlerini düşünürsen onu daha kolay unutabilir, hatta nefret bile edebilirsin.
Alt 22-05-08, 03:12   #2
Burcu
Özel bayan üye

Burcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Benim Modum:
Tesekkür: 1
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 5 Burcu 50
--->: Eski sevgilini unutmanın bazı yolları..

sevgılı unutma falan degıl ama moralım bozukken bi insanı tam anlamıyla dınleyemıorum bıle.Öyle anlarda hersey gozumde buyuyo kitap okumayı bırak haberlerı bıle dınlıorum tek bı cumle anlayamıorum.Hersey agırlasıo.Ama moralım cok ıyıyken 100 tane seyı bır arada yapabılırım..hatta yapamayacagım bısı oldugunu bıle sanmıorum.
Alt 25-05-08, 15:09   #3
UnSPoKeN
Asistan

Benim Modum:
Tesekkür: 0
2 Mesajına 2 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 3 UnSPoKeN 150 UnSPoKeN 150
Cevap: Eski sevgilini unutmanın bazı yolları..

zaman herşeyin ilacı değil..en çok acıyı zamana bırakınca çekiyorsun zaten..

teşekkrler emeğine sağlık..
Kimseye anLatamadım derdimi ..
OnLar beni hep bağıra bağıra ne$eLi $arkılar söyLerken qördü..
HıçkırıkLarLa aqLadıqımı duymadıLar biLe
Sadece qüLü$üm çınLadı kuLakLarında ..
içimden kopan parçaLarın sesini hiç duymadıLarki..
UnSPoKeN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-06-08, 23:13   #4
CrueL

"αηηєm αηηєm"

CrueL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 63
133 Mesajına 279 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 41 CrueL 2000 CrueL 2000 CrueL 2000 CrueL 2000 CrueL 2000 CrueL 2000 CrueL 2000 CrueL 2000 CrueL 2000 CrueL 2000 CrueL 2000
--->: Eski sevgilini unutmanın bazı yolları..

Kızlar dertli bu konuda ))
Alt 30-06-08, 23:35   #5

KaRma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Benim Modum:
Tesekkür: 551
569 Mesajına 861 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 528 KaRma 1000 KaRma 1000 KaRma 1000 KaRma 1000 KaRma 1000 KaRma 1000 KaRma 1000 KaRma 1000 KaRma 1000 KaRma 1000 KaRma 1000
Cevap: Eski sevgilini unutmanın bazı yolları..

belkide en dikkat edilmesi yer

2- Gerçek duygularını test et
Yaşadığın gerçek bir aşk mıydı, yoksa sadece fiziksel bir çekim mi? Bunu test etmek için biraz geç olabilir ama eğer hissettiklerin sadece bir çekimse bunun zaten geçici bir şey olduğu bilmelisin. Onu görmediğin zaman giderek azalacağından ve bir gün son bulacağından emin ol.

Basit yaşayacaksın.
Mesela susayınca su içecek kadar basit.
Dört çıkacak, ikiyi ikiyle çarptığında.
Tek düğmesi olacak elindeki cihazın;
tek bir düğme, tek bir cümle gibi;
sevince lafı dolandırmadan söylediğin
seni seviyorum” gibi.
KaRma isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

• Submit Thread to Digg Digg
  • Submit Thread to del.icio.us del.icio.us
  • Submit Thread to StumbleUpon StumbleUpon
  • Submit Thread to Google Google