PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : istifa ediyorum

STAR
03-10-05, 22:19
biliyorum, dünyanin nimetleri sirf benim için yaratilmadi, ben üstün degilim, ben farkli degilim. duymak istiyorsan eger bunuda haykirabilirim, sensiz en çok sevdigim yasamdan istifa ediyorum... ayriliklarin hepsi aci verir, ama en acisi vedalasmadan yasanan ayriliklardir. belliki yetmiyor harfler, yetmiyor kelimelerin kisir dünyasi. anliyorum yer ile hayat arasinda tariflere sigmayan bir ask, hayran hayran seyredilmesi, doya doya yasanmasi gereken bir çesitlilik var. bakamiyorum geri kalana, bir gün gerçegi yok olur, sadece bu boya izleri kalirsa diye. yasamak ne kadar kutsal oysa ki; nasilda mükemmel su an... biliyorum. korkuyorsun benden. gözlerimden okuyorum, güvenmiyorsun bana. fakat seninde bilmedigin yanlarim var. asik dolastigim günler, söyledigim yanik agitlar, çizdigim rengarenk resimler var. karanlik suretimi atip bir tarafa, o an en saf halimle çiksam karsina, ne düsünürsün; inanirmisin bana... ben mutlak yalnizliga sürüklenen bir serseri degilim. am bu sensiz boslugun içinde tamamiyle yok olmadan anladim ne kadar çok güzel oldugunu. biliyorum, dünyanin nimetleri sirf benim için yaratilmadi, ben üstün degilim, ben farkli degilim. duymak istiyorsan eger bunu da haykirabilirim, sensiz en çok sevdigim yasamdan istifa ediyorum...