![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Aşk Sözleri Aşka Dair En Güzel Sözler... Hiçbir Aşk Sözlerle Anlatılmaz Ama Aşkın Değerini Yükselticek Sözler Vardır.. |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| Ben Secilmem, SeceriM ![]() Üyelik tarihi: 29-03-07 Nerden: İstanbuL Yaş: 27
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 126 | Çözemedim ne Seni Nede ... Patlayan bir sokak lambası gibi duygularım,umutlarım Bütün aydınlığım birden bire söndü Artık ne kendime ne etrafıma ışık saçamıyorum Bütün mutluluğum sanki toprağa gömüldü Yar sebebi sensin karanlığımın sebebi sensin acılarımın Ben senin oyuncağınmıydım?oynayıp bıraktığın Sıkılınca tekrar oynadığın ve sonunda kırdığın... Mutlu ol şimdi sana vasiyetimdir bu sözüm Öyle mutlu olki bir anda yıkılsın umutların Öylesine yıkılsınki umutların altında kalsın enkazın Yar ben sana can verdim ben sana canım dedim Sen yaktınya şu ciğerimi dilerim sende yanasın Ama neyse ... Sana birşey olmazsın Hala aşkını çeken hala aşkınla yanan enayi yüreğim Hala kıyamaz sana hala eskisi gibi sever seni Bumu sevmek acaba herşeye ramen kabullenmek Yada enayilikmi bu bende ki? Çözemedim sevdamı çözemedim seni Sende bir hiç olan beni Bende bir yangın olan seni çözemedim ...
__________________ ![]() |
| | |
| | #2 |
![]() Üyelik tarihi: 17-05-05 Nerden: Cehenemin Dibinden! Yaş: 22
Tecrübe Puanı: 118 | Cevap: Çözemedim ne Seni Nede ... Eline saglik.....
__________________ |
| | |
| | #3 | |||||||||||||||||||||||
| ●ஜ● KaRa MeLeK ●ஜ● ![]() Üyelik tarihi: 10-08-07 Nerden: █ Karanlığın içinden █
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 119 | --->: Çözemedim ne Seni Nede ...
"Mükemmel" Yüreğine sağlık..
__________________ ฿ЄŢỮŁ ![]() ₪ őŁũΜũŅ Ņϊ$ąŅŁιŚι ₪ ![]() ●• SuSKuN •● ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #4 |
| Guest
| Cevap: Çözemedim ne Seni Nede ... Hala aşkını çeken hala aşkınla yanan enayi yüreğim |
|
| | #5 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 12-02-08 Nerden: dimki ßen
Tecrübe Puanı: 124 | Cevap: Çözemedim ne Seni Nede ... superdi superrrr.)
__________________ ![]() sığdıramam bu deli maviyi ihanet kokan soluguna metropollerin üşür gözlerimde yediveren tomurcuk yedigöğün yıldızları yüreğimde bir maral ağlar hangi suya eğilsem... © nazo !!! ™ ![]() |
| | |
| | #6 |
| ~Verrüktes Weib~ ![]() Üyelik tarihi: 20-02-08 Nerden: GeLdim Bu Dünya'ya...??
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 5 | Cevap: Çözemedim ne Seni Nede ... süperdi abLam yüreqine saqLık sarımmmmm
__________________ ![]() HaDi TopLa BeDeniMi RuHum ![]() KaLk GiDiyoRuz !!![]() ![]() .. T ![]() ![]() ![]() H ..![]() ![]() ![]() ![]() BizimLe UqRaŞmaktan VazGeçin Artık... iÇinde yaŞadıqınız BataKLıktan DeiLiz !! Ben Yaşadıkça Siz Çıldırın ![]() aLI$ma ßana ne yapaCaqim ßeLLi oLmaZ ßnm. ßuqun varIm, yaRIn ßiRden yOk oLurum.. dOkunma ßana! kapanmami$ yaraLarLa doLuyum, 1 yarada sEn a¢ma Sevme ßeni! yOgun duYquLaRimda kayßoLurSun, tutu$tururum. iSteme ßeni! yaSakLarLa bogu$ursun. EnqeLLerLe doLuyum. ¢ôZmeye CaLI$ma SakIn ßoqulurSun!!! KüfRetSem HayaTa BüTüN KiniM Gider Mi? KenDi KaFama SıkSam !! ((HerŞey OrDa BiTer Mİ??) Bense,Sana yaklaşabilmeyi umut eden.. Ama yaklaşamayan her şey….. Kendimi feda edecek kadar deli.. Ama seni feda edemeyecek kadar aşık…. Her şeyi kaybetmeye dayanacak kadar kararlı, Seni kaybetmeye dayanamayacak kadar aciz…. Senin için her şeye karşı koyacak kadar cesaretli.. Sana karşı koyamayacak kadar ürkek… Her şeyine aşık olduğum, İçimdeki en güzel şeysin sen..! |
| | |
| | #7 |
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 126 | Cevap: Çözemedim ne Seni Nede ... beyendiğinize sevindim arkadaşlar gözlerinize sağlık alıntı değildi :)
__________________ ![]() |
| | |
| | #8 |
| •┼••┼ тαтℓı ¢α∂ı ┼••┼• ![]() Üyelik tarihi: 07-12-07 Nerden: zιƒιяι кαяαηℓıктαη.
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 23 | Cevap: Çözemedim ne Seni Nede ... Harikaydı sarım..Yüreğine sağlık...
__________________ SelimS'imm FคzLค Яคhคтıм..! ЯคhคтSız єdєЯмί..? єTsє βίLє FคяKєdєЯ мί..?, ... Durmaksızın Her Zevki Yaşıyorum.. Sorular Soruyor Cevapları Arıyorum.. Her şeyin İçindeki Acıyı Bile Sonuna Kadar Sızdırıyorum.. Talan Ediyorum Hayatı...AVLIYORUM! ... αякαм∂αη кσηυşαηℓαя αякαм∂αη уüяüмєує ∂єναм єтѕιηℓєя... ๓ız๓ız![]() |
| | |
| | #9 |
| Üyecik ![]() Üyelik tarihi: 21-07-08 Nerden: ankara Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 0 | Cevap: Çözemedim ne Seni Nede ... on numarasın :=))))) |
| | |
| | #10 | |||||||||||||||||||||||
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 126 | Cevap: Çözemedim ne Seni Nede ...
![]()
__________________ ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|