![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Aşk doktoru Derdinizmi Var? Yoksa Bir Ayrılıkmı Yaşadınız? İçinizdeki Sorunlar Nedir? Bunları Hep Beraber Çözmeye Ne Dersiniz? |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 14-07-08 Yaş: 18
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 1 | suçlu ben miyim dersin bi sevgiliniz var ve onu çok seviyorsunuz.o da sizi seviyor yani en azından böyle söylüyor.sonra birdenbire bişeyler değişiyor,ilk kavgada sen suçluymuşsun gibi davranıp bitiriyor ve birdaha ne msjınıza cvp veriyor ne çağrılarınıza.sizi yok sayıyor.siz varsınız konuşuyosunuz ama o duymuyor duymak istemiyor sizi yok sayıyor.ne yaparsınız? ben sitem dolu msjlar attım ama cvp gelmeyince de bişey yapamdım artık. peki siz olsanız napardınız???
__________________ nefrete sevgiden daha çok güvenirim çünkü nefretin sahtesi olmaz.. |
| | |
| | #2 |
| Özel bayan üye ![]() Üyelik tarihi: 20-06-07 Yaş: 20
Benim Modum: Tesekkür: 154
30 Mesajına 54 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 14 | --->: suçlu ben miyim dersin Görüsmek istemiodur ya da artık sevmiodur, ya da sıkıLmıstır, Ya da Cok Kızmıstır:) Yaani Bn böLe durumLarda geneLde cvp vermem.) YanLıs Bırak Bence yapıLcak Bisi yOk.)
__________________ :)) |
| | |
| | #3 |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 14-07-08 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 1 | Cevap: suçlu ben miyim dersin bende öle yaptım ztn,kedi haline haline bıraktım:))
__________________ nefrete sevgiden daha çok güvenirim çünkü nefretin sahtesi olmaz.. |
| | |
| | #4 |
| ♥Yorgun Düştü Yüreğim♥ ![]() | --->: suçlu ben miyim dersin Fazla ilgi insanı sıkar,boğar ve şımartır.....kendi haline bırak naparsa yapsın
__________________ "Her sözümüz dudaklarda gülüş oldu.Dönmek ihtimali yok artık, o gülüşler düş oldu"![]() Hayat Senin İçin Güzel mi?? Yoksa Değil mi?? Her yönüyle bak ona! Tıkla! °·♥·°Yorgun Düştü Yüreğim°·♥·° |
| | |
| | #5 |
| Üyecik ![]() Üyelik tarihi: 21-07-08 Nerden: ankara Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 0 | Cevap: suçlu ben miyim dersin kankacım salla gitsin jnmmmm sana deger wermiyene sen niye wercennn düşünmene bile degmes kuzuuuuu=)=) |
| | |
| | #6 |
Bazi aLiskanLikLar zararsizdir..hoSSohbet![]() Üyelik tarihi: 04-06-08 Nerden: Belirsizliklerden.. Yaş: 100
Benim Modum: Tesekkür: 101
113 Mesajına 181 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 22 | Cevap: suçlu ben miyim dersin bende aldıris etmesdim
__________________ ![]() |
| | |
| | #7 |
| Üyecik ![]() | Cevap: suçlu ben miyim dersin Cevap vermene gerek yok,zamanında çok cevap vermişsin oda ilişkide ağırlığını koyduğunu zannediyor.İlgilenme emin ol kısa bir sürede peşinden koşucaktır. |
| | |
| | #8 |
| Özel bayan üye ![]() Üyelik tarihi: 19-08-08 Nerden: UZAYDAN
Benim Modum: Tesekkür: 21
21 Mesajına 37 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 2 | Cevap: suçlu ben miyim dersin BENCE DE ARKADAŞLAR HAKLI ZATEN GERÇEKDEN SEVİYOSA YA DA AŞIKSA KENDİSİ ARAYACAKDIR ÜZÜLME SEN CANIM OLAYLARIN ÖNÜNE GEÇİLMİYO ZATEN.
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|