Orijinalini görmek için tıklayınız : ELIF Hoş geldin........
Elif tekrar hosgeldin aramıza. İnsallah sağlina kavusmuşsundur. Seni buralarda görmek ne güzel. Hayat boyu sağlık ve mutlu günler dileğiyle...
evet elif seni aramızda görmek çok güzel hoşgeldin ve çok geçmiş olsun arkadaşım
BeYKoZLu_19
21-10-05, 23:39
Elif henüz seninle tanışmadık ama çok çok geçmiş olsun umarım iyisindir kendine çok iyi bak bundan sonra aramıza hoş geldin...
Merhaba ELIF.. Hosgeldın...
Cok gecmıs olsun.. inşallah bundan sonra Hep ıyı olursun..
ALLAH' tan acıl sıfalar dılıyorum sana...
...
Valla ben bu ELIF nickli ise sanırım tanıyorum tanımasamda geçmiş olsun allah acil şifalar versin.... Ve hoşceldun....
hosbulduk arkadaslar hepinize cok cok tesekurler
sizleri cok seviyorum dostca kalin
hosgeldin eliff iyiki gelmissin cünkü seninle tanisma firsatim oldu mucuks canim benim
hosbuldum mucuxxxx
portakalim kiss bu portakal rengi sana cok yakisiyor :)))))
kiz neresi yakisiyor gönlümü almak icin dedigini biliyorum .-)
mucuxxx seker yakisiyor iste portakalim benim
Yayamaz Kayımca
24-10-05, 20:39
:welcome1: ELİF...saglık kaday önemli bişey olmadıgını hepimiz biliyouz umayım eskisinden daha saglıklı oluysun...kendine ii bak.....:058:
Elif her ne kadar sorunun ne oldugunu bilmesemde geçmiş olsun der ellerinden öperim
:oops:
:sorry:
:welcome1:
Elif uzun zamandir gelemiyorum gelsemde ara ara 10 dk onun icin neler oldu bitti hic haberim yok ama sagliginla her hangi biri sorunun varsa seker cok cok gecmis olsun ve acil sifalar dilerim...... MucuXXX schatje....
cok cok tskler arkadaslar duygulandirdiniz beni hepinizi cok seviyorummmm mucuxxxxx
vBulletin v3.7.0 Beta 2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.