![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Aşk Sözleri Aşka Dair En Güzel Sözler... Hiçbir Aşk Sözlerle Anlatılmaz Ama Aşkın Değerini Yükselticek Sözler Vardır.. |
| Etiketler: sensizlik |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #31 |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 28-05-07 Yaş: 29
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 | --->: sensizlik |
| | |
| | #32 |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 14-06-07 Yaş: 21
Tecrübe Puanı: 0 | --->: sensizlik bazen yorucu bazen kahredici aslında gercektir sessizlik... |
| | |
| | #33 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 12-02-08 Nerden: dimki ßen
Tesekkür: 358
396 Mesajına 807 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 230 | Cevap: sensizlik Sensizlik öğle acı veriyor ki bana Dalıp dalıp gidiyorum bak uzaklara Kalbim derinden sızlıyor ağrıyor işte Küsüyorum işte ben bu yalnızlığıma Perişan olsam da yaşadığım bu hayatta Mutlu olacağım belki öbür dünyada Senden önce yaşamadım ki ben sevdayı Sen öğrettin bana sevmeyi ve de aşkı Bense kıymetini bilemedim belki de Bilmelisin sen varsın sadece hayatımda Sensizlikten ötesi nedir ki zaten bana Ben bir kere sevdim bunu anlasana Başkasına nasıl veririm kalbimi bir daha. Onun sadece sende olduğunu anlasana Beni sevecek bir başkası olamaz hayatımda Sensizlik çok acı veriyor inan ki bana. Bir kez daha benim yanımda olsana.
__________________ ![]() © nazo !!! ™ ![]() |
| | |
| | #34 |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 11-02-08
Benim Modum: Tesekkür: 0
Tecrübe Puanı: 0 | Cevap: sensizlik ElleriNi bırakmayı seçmiştiM, Senden vazgeçmeyi. Oysa, Gitmelere dayanamaM diyordumm ,,, vazgeçemeM diyordum. korktum. Utancımdan bakamadım gözlerine ... Canım çok yandI...ama sessizce gittim.. ... Nasıl bir boşluktur bu ? , nasıl bir yalnızlıktır ? . Bir gidiyorsun içimden , bir dönüyorsun bir öncekinden daha da acı verircesine. Sensizzz dolduramıyorum içimi ...
__________________ göz кαρтıя∂ığıм яєηктєη, кυℓαк νєя∂ιğιм ѕєѕтєη, Ⴣєт ѕєη∂єη нαвєяѕιz αℓ∂ığıм нєя ηєƒєѕтєη... |
| | |
| | #35 |
| ●●кσρуα кαℓρℓєя●●: ![]() Üyelik tarihi: 04-12-07 Nerden: £LwEDaLæRdæn Yaş: 26
Benim Modum: Tesekkür: 8
4 Mesajına 9 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 7 | --->: sensizlik tşkle
__________________ ![]() |
| | |
| | #36 |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 03-11-07 Nerden: Adana
Benim Modum: Tesekkür: 0
Tecrübe Puanı: 0 | --->: sensizlik unutamıyorum seni...ağlıyorum her gece gizli gizli..yataklar dar geliyor "senli" rüyalarıma... tşk emeğine sağlık |
| | |
| | #37 |
| ÇinqeNe ![]() Üyelik tarihi: 20-02-08 Nerden: GeLdim Bu Dünya'ya...??
Benim Modum: Tesekkür: 4
8 Mesajına 27 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 5 | Cevap: sensizlik tşk..emeğine sağlık
__________________ ![]() “Gönül, çalamazsan aşkın sazını ne perdeye dokun, ne teli incit... Eger çekemezsen gülün nazını, ne dikene dokun nede gülü incit...” ![]() ![]() Kalk gururum, bugün burdan gidelim Ne olur ona yenilmeyelim Hadi dik dur, toparlan gidelim Gel gururum, her zalim böyle değil Eğileceksen sen gerçek aşka eğil Gözlerinden kurtul da gidelim… Of teslim etme, beni ona Son kelime aşktan sana Artık seni, sevmiyorum… ѕυѕтυм ν£ gι∂ιуσяυм ѕα∂£¢£ gι∂ιуσяυм ѕ£ηι ѕ£ν£, α¢ı ç£к£ ç£к£ gι∂ιуσяυм єѕкιℓєяι çöρє αтѕαм уєηιℓєяι gєℓιя мι ؟∂υуgυℓαяı уαşαтмαѕαη υηυтυℓυρ gι∂єя мι ؟αşкℓα α¢ıуı вιяℓєşтιяѕєм α¢ı νєяιя мι ؟кαувєтѕєм кєη∂ιмι вιяgüη υηυтℓυρ gι∂єя мι؟؟ Niye DoqDun KüÇük Kız..?? |
| | |
| | #38 |
| Çalışkan üye ![]() Üyelik tarihi: 13-01-08
Tecrübe Puanı: 2 | Cevap: sensizlik BöLe AkşLarda YaşanırMıŞ DemeK HeLaL oLsun BöLe Aşk YaşaTaNa.!! |
| | |
| | #39 |
| Çalışkan üye ![]() Üyelik tarihi: 13-01-08
Tecrübe Puanı: 2 | Cevap: sensizlik HeLaL oLsuN AşkLarıN en GüzeLini YaşatabiLeNe Bu duYguLarı TatıRa BiLeNe Başka Ne deniRki.!! |
| | |
| | #40 |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 18-05-08
Tecrübe Puanı: 2 | Cevap: sensizlik yazanın emeğine sağlık , terk edip gidenin de canı saolsun... üşenmedim okudum yane :S şaştım kendime bile |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme