![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Aşk doktoru Derdinizmi Var? Yoksa Bir Ayrılıkmı Yaşadınız? İçinizdeki Sorunlar Nedir? Bunları Hep Beraber Çözmeye Ne Dersiniz? |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #21 |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 13-04-08
Benim Modum: Tesekkür: 1
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 3 | Hadi Git Artık SevgiLi... Git Artık YaLancı SevgiLi ... Git Artık aşktan anLamayan SevgiLi... Hadi Git Artık!!
__________________ Sevgilerim ve saygılarımla herkese iyi eğlenceler, hoş sohbetler ve güzel paylaşımlar.... ![]() |
| | |
| | #22 |
| ☻๑☻ KaRa MeLeK ☻๑☻ ![]() Üyelik tarihi: 10-08-07 Nerden: █ Karanlığın içinden █
Benim Modum: Tesekkür: 122
73 Mesajına 191 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 126 | --->: ●• GiDeN SeVGiLiYe SoN SöZLeRiNiZ •● Başladığım noktaya yani "Yalnızlığa" geri döneceğimi bilseydim seni hiç sevmezdim..Senin uğruna bana hep sadık kalan "Yalnızlığımı" terketmezdim..Neyse ki o beni terketmedi ve terketmiycek..İnsanın en iyi, en sadık sevgilisinin "YaLNıZLıK" olduğunu yeniden gösterdiğin için teşekkür ederim.. |
| | |
| | #23 |
| ☻๑☻ KaRa MeLeK ☻๑☻ ![]() Üyelik tarihi: 10-08-07 Nerden: █ Karanlığın içinden █
Benim Modum: Tesekkür: 122
73 Mesajına 191 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 126 | --->: ●• GiDeN SeVGiLiYe SoN SöZLeRiNiZ •● uNuTuLMaN GeReKTiĞiNi öĞReTTiN BaNa SeNi uNuTMaK iÇiN SaRFeTTiĞiM ÇaBa BiLe FaZLa SaNa MüHRüM OLSuN iHaNeTLe HaNÇeRLeNeN,YaLaNLaRLa SüSLeYiP SuNDuĞuN SaNaL SeVDaNa !!! |
| | |
| | #24 |
| suskun ![]() Üyelik tarihi: 24-06-08 Nerden: uçurumun köşesinde
Benim Modum: Tesekkür: 385
84 Mesajına 165 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 113 | Cevap: ●• GiDeN SeVGiLiYe SoN SöZLeRiNiZ •● bir dakka dur etrafa yayılmış yalanlarını toplada git hazır saga sola elin değinmişken bir de sevabına evi süpürüverirsen sevinirim ha az bılaşık bir kaç parçada çamaşır var onları hallet vede git bu şarkıda doping olsun sana güle güle yavrum güle güle :))
__________________ . ---Tam tadında Güzellik bozulmadan SESSİZLİKTE vedalar güzeldir --- |
| | |
| | #25 |
| Özel bayan üye ![]() Üyelik tarihi: 08-11-08 Nerden: KOCAELİ /İZMİT Yaş: 26
Benim Modum: Tesekkür: 218
110 Mesajına 213 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10 | Cevap: ●• GiDeN SeVGiLiYe SoN SöZLeRiNiZ •● Dönersen vururum kendimi ![]() |
| | |
| | #26 |
| Yawru Kuşumm ツ ![]() | --->: ●• GiDeN SeVGiLiYe SoN SöZLeRiNiZ •● KaraSevda.. HoscakaL yaLanSevda..
__________________ ![]() Artık oyunlarımı daha kararlı oynayacağım..Benim için; Ya Doğru'sun Ya Yanlıs Ya Siyah'sın Ya Beyaz Ya Sev Ya da Terk et..! ![]() ''yorgunum gitmelerin tümüne'' ![]() Hasretin Yüreğimin Sadık Bekçisidir Sevgili.. OSimdiaSkerYolcusu ღE&Dღ |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme