![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Aşk Sözleri Aşka Dair En Güzel Sözler... Hiçbir Aşk Sözlerle Anlatılmaz Ama Aşkın Değerini Yükselticek Sözler Vardır.. |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #11 |
| Özel bayan üye ![]() Üyelik tarihi: 31-03-07 Nerden: şimdi USA_ Yaş: 21
Benim Modum: Tesekkür: 6
4 Mesajına 9 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 9 | --->: Çözemedim ne Seni Nede ... oyle mutlu olki bir anda yıkılsın umutların bu sozler cok guzeldi Cok tskler Yuregine saglik :)
__________________ ![]() |
| | |
| | #12 | |||||||||||||||||||||||
| Ben Secilmem, SeceriM ![]() Üyelik tarihi: 29-03-07 Nerden: İstanbuL Yaş: 27
Benim Modum: Tesekkür: 22
5 Mesajına 10 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 127 | Cevap: --->: Çözemedim ne Seni Nede ...
ben tş ederim
__________________ ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #13 |
| Firarda...! ![]() Üyelik tarihi: 26-06-08 Nerden: ...BuRSa... Yaş: 21
Benim Modum: Tesekkür: 6
1 Mesajina 5 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 1 | Cevap: Çözemedim ne Seni Nede ... yüreğine sağlık.. (= |
| | |
| | #14 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 18-06-08 Nerden: From the paradise
Benim Modum: Tesekkür: 213
16 Mesajına 26 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 7 | Cevap: Çözemedim ne Seni Nede ... Emegıne Yuregıne eLıne sagLık GuzeLdi..
__________________ BARIŞ-AŞİTİ-Concord- Peace- Reconciliation-Frieden- Paix- Paz-هدانة –Pokój-Mír-Béke-Ruaha-Paco-Amani- Barэю-Vrede-Damai-Kyuui-Pi-su-Yasuragi-İtsu-Annon-Tetsu-Enman-Pax-Pacis-平和-Otium-мир-Rauha- Fred- 和平-ειρήνη-평화-Mıers-Pojednanie-Spokoj-Milczenie-Mier-Poriadok-Fridn-SCHOLEسازش-صلحوصفا-اشتى-صلح-ارامش-سلامت-سلامتى–Εiphnh-Omonoia- Frieth;ur - Kyreth; - Friethsld - Dangnefedd-Hedd-Heddwch-Nhangnefedd-Spokojnost-Tišina-Pazes - Tranquilidade - Bonança - Calma - Concórdia - Tranquilo Bütün dillerde barışı haykırmak istiyorum. Yeter artık uyansın sağır yürekler... Ez dixwazim bî qêrinim li ser hemu zimana u bejim aşîtî.Bese êdi. Bila dîlên kerî rabın jî xewê... Je veux crier la Paix dans toutes les langues. ça suffit ! reveillez vous les corps sourds... Ferman'ıM İsyaN..... |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|