PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ellerine saglık sevgilim

STAR
08-11-05, 23:07
Aferin sevgilim.. içimde ne varsa sildin süpürdün, sonbahar yaprakları gibi... Ben sevdim seni, sen de seviyorum dedin.. Sonra karşıma çıkıp hala onu unutamadım dedin..Peki niye beni kendine aşık ettin. Nefret derlerdi. Nefret kör bi duygu. O bile yok sana karşı içimde. Yüzün hala gözümün önünde. Aferin sevgilim.... Biraz daha anladım, biraz daha yaklaştım kendime. Beddua etme diyorsun... Niye diyorsun ki bunu suçlu mu hissediyorsun?... "Hiç dokunmadım sana" diyorsun. Hayatta en büyük ceza bu. Seni benim zannetmiştim oysa sen kendine bile sahip çıkamamışsın. Aferin sevgilim. Biraz daha güvenim yıkıldı. Ben yolda gördüğüm herşeye selam verirdim. Şimdi korkuyorum incinmekten, kırılmaktan. Bak bahar geliyor. Ama dünya anlam kargaşası içinde ömrümüzden çalıyor. Böyle diyordum eskiden. Böyle görüyorum ben dünyayı. Biraz daha çöpleşti, biraz daha yıkıldı sağlam sandığım kuleler.

Beddua etmiyorum, nefret etmiyorum..Hiçbişey hissetmiyorum bu belki de en acı olanı..
Bu kaçıncı bilmiyorum.. Kötü mü olmak gerekiyor. Senin yaptığını mı yapmak gerekiyor. Eğer her defasında bu olacaksa niye ya da niçin yaşıyoruz?
Para mı kurtaracak bizi? Ben yok olduktan sonra na kalıcak?
Ama hataymış. Sizin gibi düşünmek gerekmiş. Senin gibi sevgilim...
Ne yaptıysan kendine yaptın..
Ve tüm bu yaptıkların için ellerine sağlık..
Aferin sevgilim..
Gelmeyin üstüme. Böyle bir yazıyı ben bile kendimden beklemezdim.. Şu allahın işine bak neler yaptırıyor insana?
Ya da aşkın mı demeliyim. Evet bu da aşkın S hali..
Aferin sevgilim..
Bak bende senin gibi oldum..
Bi çöp kutusu daha kazandı dünya..
Zamanı geldiğinde çöplerinizi atabilirsiniz..
Ellerine sağlık..
Güzel oldum...