![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Aşk doktoru Derdinizmi Var? Yoksa Bir Ayrılıkmı Yaşadınız? İçinizdeki Sorunlar Nedir? Bunları Hep Beraber Çözmeye Ne Dersiniz? |
| Etiketler: bunu , dusun , hovarda , okuyacak |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 669
754 Mesajına 1.226 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | Düşün ki O bunu okuyacak ona ne yazmak isterdin? O << özel biri olabilir Dostunuz veya arkadasiniz belki kirgin oldugunuz birileri yüreginizden gelipte söyleyemediklerinizi buraya yazin nick belirtmeden kirici olmadan. tsk.. |
| | |
| angelica Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | Zeus (25-09-08)
|
| | #3 |
| Forum Demirbaşı ![]() Üyelik tarihi: 25-04-07 Nerden: sewiyormu acaba demeyi bırakıp harekete geçildiği yerden
Benim Modum: Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 4 | --->: Düşün ki O bunu Okuyacak sana karşı içimde hiç bir duygu kalmadı senden nefret bile etmiyorum sadece seninle aynı havayı tenezzül etmek istemiyorum o kadar bana yeminler ederdin ben hep seninim derdin şimdi ne oldu fısss bumu sewdan bumu aşkın arkamdan ağlarsın tabi ama ben senin için inan 1 damla göz yaşı bile dökmedim dökmeyeceğim...
__________________ ๏̯͡๏) DuRo ๏̯͡๏) Oyun Bittiğinde Şahta Piyonda Aynı Kutuya Girer! |
| | |
| | #4 |
| Özel erkek üye ![]() Üyelik tarihi: 08-06-06 Nerden: Burdan Kime Sorsan Soyler ..
Benim Modum: Tesekkür: 36
26 Mesajına 64 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 92 | --->: Düşün ki O bunu Okuyacak 6 Yıl oldu Gereksiz Ve Dünya Malı Yüzünden Etmedigin Kalmadi Çok Geldim Sana Ve Hic ßir Zaman Eskisi Gibi olamadik..Basimi alip gitmek İstedim Geri Cagirdin Geldim.Ama Hep Ayni Sekilde Herşey Dewam Etti..Çok Uzaklara Kaçtım Senin Yüzünden Irak'a ßile gittim Ama ßir Sekilde Kendimi Senin Yaninda ßuldum Kin Boyle Olmamali Sevgi Boyle Olmamali Hastanelerde Yattin Gelip Nasıl Oldugunu ßile Sormama İzin ßile Vermedin 6.5 Ay Oldu Yine Senden Kaçalı Yine Kaybolalı Ve Bu Senin Yine Umrumda DEgil.Olmasin Alıstım Allahtan Tek Dilegim oldu Oda Senden Önce Ölmek..Hiç Bise Umrumda Degil Sayende Rolantide ßir Hayat Askıda Ve Yarin Nolacagi Belli olmadan monoton Bi Sekilde Yasayip gidiyorum Sayende..Canin Sagolsun Düsündükçe Bunalıma giriyorum Sana Sadece Tek Sozum olacak Oda İnsallah Benim Acımı Yasatir o Allah'ım..O Zaman Oturur Vicdaninla Hesaplasırsın .Daralttin İyicee.. .................. |
| | |
| | #5 |
| Dekan ![]() | --->: Düşün ki O bunu Okuyacak ............ Konu BeLa tarafından (30-04-07 Saat 06:20 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #6 |
| Altinda yasadiginiz BAYRAGA uzerinde yasadiginiz TOPRAGA sayginiz olsun.. ![]() Üyelik tarihi: 22-01-07 Nerden: 82º06’ LS 54º58’ BT Yaş: 88
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 4 | --->: Düşün ki O bunu Okuyacak Bu gun dalgin dalgin yururken yanima gelip yer yon sormak icin kendini paralayan turist hanimcagiza yazmak istiyorum bende..ilk olarak ingilizce veya fransizca bilmedigin icin beni sinir ettin(uzul uzul)..bu nedenle elimi kolumu salliyarak sana yer yon tarifi vermeye calisirken de ben bittim (tuken tuken) :) o kadar guzel olmasaydin oracikta bogabilirdim seni(sakin ol! sakin ol!)..ilginc olan kismi sadece ispanyolca bilmendi..ben hep turistlerin mutlak ingilizceye hakim olduklarini dusunurdum..eger bu formu tesadufen bi arkadasin vasitasiyla takip ediyorsan (hayal hayal ) ben yazayim o tercume etsin.. :) hatta birde randevu ver bana yine ayni yerde (daha neler daha neler ) :)
__________________ Altinda yasadiginiz BAYRAGA uzerinde yasadiginiz TOPRAGA sayginiz olsun..bu ulke bi cok badire atlatti.emin olun bunuda atlatir.yeterki duyarli olalim.kendi ulkemizde bizi azinliga dusurmeye calisan dejenere olmus sefil kisiler utansin.. Konu N\A tarafından (29-04-07 Saat 23:06 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #7 |
| Dekan ![]() | --->: Düşün ki O bunu Okuyacak NedeN..... |
| | |
| | #8 |
| Dekan ![]() | --->: Düşün ki O bunu Okuyacak iÇimdekiLeRi biLemiyeCekSin |
| | |
| | #9 |
| Dekan ![]() | --->: Düşün ki O bunu Okuyacak Beni Ne KadaR KıRdığının faRkında biLe değiLSin ..... |
| | |
| | #10 | |||||||||||||||||||||||
| Doçent ![]() | --->: Düşün ki O bunu Okuyacak
| |||||||||||||||||||||||
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|