hoSSohbeT.com  Sohbet  forumlari

Anasayfa Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   hoSSohbeT.com Sohbet forumlari > Romantizm - Duygusallık - Sevgi > Aşk Taktikleri
Kayıt ol Yardım Sohbet Okey Gazete oku Spor gazeteleri Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Aşk Taktikleri Taktiklerinizi paylaşalım..

Seçenekler Stil
Alt 15-05-08, 00:32   #1
CrueL

"αηηєm αηηєm"

CrueL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 63
133 Mesajına 279 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 41 CrueL 2000 CrueL 2000 CrueL 2000 CrueL 2000 CrueL 2000 CrueL 2000 CrueL 2000 CrueL 2000 CrueL 2000 CrueL 2000 CrueL 2000
Yataktaki davranışları neyi anlatıyor?

Evet, beden dili önemlidir, özellikle de yataktayken…
Yatış tarzı, yüzünüze bakışı ve hatta size olan uzaklığı, onun sizin hakkında düşündüklerini ele veriyor. Erkeğin yataktaki hareketleri, ilişkiniz hakkında ne düşündüğünü yansıtan aynalar gibidir…
Meraklandınız değil mi? Hadi gelin yataktaki beden dili hakkında bir şeyler öğrenelim…
Sürekli öpüyorsa…
Eğer sevgiliniz yataktayken sürekli boynunuzu ve yüzünüzü öpüyorsa, sizi incitmekten ve kırmaktan çok çekiniyor demektir. Ne kadar centilmen olduğunu kanıtlamak için normalde olduğunda daha tatlı ve seksi davranıyor olabilir.

Yüzüstü uyuyorsa…
Yüzüstü uyuyan insanlar enerji ve tutku doludurlar. Bu tarz bir erkek kesinlikle başarılı olma saplantılıdır. Size bir uyarı; Yatağın tamamını kaplayan bir pozisyonda uyuması, kontrolü ele geçirmek istediğinin bir göstergesidir.
Misyoner pozisyonunda sevişmeyi tercih ediyorsa…
Bu biraz da her işi kitabına göre yapmayı seven biri olduğu anlamına gelir. Sadık ve uyumlu erkeklerdir. Eğer bağlanmayı seven ve bir liman arayan bir kadınsanız, bu erkekler sizin için biçilmiş kaftan.

Sizin üstte olmanızı tercih ediyorsa…
Yapılan araştırmalara göre artık erkeklerin yüzde 53′ü sekste kadınların üstte olduğu pozisyonları tercih ediyor. Bu tarz erkekler her zaman eğlence arayan, oyunları seven erkeklerdir. Sizi tatmin etmek bu erkeklerin önceliğidir, bu yüzden de en çok zevk almanızı sağlayan bu pozisyonu tercih ederler.
İlişki sırasında sizinle göz teması kuruyorsa…
Kesinlikle sizinle ilgileniyor demektir. Böyle bir durumda bir erkek sizinle bir kaç saniyeliğine de olsa göz teması kuruyorsa, sizinle sadece fiziksel olarak değil, duygusal olarak da ilgileniyor demektir.

Yan yana olmaktan hoşlanıyorsa…
Eğer sevgiliniz size çok yakın uyuyorsa ve teninize temas etmekten hoşlanıyorsa, bu sıcaklığınıza ihtiyaç duyuyor demektir. Böyle erkeler genellikle duyarlı ve karşısındakiyle empati kurmayı bilen erkeklerdir. Sizin düşüncelerinize önem verirler ve isteklerinizi yerine getirmeye çalışırlar.

Göz teması kurmak istemiyorsa…
Sizinle sevişirken göz teması kurmaktan kaçınıyorsa ya da arkanızda durmayı tercih ediyorsa, sizden duygusal açıdan beklediği bir şey yok demektir. Size sırtını dönüp uyuyan bu erkek ya unuz süredir evli olduğunuz eşinizdir; ya da bağlanmaktan korkan bir yalnız kovboydur…
Kıvrılarak uyuyorsa…
Sevgiliniz anne karnındaymış gibi uyuyorsa, bir bakıma kalbini korumaya çalışıyor demektir. Bu tarz erkekler yeni bir ilişkiye başlarken oldukça çekingen olurlar. Size bağlanması ve ilişkiye kendini kaptırması için, teminatlara ve güvencelere ihtiyacı vardır.

Size sımsıkı sarılıyorsa…
Kendine olan güveni çok açık ve belli ki sizin için deli oluyor. Bunun yanında biraz da sahiplenici olabilir. Bu pozisyonda vücudu sizi sarıp sarmalar, bu da size dokunmaktan hoşlandığını gösterir. Bir diğer yandan, eğer sizi çok sıkıyor ve bırakmak istemiyorsa, ilgiye ihtiyacı olan bir adam olabilir, belki de sizin bakımıza ihtiyaç duyduğunu düşünüyordur.
Ellerini başının arkasında birleştiriyorsa…
Eğer ellerinizi başınızın arkasında binleştirirseniz, otomatik olarak yanınızdaki kişiyle aranızdaki mesafeyi ikiye çıkartırsınız. Eğer yanınızda böyle uyumayı tercih ediyorsa, hem fiziksel hem de duygusal açıdan aranıza bir mesafe koyuyor demektir. Eğer yeni tanıştıysanız, size nasıl yaklaşması gerektiğini bilmediği için böyle davranıyor olabilir.
Sizi kendine yaslıyorsa…
Eğer sırtınızı kendi göğsüne yaslıyorsa, bu hem onun için hem sizin için iki farklı anlama gelebilir. Siz bu sayede ona güven duyarsınız, o da sizde bu hissi yaratmak istiyor olabilir. Ya da belki sadece vücudunuzu görmek istiyordur. Böyle davranan erkekler genellikle hassas ve ne istediğini bilen erkeklerdir
Alt 17-05-08, 16:32   #2
SenSuaL
Şehvani

SenSuaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Benim Modum:
Tesekkür: 103
15 Mesajına 31 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 127 SenSuaL 2000 SenSuaL 2000 SenSuaL 2000 SenSuaL 2000 SenSuaL 2000 SenSuaL 2000 SenSuaL 2000 SenSuaL 2000 SenSuaL 2000 SenSuaL 2000 SenSuaL 2000
--->: Yataktaki davranışları neyi anlatıyor?

:=)))

SenSuaL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-05-08, 16:34   #3
CiCiii
๔ยг๔ยгคк ๒เl๓єz ๒ย ﻮöภül

CiCiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Benim Modum:
Tesekkür: 12
4 Mesajına 12 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 13 CiCiii isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
Cevap: Yataktaki davranışları neyi anlatıyor?

CrueL Bu Konuyu nerden buLdum :D hahha ....

Saka bır yana Tsk:)

Hαηqî Göz Göяüя KαŁвîмîη Чαηqıηıηđαи Aяđα KαŁαη KüŁŁeяî
Kîм ßîя ĐαмŁα §υ Geтîяîя §eηđeη ßαηα
ßî ßîŁseη Ne Kαđαя Mυħтαcıм §eηđeη ßî Zeяяeчe Ne Kαđαя ßîçαяe ßî Vîяαηe ßυ ßeđeη, ßî §eη Чøκsυη
Đυчυчøяυм Aяα §ıяα §esîηî ßîяđe RüчαŁαяıмđα GöяüчøяυмTαяîf Eđeмeđîqîм GüzeŁŁîqîηî
ßυηŁαяđα 0Łмαsα ßυηŁαяıđα Göямeseм Hαsяeт
Hαηçeяîηî Acıмαsızcα İηđîяîя KαŁвîмe

♥ ♥
Wenn du Tränen hast zum Weinen, weine still und ungesehn. Denn es gibt auch Menschen , die dein Weinen nicht verstehn.
CiCiii isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-05-08, 16:42   #4
SenSuaL
Şehvani

SenSuaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Benim Modum:
Tesekkür: 103
15 Mesajına 31 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 127 SenSuaL 2000 SenSuaL 2000 SenSuaL 2000 SenSuaL 2000 SenSuaL 2000 SenSuaL 2000 SenSuaL 2000 SenSuaL 2000 SenSuaL 2000 SenSuaL 2000 SenSuaL 2000
--->: Yataktaki davranışları neyi anlatıyor?

Yapılan araştırmalara göre artık erkeklerin yüzde 53′ü sekste kadınların üstte olduğu pozisyonları tercih ediyor. Bu tarz erkekler her zaman eğlence arayan, oyunları seven erkeklerdir. Sizi tatmin etmek bu erkeklerin önceliğidir, bu yüzden de en çok zevk almanızı sağlayan bu pozisyonu tercih ederler.

Hadi cnm bunu yapan rahatına düşkün erkeklerdir yorulmak istemezler :=))))))))))) eheueheu

SenSuaL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-05-08, 02:28   #5
Bebegim[e]
Yeni Üye

Bebegim[e] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Benim Modum:
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 Bebegim[e] 10

hehe :))

Tesekkürler
Alt 13-08-08, 16:08   #6
qKce
Üye

qKce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Benim Modum:
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 2 qKce 10
Cevap: --->: Yataktaki davranışları neyi anlatıyor?

Alıntı:
SenSuaL´isimli üyeden Alıntı

Hadi cnm bunu yapan rahatına düşkün erkeklerdir yorulmak istemezler :=))))))))))) eheueheu
o zman daha çoK yoruLması qereKr. :)

ÇocukLuğumu özlüyorum. . .
Yara bere içindeki dizLerimi. . .
Pamuk heLvaya yapışmış suratımı. . .
Elma şekerine bulanmış ağzımı. . .
YaramazLık yaptığımda annem göremesin diye . . .
sakLandığım kapı ağzını. . .
Oysa . . .
Çoktan sobeLedi hayat. . .

iтi köpéyi тié αLмıσrм şu sααтén sσnrα. "(:

qKce isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-09-08, 16:00   #7
Shakespeare
<<çıkmaz sokak>>

Shakespeare - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 127
33 Mesajına 140 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 128 Shakespeare 1000 Shakespeare 1000 Shakespeare 1000 Shakespeare 1000 Shakespeare 1000 Shakespeare 1000 Shakespeare 1000 Shakespeare 1000 Shakespeare 1000 Shakespeare 1000 Shakespeare 1000
Shakespeare - MSN üzeri Mesaj gönder

pen genelde hoyul hoyul uyyom :)

falla oda istanbulda hoyul hoyul uyyoduy heyalde :)

• Submit Thread to Digg Digg
  • Submit Thread to del.icio.us del.icio.us
  • Submit Thread to StumbleUpon StumbleUpon
  • Submit Thread to Google Google
  • Bookmarks

Seçenekler
    Stil